@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

8.4.21

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: NSA - Hoyt Brian Yee - Geoffrey Pyatt - ROB PALM JR - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ


Τι θα πράξει ο “μπουρλοτιέρης” Πανούλης;

Θα θέλαμε πράγματι να δούμε τι ακριβώς θα πράξει ο Πάνος Καμμένος, όταν ο Αλέξης Τσίπρας θα του ανακοινώσει την νέα αποδοχή του οριστικού ονόματος της γείτονος χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ! Θα σηκώσει επανάσταση ή θα αρκεστεί σε αντάρτικο μη ψηφίσεως της αποφάσεως περί του ονόματος που παρέδωσε ο Χόιτ Γι στον Πρωθυπουργό μας, όπως έπραξε και σε άλλες περιπτώσεις κατά το παρελθόν!

Γιατί, οι φωτογραφίες δείχνουν ότι Πανούλης και Γι: “δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα”!

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.