@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

24.4.21

Ακαταδίωκτο για τα μέλη της Επιτροπής λοιμωξιολόγων- ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ: Τελικά, πόσους πολιτικούς έφαγες σήμερα;


Ψώνια στην Άγρια Δύση.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτά είναι.!! Ψώνια στην Άγρια Δύση. Δεν φοράει μάσκα διότι δεν φοβάται ούτε ιούς ούτε γιούς.!! Το θέμα δεν είναι μόνο να πάρεις ένα όπλο ...είναι θέμα και τα πυρομαχικά .Το σύστημα δεν μας θέλει εξοπλισμένους ούτε εκπαιδευμένους. Η τεχνολογία επίσης μπορεί να βοηθά και να υποστηρίζει τον μαχητή! Δεν κάνει όμως τον μαχητή. Υπάρχει εντολή που θέλει αφοπλισμένο τον Έλληνα πολίτη.Θα έπρεπε κανονικά, λόγο όλων αυτών των απειλών που δεχόμαστε σαν Έθνος και εντός αλλά και εκτός των συνόρων μας, να υπάρχει μάθημα οπλογνωσίας στην διδακτέα ύλη των Λυκείων για τους Έλληνες.

Πρέπει να υπάρχει μάθημα οπλογνωσίας στην διδακτέα ύλη των Λυκείων για τους Έλληνες. Στο μέλλον θα δούμε ότι το δικαίωμα ΚΑΤΟΧΗΣ όπλου αλλά και χρημάτων θα το έχει μόνο η Ελίτ της Ν.Τ.Π και αυτό γιατί το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της οπλοφορίας και της ΚΑΤΟΧΗΣ χρημάτων σου δίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Μόνο οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΑΟΙ έχουν όπλα.!!Πώς θα είναι ετοιμοπόλεμο το γένος των Ελλήνων δίχως όπλα και δίχως γνώση του όπλου;;

Υ.Γ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ να πηγαίνεις στην λαϊκή της γειτονιάς σου, για να αγοράσεις… κρεμμύδια, με ένα MG3, η έστω με ένα FN/MAG κρεμασμένο στον ώμο!!! Φανταστείτε το σαν εικόνα.

*********************
https://covid-19-sars.blogspot.com/

Έκανε τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer/BioNtech και μετά από δύο εβδομάδες έφυγε από τη ζωή

H όμορφη Shirel ήταν μόλις 22 χρόνων. Έκανε τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer/BioNtech και μετά από δύο εβδομάδες έφυγε από τη ζωή. 


***************************

Ακαταδίωκτο για τα μέλη της Επιτροπής λοιμωξιολόγων

Με τις ψήφους της ΝΔ εγκρίθηκε η τροπολογία του υπουργείου Υγείας στην οποία περιελήφθη και η διάταξη για το ακαταδίωκτο των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Συγκεκριμένα στο άρθρο 4 της τροπολογίας που κατατέθηκε στο Σχέδιο Νόμου " Κώδικα Δικαστικών Υπαλλήλων" ορίζεται ότι: «Ευθύνη των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω Επιτροπών. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση ή εξύβριση.»


ΚΟΥΡΗΤΗΣ: "...δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν", 

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ή ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΩΞΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΟΥ.

ΤΟ ..."ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ" ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΔΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ Η ΠΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΟΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΩΣ/ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΞΟΡΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.