“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πρέπει να υπάρξουν άλλες τρεις-τέσσερις (αυτοκτονίες) ακόμη που συνεπικουρούσαν το Μπάμπη... το ΦΛΟΥ!

Σχόλιον: Κάτι ερωτικές απογοητεύσεις ... κάτι ξεκαθάρισματα λογαριασμών (Λολ) περίεργα ατυχήματα κ.α. Ίσως και κάποιοι Στρατιωτικοί ακόλουθοι κάποιων πρεσβειών!.... Δείτε κάποιες ομοιότητες με την 17η Νοέμβρη!.... Υψηλή, πολύ υψηλή προστασία

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Ποιος είναι τελικά αυτός «ο Μπάμπης», ρε παιδιά;

Η MI6 έβγαλε τα δικά της ΜΜΕ και φωνάζουν ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ....

Από τον ΒΑΣΙΛΗ ΒΕΡΓΗ

Στη χώρα που «πριμοδοτεί» τη νεολαία της με κάρτα 150 ευρώ για να κάνει το εμβόλιο που αφορά την υγεία αλλά ταυτόχρονα την έχει νωρίτερα… πριμοδοτήσει με το «Δεν θα πάρεις σύνταξη ποτέ, νεαρέ, νεαρέ» όλα μπορεί να τα δεις. Ολα.

Όπως για παράδειγμα τη «μετατροπή» ενός ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ονόματι «Μπάμπη» σε πρόσωπο VIP!

Μπορεί να έχω χάσει κάποια… τεύχη της επικαιρότητας και απολογούμαι γι’ αυτό. Καθόσον γνωρίζω, όμως, ο τύπος που ΣΚΟΤΩΣΕ την 20χρονη γυναίκα του στα Γλυκά Νερά, εν συνεχεία τοποθέτησε το 11μηνο βρέφος του στο άψυχο σώμα της, μετά κρέμασε το δύστυχο σκυλί του, σκηνοθέτησε μια δήθεν απόπειρα ληστείας και κορόιδευε όλο τον πλανήτη επί 37 ημέρες δεν είναι ούτε… ροκ σταρ ούτε πρώην υπουργός ούτε κάποιος μεγαλοεπιχειρηματίας που φέσωσε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ το Ελληνικό Δημόσιο ούτε καν ο… Μένιος Φουρθιώτης.

Είναι ένας ονόματι Μπάμπης, πιλότος ελικοπτέρων. Σαν να λέμε είναι ο Μπάμπης της διπλανής πόρτας. Συγγνώμη κιόλας, αλλά αν ο Μπάμπης της διπλανής πόρτας διαπράξει αύριο το πρωί ένα στυγερό έγκλημα, θα αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος με… στοργή και προδέρμ; Ή μήπως θα τον μπουζουριάσουν και από την πρώτη στιγμή θα ξεχάσει το χρώμα του ήλιου;

Θυμάμαι ακόμη αυτή τη δύσμοιρη καθαρίστρια που είχε κάνει το «έγκλημα» να πλαστογραφήσει το πτυχίο του δημοτικού για να διοριστεί στο Δημόσιο. Πενήντα τριών ετών γυναίκα, βασανισμένη, την έκλεισαν στις φυλακές του Ελεώνα για 23 ολόκληρες μέρες. Όχι μέρα, αλλά κάθε λεπτό από αυτές είναι μαρτύριο για κάθε άνθρωπο. Κι αν δεν είχε σηκωθεί σάλος από όλο τον κόσμο, αν δεν είχε παρέμβει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ένας Θεός ξέρει πότε θα έβγαινε από εκεί μέσα.

Αλλά τώρα έχουμε τον «Μπάμπη». Ο οποίος στην αρχή αντιμετωπίστηκε από τα ΜΜΕ ως «ο 33χρονος πιλότος» ή «ο φερόμενος δράστης».

Ποιος «φερόμενος» και ποιος «πιλότος»;

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είναι, ο οποίος, πούλησε παραμύθι για ενάμιση μήνα και μετά άλλαζε τις καταθέσεις σαν τα πουκάμισα με φανερό στόχο να θεωρηθεί ότι διέπραξε τα εγκλήματα εν βρασμώ ψυχής, το αντίθετο δηλαδή απ’ ό,τι φανερώνουν τα συντριπτικά στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Κι όμως. Ο «33χρονος Μπάμπης», ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της 20χρονης Καρολάιν, βρίσκεται κλεισμένος σε VIP κελί του Κορυδαλλού! Βλέπουμε φωτογραφίες του και σε λίγο είναι πολύ πιθανό να μάθουμε αν στο καθημερινό μενού περιλαμβάνεται προσούτο στο πρωινό και Rib-eye με σαμπάνια στο βραδινό του.

Άλλωστε αυτή είναι η… κάψα του κόσμου. Να μάθει αν «ο Μπάμπης» έχει στη φυλακή όλες τις ανέσεις που… δικαιούται ένας υποτιθέμενος άνθρωπος ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του, άφησε ορφανό το παιδί του και κρέμασε τον σκύλο του!

Η συγκεκριμένη κατάσταση είναι... απείρως προκλητική.

Πρωτίστως για τη μνήμη αυτού του κοριτσιού που ξεψύχησε στα 20 χρόνια του. Για τη μητέρα της που δεν θα την ξαναδεί, αλλά και για κάθε απλό πολίτη, ο οποίος, αν χρωστάει ένα ευρώ στο κράτος, μπορεί να τον χώσουν στην μπουζού δίπλα σε εγκληματίες, εμπόρους ναρκωτικών και βιαστές.

Ο άλλος όμως, «ο 33χρονος πιλότος», αντιμετωπίζεται σαν να μας… κάνει και χάρη που περνάει κάποιες μέρες του στη φυλακή. Μόνο για πισίνα δεν μάθαμε ακόμη.

Ρε παιδιά, ποιος είναι τελικά αυτός «ο Μπάμπης»;

Θα μας πείτε ή μας το… κρατάτε μυστικό;

Comments