“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ NBA ΤΖΟΝ ΣΤΟΚΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


Σάλος με τον Τζον Στόκτον, εμφανίζεται σε ντοκιμαντέρ για αντιεμβολιαστές και επισημαίνει το κίνδυνο των εμβολίων ...


Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στις ΗΠΑ, αφού ο θρύλος των Τζαζ, Τζον Στόκτον, εμφανίζεται να συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ που υποστηρίζει τον αντιεμβολιασμό και το μεγάλο κίνδυνο των εμβολίων.

Ο Τζον Στόκτον υπήρξε ένας από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ στην ιστορία του ΝΒΑ, όντας πρώτος πασέρ και "κλέφτης" όλων των εποχών. Παράλληλα - με τα δεδομένα που είναι γνωστά - τάσσεται στο πλευρό του αντιεμβολιαστικού κινήματος, υποστηρίζοντας πως όλα είναι μια απάτη και ότι τα εμβόλια είναι η ταφόπλακα του κάθε ανθρώπου που αποφασίζει να κάνει το εμβόλιο ΔΟΛΟΦΟΝΟ...

Ο Στόκτον εμφανίζεται κάποια στιγμή να λέει ότι "δεν είναι ο ιός που μας κλέβει την ευκαιρία, αλλά οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις και λένε "όχι, όχι, φοβόμαστε πολύ και θα κατεβάσουμε ρολά. Μείνετε στο σπίτι και να είστε προσεκτικοί". 

Τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου ακούνε αυτά τα πράγματα και τα δέχονται ως αλήθεια, όταν εγώ ξέρω έπειτα από έρευνα που έκανα ότι αυτό δεν ισχύει".

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για το θέμα, ούτε έχει κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ, παρά μόνο αυτό το τρέιλερ. 

Παρόλα αυτά και μόνο η εικόνα του Στόκτον να μιλάει λέγοντας τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που άλλοι φοβούνται να αποκαλύψουν για αυτό το θέμα έχει δημιουργήσει μεγάλο θόρυβο στις ΗΠΑ.


Comments