@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

5.7.21

Αυτό είναι το λευκό βαν ο οδηγός του οποίου θα άρπαζε 12χρονη από τα Ψηλαλώνια

Αυτό είναι το λευκό βαν ο οδηγός του οποίου θα άρπαζε 12χρονη από τα ΨηλαλώνιαTου Αχιλλέα Ροδίτη (εφημερίδα ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

Το ρεπορτάζ που είχε αποκαλύψει το flamis.gr πριν μερικές ημέρες αναδείχθηκε από τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΡΟΔΙΤΗ στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΕΙΑ που κυκλοφορεί ΣΗΜΕΡΑ αλλά με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ούτε λεπτό δεν έχουν αφήσει να περάσει χωρίς επίμονη και εξονυχιστική έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, μετά το κρούσμα απόπειρας απαγωγής 12χρονου κοριτσιού, το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής, στα Ψηλαλώνια της Πάτρας.

Από τις πρώτες ώρες μετά το συμβάν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας όπου διαφαίνεται το λευκό βανάκι το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης, ενώ διαφεύγει στρίβοντας σε δρόμο κάθετο στην πλατεία, συγκεκριμένα προς την οδό Νίκου Τεμπονέρα.

Έστω και από μακριά και αχνά, το στοιχείο ήταν σημαντικό για τη διεξαγωγή της αστυνομικής έρευνας που αποσκοπεί στον εντοπισμό του δράστη και τη σύλληψη του και στην ανακάλυψη των κινήτρων για τον σχεδιασμό απαγωγής ανηλίκου που, ευτυχώς για την 12χρονη, δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. επικρατεί μεγάλη κινητικότητα μετά το συμβάν διότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Έχουν καταγραφεί κι άλλες καταγγελίες που αφορούν σε παρόμοιες απόπειρες αρπαγής ανηλίκων παιδιών, στην Πάτρα, αλλά και στο Αίγιο, όπου μάλιστα πριν ενάμιση χρόνο είχε αναστατωθεί η εκεί τοπική κοινωνία καθώς ο δράστης προσπάθησε να απαγάγει ένα μικρό αγόρι την ώρα που έβγαινε από το σχολείο του και επενέβησαν άλλοι γονείς που γνώριζαν το παιδί και απόρησαν για την παρουσία του αγνώστου.

Ανάλογο συμβάν στην Πάτρα, ως καταγγελία, έχει καταγράψει και η «Πολιτεία» με μαρτυρία του ίδιου του πατέρα 14χρονου αγοριού, πέρυσι στις αρχές του καλοκαιριού. Όταν ο ίδιος μετέβη σε κατάστημα Εστίασης για να κάνει παράδοση προϊόντων με το δικό του βαν, αφήνοντας για λίγο τον γιο του στη θέση του συνοδηγού.

Μέχρι να φθάσει ο ίδιος στο κατάστημα άκουσε θόρυβο και γυρνώντας είδε άγνωστο να τραβά με τη βία το παιδί προς ένα άλλο βαν που είχε σταθμεύσει ακριβώς δίπλα στο δικό του. Ξεκίνησε το κυνηγητό και ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθεια του και μπήκε στο όχημα του αναπτύσσοντας ταχύτητα.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ

Το συμβάν που αναστάτωσε τα Ψηλαλώνια συνέβη στις 3:10 το απόγευμα της προπερασμένης Κυριακής. Η 12χρονη μόλις είχε φτάσει στην πλατεία με την γιαγιά της και πλησίαζαν μαγαζί Εστίασης, όπου εργάζεται ο αδελφός του πατέρα του παιδιού. Είχαν προσεγγίσει την πλατεία από την οδό Γούναρη και μέσω της Αθανασίου Διάκου.

Πλησιάζοντας κοντά στο καφέ όπου εργάζεται ο θείος της, η μικρή θέλησε να παραμείνει επί της πλατείας για να παίξει και η γιαγιά προχώρησε λίγο παρακάτω συνεχίζοντας όμως να την παρατηρεί. Ξαφνικά εμφανίστηκε το άσπρο βαν και ο οδηγός ο οποίος επιχείρησε να βάλει με τη βία μέσα το κορίτσι. Στη θέα του συμβάντος η γιαγιά της έβαλε τις φωνές και θαμώνες από παρακείμενες καφετέριες έτρεξαν στο σημείο.

Ένας εξ αυτών έπιασε και τράβηξε το παιδί μέσα απ’ τα χέρια του απαγωγέα κι ένας άλλος του επιτέθηκε με γροθιές. Βλέποντας τον κίνδυνο λιντσαρίσματος και σύλληψης του ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα κι έφυγε. Η μικρή υπέστη σοκ από το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό της περιβάλλον, όμως, είναι ήδη σε καλή ψυχική κατάσταση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@