@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

21.6.21

ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡE-ΔΩΣΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ;


ΣΧΟΛΙΟΝ: ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΩΝΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ; 

Η προσπάθεια δημοσιογράφων να «ξεπλύνουν» τον φονιά της Καρολάιν, προβληματίζει τις διωκτικές αρχέςΗ προσπάθεια ορισμένων προβεβλημένων δημοσιογράφων να παρουσιάσουν με αμφιλεγόμενο τρόπο το χρονικό του φρικτού εγκλήματος στα γλυκά νερά με δράστη τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, προβληματίζει τις διωκτικές αρχές.

Για την ακρίβεια, επιτείνει τις υποψίες των διωκτικών αρχών ότι υπάρχουν κι άλλες πτυχές γύρω από το έγκλημα, το οποίο έμπειροι αξιωματικοί της αστυνομίας αρνούνται να το χαρακτηρίσουν ως «έγκλημα πάθους».

Η βασική αιτία του προβληματισμού των αρχών είναι ότι ένας «παγωμένος» κυριολεκτικά άνθρωπος όπως ο δολοφόνος, είναι αδύνατον να δράσει υπό «καθεστώς πάθους», όπως έχουν καταλήξει μετά την πολυήμερη διαδικασία και την τριβή μαζί του. Για την ακρίβεια, η συμπεριφορά του και οι αντιδράσεις του διέπονται από τέτοια ψυχραιμία, που οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν είχαν συναντήσει ούτε σε περιπτώσεις επαγγελματιών κακούργων.

Η έρευνα λοιπόν συνεχίζεται κυριολεκτικά προς πάσα κατεύθυνση. Και η ανεξήγητη προσπάθεια ορισμένων κορυφαίων δημοσιογράφων μέσω τηλεοπτικών διαύλων να εξωραΐσουν την σκληρότητα και τις συνθήκες του εγκλήματος, φτάνοντας ακόμα σε σημείο να μεταδίδουν ότι ο δολοφόνος που έπνιγε επί 5 λεπτά τη μητέρα του παιδιού του, «προσπάθησε να την συνεφέρει» μετά το έγκλημα, μάλλον τους επιβεβαιώνει.Δεν αποκλείεται να δούμε νέες εξελίξεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

https://www.newsbreak.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@