@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

30.8.21

ΕΛΛΑΔΑ: ΓΟΝΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΕΜΒΡΥΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΨΑΡΙΟΥ


Είδηση Σοκ: Τερατογέννεση στη Λάρισα & Καρδίτσα ;;; Εμβολιασμένοι οι γονείς ….

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021


Σύμφωνα με πληροφορίες δυο γυναίκες με υπέρηχο διεπίστωσαν οτι δεν μπορεί να προχωρήσει η κύηση διοτι τα έμβρυα δεν είναι φυσιολογικά και εχουν μορφή τερατογέννεσης…Τα δυο συμβάντα δεν επιβεβαιώνονται επίσημα αλλα βοά η Λάρισα και η Καρδίτσα απο αυτές τις περιπτώσεις..

Στη Λάρισα διεγνώσθη σε εγγυο οτι το έμβρυο εχει δυο κεφάλια και ουρά ψαριού..

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι οι γονείς είναι και οι δυο εμβολιασμένοι..

Η Κύηση διεκόπη.

Στην Καρδίτσα το έμβρυο διαπιστώθηκε απο τον ελεγχο στο β επίπεδο οτι εχει ουρα..Της το πήραν αμεσα…

Ο Πατέρας είναι νεος στρατιωτικός και ηταν εμβολιασμένος ενω η γυναίκα του ανεμβολίαστη.

Οι πληροφορίες διευρευσαν απο το σοκαρισμένο Υγιειονομικό προσωπικό των Νοσοκομείων..Τα δυο περιστατικά συνδέονται με τους εμβολιασμούς αλλα κανείς δεν θα πει την αλήθεια..Αλλωστε μέχρι στιγμής δεν εχει δοθεί επίσημη ενημέρωση..Ακόμη και αν το παραδεχθούν δεν θα το συνδέσουν με τους εμβολιασμούς ως ειθιστε σε τετοιες περιπτώσεις στη Χώρα μας..

Μας ειχαν προετοιμάσει…Τερατογεννέσεις στειρώσεις θρομβώσεις ανακοπές….Στο διαδίκτυο ηδη υπάρχουν αναρτήσεις για τα δυο αυτα περιστατικά καθώς και σχόλια απο το βουητό σε Λάρισα και Καρδίτσα. Φανταστείτε τι ερχεται και τι θα ζήσουμε ακόμη….

Τι περιμένεις οταν μέσα εχουν Εμβρυικά νεφρικά Κύτταρα απο νεκρά βρέφη απο Χιμπατζή μαγνητικοί κρύσταλλοι νανοτεχνολογία κ.α που δεν μας εχουν πει..

Στην Ευρωπαϊκή βάση Δεδομένων έχουν καταγραφεί 21.000 θάνατοι και 2.000.000 παρενέργειες…παρ οτι δεν καταγράφεται η πλειοψηφία αυτων των δεδομένων..Μας τα ειχαν πεί…Ολα ειναι σχεδιασμένα για την σκλαβοποίηση του ανθρώπου και την Μείωση πληθυσμού..Ζούμε Παγκόσμιο Πόλεμο με Βιολογικά οπλα..
Πηγή: https://amazonios.net/teratogennesi-sti-larisa-amp-karditsa-emvoliasmenoi-oi-goneis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@