“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΗΠΑ: 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


Αποκαλύψεις-σοκ από εργαζόμενη της Pfizer: Έχουμε 200.000 θανάτους από το μπόλι μέσα σε μόνη μια εβδομάδα!!! (βίντεο)



Η γνωστή Δρ Sherie Tenpenny δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή TruNews ότι μια καταγγέλουσα που εργάζεται στον τομέα της υγείας, για την εταιρεία Pfizer πιο συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι έχει έγγραφα ότι το μπόλι τους έχει ΣΚΟΤΩΣΕΙ πάνω από…200.000 Αμερικανούς σε λιγότερο από μία εβδομάδα…!!! Μιλάμε για θανάτους από το θανατηφόρο τρύπημα ΜΟΝΟ για εδώ στις ΗΠΑ.

Είναι η ΙΔΙΑ καταγγέλουσα, η οποία είχε πει αρχικά ότι είχε κάνει πριν μερικές εβδομάδες μια στατιστική ανάλυση για να δει πόσοι θάνατοι, λόγω του εμβολίου κορωνοϊού, θα μπουρούσαν να προκύψουν από αυτό κατά μια συγκεκριμένη χρονική περίδο. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν 3 ημέρες. Και αφού έκανε την ανάλυση, έπαθε σοκ διότι η έρευνά της έδειξε…45.000 ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 72 ΩΡΕΣ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι η ίδια μόλις επικοινώνησε με την Δρ. Tenpenny και της είπε ότι…ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ, διότι αυτόν τον αριθμόν τον έχει αναθεωρήσει ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, και τώρα έχει φτάσει σε περίπου…200.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ σε λιγότερο από μια εβδομάδα!!!


Πηγή: greeknewsondemand.com
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/08/pfizer-200000.html


Comments