@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

22.8.21

Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, με εκτεταμένες θρομβώσεις εδώ και δύο μήνες μόλις έκανε το εμβόλιο


Σε κρίσιμη κατάσταση 27χρονη μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson! Νοσηλεύεται με εκτεταμένες θρομβώσεις εδώ και δύο μήνες! 

Δραματική έκκληση από τους συγγενείς για αίμα....

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 27χρονη από την Κέρκυρα η οποία εμφάνισε σοβαρές επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Έκκληση για αίμα για την 27χρονη Σταυρούλα από την Κέρκυρα που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου απευθύνει η οικογένεια της. 

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε από την Κέρκυρα στις 30 Ιουνίου μετά από πολύ σοβαρές επιπλοκές που της παρουσιάστηκαν από τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson.

Η 27χρονη εμφάνισε εκτεταμένες θρομβώσεις σε αγγεία και δίνει μάχη εδώ και σχεδόν 2 μήνες για να μπορέσει να αναρρώσει.

Σύμφωνα με το thebest οι θρομβώσεις παρουσίασαν επιπλοκές, με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση η κοπέλα να χειρουργηθεί για την αντιμετώπισή τους. Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με την 27χρονη να νοσηλεύεται σε δύσκολη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου και την οικογένειά της να απευθύνει έκκληση για φιάλες αίματος.

Σύμφωνα με ανάρτηση συγγενικού της προσώπου όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει δίνοντας αίμα με τα παρακάτω στοιχεία:


https://europost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@