@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

31.8.21

Ο καθηγητής Καρδιολογίας Βασίλης Βασιλικός εμβολιάστηκε και είναι δύο μήνες στην εντατική

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ; 

Είχα αντισώματα, αλλά μου είπαν ότι πρέπει να εμβολιαστώ

Ένα βήμα πριν τον θάνατο, στην Εντατική, για ενάμιση μήνα, ο καθηγητής Καρδιολογίας Βασίλης Βασιλικός: «Είδα τον χάρο με τα μάτια μου! Δεν είμαι όπως πριν…» – Ήταν εμβολιασμένος! Η συγκλονιστική μαρτυρία του για την σκληρή μάχη με τον ιό!

Ένα βήμα πριν από τον θάνατο βρέθηκε ο καθηγητής καρδιολογίας του ΑΠΘ Βασίλης Βασιλικός ωστόσο κατάφερε να βγει νικητής με αντίπαλο τον κορωνοϊό.

Για ενάμιση μήνα έμεινε διασωληνωμένος από τις επιπλοκές του κορωνοϊού και με υπεράνθρωπες προσπάθειες δικές του και των θεραπόντων γιατρών, μπόρεσε να επανέλθει στη ζωή.

«Το αίσθημα της δύσπνοιας είναι τραγικό. Είναι σαν να μπαίνεις σε μια τουρμπίνα. Από ένα σημείο και μετά δεν θυμάμαι τίποτα ήμουν σε κατάσταση σοκ. Είδα το χάρο με τα μάτια μου. Η οικογένειά μου ταλαιπωρήθηκε πολύ και εγω είμαι 7 με 8 μήνες εκτός εργασίας. Πιθανόν να παραμείνω και άλλο γιατί έχω το post covid και αυτή τη στιγμή περπατάω και κουράζομαι. Δεν είμαι όπως πριν», αναφέρει στη συγκλονιστική περιγραφή του μιλώντας στο Open.

Μετά από ενάμισι μήνα άνοιξε τα μάτια του όμως τίποτα δεν ήταν ίδιο. «Το πρώτο πράγμα που με ανησύχησε είναι αν έχω τα μυαλά μου στη θέση τους και ευτυχώς τα είχα. Από εκεί και πέρα τα πόδια μου και τα χέρια μου ήταν σε κατάσταση τραγική».

Οταν ήρθε η ώρα του εμβολιασμού δεν το σκέφτηκε και πολύ. «Είχα αντισώματα, αλλά μου είπαν ότι πρέπει να εμβολιαστώ, καθώς το λένε οι παγκόσμιες Αρχές και εγώ το έκανα. Στο διπλανό μου κρεβάτι νοσηλεύονταν ο πατέρας μιας ειδικευόμενής μου που είχε λιγότερα ευρήματα από εμένα και έφυγε από τη ζωή. Δίπλα μου…».https://europost.gr/vima-ton-thanato-stin-entatiki-enamisi-mina-o-kathigitis-kardiologias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@