@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

29.8.21

Δύο ακόμη νεκροί από τα εμβόλια


Κατέληξε η 48χρονη από την Καλαμάτα η οποία νοσηλεύονταν στο Θριάσιο. Παρουσίασε αιμορραγία στον εγκέφαλο, μετά από επέμβαση αφαίρεσης θρόμβου-Pfizer


Tην ίδια στιγμή στη Λάρισα νεαρή γυναίκα κοντά στα 35 κάνει διαρκείς αιμοπτύσεις μετά το εμβόλιο της Pfizer

Έχασε σήμερα το πρωί τη μάχη που έδινε κι έφυγε από τη ζωή, η 48χρονη γυναίκα από την περιοχή της Καλαμάτας που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αττικής με αιμορραγία στον εγκέφαλο, μετά από επέμβαση αφαίρεσης θρόμβου-σύμφωνα με την protinews.com.gr.

Σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, ο θρόμβος προήλθε ως παρενέργεια του εμβολίου που έκανε για τον κορονοϊό.

Οι συγγενείς της ανέφεραν ότι η γυναίκα που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έκανε το εμβόλιο, την πρώτη δόση στις 17 Ιουλίου, στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και μετά από ημέρες εμφάνισε υψηλή πίεση. Οι ενδελεχείς εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έδειξαν τελικά ότι δεν πέρασε έμφραγμα, αλλά το πρόβλημα οφειλόταν σε κλείσιμο – άνοιγμα αγγείου, που θεωρείται παρενέργεια του εμβολίου.

Αργότερα, όμως, μούδιασε το χέρι της και οι εξετάσεις στον εγκέφαλο έδειξαν κάποια ασπράδια, με αποτέλεσμα να διακομιστεί από το Κέντρο Υγεία στο Θριάσιο. Οι γιατροί, σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας, έκαναν λόγο για παρενέργεια του εμβολίου – στα λόγια, όμως, όχι εγγράφως – και αρχικά δεν ανησυχούσαν. 

Ωστόσο, η γυναίκα παρουσίασε θρόμβο στον εγκέφαλο, στην κεντρική αρτηρία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” στην Αθήνα για να απομακρυνθεί ο θρόμβος. Από την επέμβαση προκλήθηκε αιμορραγία, χρειάστηκε νέο χειρουργείο στο Θριάσιο και η 48χρονη γυναίκα για μέρες έδινε κρίσιμη μάχη για τη ζωή της, την οποία έχασε σήμερα το πρωί.

Tην ίδια στιγμή στη Λάρισα νεαρή γυναίκα κοντά στα 35 κάνει διαρκείς αιμοπτύσεις μετά το εμβόλιο της Pfizer ενώ τα περιστατικά των παρενεργειών των εμβολίων έχουν γίνει πλέον το πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα σε εμβολιασθέντες και μη ανά την Ελλάδα η είδηση που έρχεται από την Ιαπωνία με τα νοθευμένα με μαγνητικά σωματίδια φιαλίδια της Moderna είναι σοκαριστική. Ήδη 176.000 Ιάπωνες εμβολιάσθηκαν με την νοθευμένη παρτίδα.

https://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@