@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

7.4.21

Το πολίτευμα που αγαπάει αυτή η φυλή είναι ο Κόκκινος Φασισμός και η Φεουδαρχία.


Η κρεατοφαγία, αιματοφαγία, πτωματοφαγία είναι δική τους επιθυμία αφού είναι σαρκοφάγα, ενώ ο άνθρωπος όχι. 

Βέβαια αυτοί τρέφονται μόνο με φρέσκο κρέας· ενώ οι άνθρωποι μόνο με πτώματα.

Η ανθρώπινη ομοφυλοφιλία είναι επίσης δική τους επιβολή αφού είναι εκ φύσεως αμφίφυλοι σαν όντα. 

«Δεν ωφελεί σε τίποτα να αγνοούμε το ερπετοειδές στοιχείο της ανθρώπινης φύσης, ειδικά στην τελετουργική και ιεραρχική μας συμπεριφορά. Αντίθετα, το μοντέλο αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα το ανθρώπινο είδος».

Στο βιβλίο του “Οι Δράκοι της Εδέμ” προσθέτει ακόμα πώς χρησιμοποιούμε όρους σχετικούς με ερπετά για να χαρακτηρίσουμε την αρνητική – ψυχρή πλευρά της ανθρώπινης συμπεριφοράς, όπως, όταν αποκαλούμε κάποιον ψυχρό δολοφόνο. Τα ερπετά είναι ψυχρόαιμα κι αρέσκονται να ξαπλώνουν στον ήλιο … ούπς· ποιός σας εμφύτευσε την “ηλιοθεραπεία” βλακάκια!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.