@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

27.8.21

ΒΕΛΓΙΟ: Τρείς αθλητές 15-17 ετών στο νοσοκομείο αμέσως μετά το εμβόλιο


Σάλος στο Βέλγιο. Σακάτεψε 3 νέα παιδιά αθλητές (15-17 ετών) ποδηλάτες το εμβόλιο της Pfizer!!Και οι 3 στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό!!


Τουλάχιστον 3 νεαροί ποδηλάτες εισήχθησαν στο νοσοκομείο λόγω καρδιακών προβλημάτων μετά από μια κούρσα ή προπόνηση αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.

Ήταν και οι 3 εμβολιασμένοι! 

Μετά από πολλά περιστατικά οι γιατροί συμβουλεύουν να μην υποβάλλονται τ΄ άτομα σ΄ έντονη αθλητική άσκηση μετά τον εμβολιασμό! “Δεν χρειάζεται πανικό αλλά εμείς συμβουλεύουμε με κάθε τρόπο ν΄ αποφεύγονται οι έντονες φυσικές προσπάθειες τουλάχιστον 1 βδομάδα μετά την κάθε δόση “, συνηγορούν την Τετάρτη πολλοί γιατροί και καρδιολόγοι στην εφημερίδα Het Laatste Nieuws. Στο εσωτερικό της ποδηλατικής ομάδας Acrog-Tormans Balen BC, που απαριθμεί 170 ποδηλάτες εκ των οποίων 80 αρχάριοι, 3 αθλητές ηλικίας 15 – 17 χρόνων ανέπτυξαν καρδιακά προβλήματα λίγο καιρό μετά τον εμβολιασμό τους.

Ο ένας από αυτούς υπέφερε από πόνο στο στήθος σε μια κούρσα ακριβώς 2 μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. 

Ο συγκεκριμένος αθλητής o 15χρονος Yarno Van Herck, στο νοσοκομείο έμαθε ότι υπέστη μια φλεγμονή μυοκαρδίτιδας (σσ το κλασικό σύμπτωμα της Pfizer στις νεαρές ηλικίες) . 

Στην ηλικιακή κατηγορία 19 – 23 ετών κανένας ποδηλάτης της ομάδας δεν παραπονέθηκε για οποιοδήποτε πόνο στην καρδιά.


“Το τηλέφωνο μου δεν σταματά να χτυπά”, εξηγεί ο Kris Van der Mieren, γιατρός της Βέλγικης Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Ο Οργανισμός Φαρμάκων ενημέρωσε τους γιατρούς τον Ιούλιο ότι υπήρχε αυξημένος (αλλά σπάνιος) κίνδυνος ανάπτυξης φλεγμονής του καρδιακού μυός (μυοκαρδίτιδα) ή της μεμβράνης που περιβάλλει την καρδιά (περικαρδίτιδα) εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό. “Σπάνιες περιπτώσεις, αλλά γνωρίζουμε ήδη τρεις”, είπε ο γιατρός.

Είναι δύσκολο για τους γιατρούς να εξηγήσουν αυτό που προκαλεί αυτή την αντίδραση. “Ίσως υπάρχει ένα πρόβλημα στην γενικότερη ανοσοποιητική απάντηση από το εμβόλιο για την επεξεργασία αντισωμάτων κατά του coronavirus”, εξηγεί ο M. Van der Mieren. “Αυτή η αντίδραση μοιάζει να μπορεί να μολύνει τον καρδιακό μυ. όχι χωρίς κίνδυνο αφού η φλεγμονή μπορεί να προκαλέσει αρρυθμίες όπως και καρδιακή ανακοπή.”

Οι γιατροί λοιπόν σας προτρέπουν να είστε σε εγρήγορση. “Εάν δεν είστε σίγουροι, πάρτε το χρόνο σας”, συμβουλεύει ο κ. Van der Mieren. Ο καρδιολόγος Guido Claessen (UZ Leuven) συμμερίζεται την άποψή του: “Ο καθένας μπορεί να επηρεαστεί από λοίμωξη του καρδιακού μυός, ακόμη και οι μη αθλητές. Κάνοντας σπορ , θα ασκήσετε επιπλέον πίεση στους μυς. Ως εκ τούτου, είναι συνετό να τουλάχιστον μια εβδομάδα ξεκούρασης, ακόμη και δύο αν είναι δυνατόν (ειδικά μετά τη δεύτερη δόση). Ο αθλητισμός δεν πρέπει να απαγορευτεί εντελώς, αλλά μην σχεδιάζετε αγώνες ή μεγάλες προκλήσεις, προχωρήστε. απαλά », συνιστά.lalibre 18/8/21

Γι αυτό ο Καθηγητής Bernard La Scola του IHU Marseille δηλώνει : ” δεν θα εμβολιάσω τα παιδιά μου με τα εμβόλια mRNA” Eίναι ειδικός σε λοιμώδεις νόσους και Υπεύθυνος του εργαστηρίου ασφάλειας στο ίδιο Ινστιτούτο.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@