@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

6.8.21

Αγαπητοί ΕΒΡΑΙΟΙ Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη με τις κουνιστές, τις παρδαλές και το τσίρκο των ΛΟΑΤΚΙ+ δεν σβήνονται οι φωτιές


Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε κάτι που συμβαίνει δυστυχώς σε όλες τις ιστορικές περιόδους της ηθικής κατάπτωσης.


Σε κάθε μεγακύκλο της ιστορίας… η παρακμή συνοδευόταν μεταξύ άλλων και από την κατάπτωση των βασικών αξιών που συνθέτουν την κοινωνία.


Οι βασικές αρχές είναι οικογένεια, η πατρίδα, η θρησκεία για όσους πιστεύουν και βεβαίως οι σταθερές αρχές και αξίες που πρέπει να χαρακτηρίζουν κάθε πολίτη μιας οργανωμένης κοινωνίας.

Δυστυχώς παρατηρούμε ότι και στην ελληνική κοινωνία επιχειρείται η διείσδυση ιδεών που δεν έχουν να κάνουν με τον αυτοπροσδιορισμό αλλά με μια διαδικασία επιβολής των μειονοτήτων…

Η περίπτωση των ΛΟΑΤΚΙ+

Τι είναι η ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+

ΛΟΑΤ+ (αγγλικά: LGBT+) είναι ένα αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς, το οποίο μερικές φορές συναντάται και ως ΛΟΑΔ+, ερμηνεύοντας τα τρανς άτομα ως διαφυλικά.

Το διεθνές αρκτικόλεξο είναι LGBT+(Lesbian, Gay, Bisexual και Transgender) ή GLBT+ (Gay, Lesbian, Bisexual και Transgender)

Φθάσαμε δηλαδή στο σημείο, μια χώρα που έχει τόσα προβλήματα, οικονομικά, εξωτερικής πολιτικής, κοινωνικά… θέμα στην πολιτική ατζέντα να είναι τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ δηλαδή των κουνιστών, παρδαλών και του υπόλοιπου συμφερτού.

Δεν το παίζουμε ηθικολόγοι αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα

Το βασικό μας επιχείρημα δεν είναι οι προσωπικές σεξουαλικές προτιμήσεις των Gay εάν δηλαδή έχουν επιλέξει ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Μας είναι αδιάφορο του τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή.

Όμως προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως το κίνημα των ΛΟΑΤΚΙ+ προσπαθεί να επιβληθεί με τις ιδέες του στην κοινωνία.

Από πότε μια ομάδα προσπαθεί να επιβληθεί στην κοινωνία, το κάνει από κόμπλεξ κατωτερότητας;

Το πράττει γιατί βλέπει ότι ακόμη είναι περιθωριοποιημένο;

Θεωρούμε ύβρη, προσβολή και εξευτελισμό την τακτική των ΛΟΑΤΚΙ+ γιατί προσπαθούν εκμεταλλευόμενοι καταστάσεις να επιβληθούν στην κοινωνία.

Όχι δεν αποτελείται την κυρίαρχη τάση και ούτε θα γίνεται κυρίαρχη τάση.

Από πότε ένα κίνημα θέλει να έχει δικαιώματα, άνθρωποι δεν είναι δεν έχουν ήδη ίσα δικαιώματα με όλους τους άλλους ανθρώπους όπως το Σύνταγμα ορίζει;

Γιατί οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις πρέπει να μεταφραστούν σε πρόσθετα δικαιώματα;

Όχι προσβάλλεται την κοινωνία με αυτές τις πρακτικές και πολιτικές και δυστυχώς βλέπουμε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους δέχεται στο Μαξίμου μαζί με τους εκπροσώπους των ΛΟΑΤΚΙ+ στην κυβέρνηση… για ψηφοθηρικούς λόγους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@