@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

28.6.21

COVID-19: ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ


ΒΟΜΒΑ> Aφού τρόμαξαν 1,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους και τους έστειλαν να εμβολιαστούν πλήρως τώρα τους λένε ότι κινδυνεύουν όσο οι ανεμβολίαστοι!


Ποια πράσινα διαβατήρια εμβολίου και πράσινα άλογα. Σύντομα θα διαλυθούν οργανισμοί κυβερνήσεις, αρμόδιοι φορείς, επιδημιολόγοι, πολιτικά κόμματα

Aφού τρόμαξαν 1,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους και τους έστειλαν να εμβολιαστούν πλήρως με εμβόλια τα οποία δεν διαθέτουν οριστική άδεια αλλά μόνο έκτακτη έγκριση έρχονται τώρα να ζητήσουν από αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν ότι ακριβώς θα έκαναν πριν εμβολιαστούν!

Έχουν αρχίσει ήδη να τους ζητούν να κάνουν και 3η χαριστική βολή με το εκθαμθωτικά θρομβωτικό J&J!

Kι αυτό γιατί κινδυνεύουν από την καλοχτενισμένη μετάλλαξη Delta. Σπεύδουν δεν και τα εγχώρια επαρχιώτικα MME να μιλήσουν για υποχρεωτικό εμβολιασμό όταν βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Γιατί είτε από ατύχημα είτε εκούσια ο εργαστηριακός ιός σκότωσε ήδη πάνω από 4 εκατ. ανθρώπους.

Ποια πράσινα διαβατήρια εμβολίου και ποια πράσινα άλογα. 

Σύντομα θα διαλυθούν οργανισμοί κυβερνήσεις, αρμόδιοι φορείς, επιδημιολόγοι, πολιτικά κόμματα. Πλησιάζει η στιγμή της Αποκάλυψης στη κυριολεξία.

Τι προνόμια και ανοησίες σε εμβολιασμένους όταν η καλοχτενισμένη Delta υποτίθεται ότι απειλεί τους πάντες.

Ακούστε να δείτε. Πολύ σύντομα εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι θα βρεθούν μοιραία στο ίδιο στρατόπεδο κάτι που θα έπρεπε να είχε συμβεί από την αρχή σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αλλά ως ά-λογα όντα οι άνθρωποι σπεύσαμε να χωριστούμε σε κατηγορίες. Το μείζον θέμα είναι η προέλευση του ιού. Εκεί κρύβεται και η θεραπεία εάν το σκεφτείς οξυδερκή μου αναγνώστη. Αφήστε τους διαχωρισμούς σε εμβολιασθέντες και μη και όλοι μαζί ας αναζητήσουμε την ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ.

Μια προέλευση την οποία αναζητούν πλέον και οι Υπηρεσίες Ασφαλείας των ΗΠΑ μετά από εντολή Biden και μία ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ την οποία είχαν σπεύσει να χαρακτηρίσουν ΦΥΣΙΚΗ από τον Ιανουάριο του 2020 (!) οι κ.κ. Τσιόδρας, Μαγιορκίνης, κλπ.

Το εμβολιασμένο Ισραήλ ζει έναν νέο εφιάλτη και πάνω στο τρόμο του επιχειρεί να κάνει ένα νέο ολέθριο λάθος. Να εμβολιάσει και τα παιδιά. Το Ισραήλ σώθηκε όχι εξαιτίας του εμβολιασμού αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μπαίνει κουνούπι στη χώρα από τις 20 Μαρτίου 2020. Όταν μισάνοιξε το Αεροδρόμιο Ben Gurion πήραν φωτιά εκ νέου τα σπαρτά και χάθηκε η μπάλα.

ΠΡΟΣΟΧΗ> ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΩΣΤΕΣ.

ΣΚΟΤΩΝΕΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ. ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΕΚΑΤ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Και κάτι ακόμη που αφορά την Ελλάδα. Θα πρέπει οι κ. Τσιόδρας, Δημόπουλος, Μαγιορκίνης και οι λοιποί που υπογράφουν την μελέτη περί φυσικής προέλευσης του ιού να μας πουν εάν διαθέτουν στοιχεία και μπορούν να την αποδείξουν.

Διαφορετικά να μας εξηγήσουν γιατί ο Εργολάβος των gain of funtcion ιων, Peter Daszak, χρησιμοποίησε και την από 20 Ιανουαρίου 2020 μελέτη τους (είδατε πόσο νωρίς ο κ. Τσιόδρας και η ομάδα Delta plus διαπίστωσαν ότι ο ιός είναι φυσικής προέλευσης μέσα από εμπεριστατωμένη μελέτη στο Κυλικείο του Ευαγγελισμού;) για την επικοινωνιακή στρατηγική του η οποία είχε σαν στόχο να εξαφανίσει κάθε υπόνοια εργαστηριακής παρασκευής του ιού;

By The Clockwork Orange Times Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@