@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

20.9.21

ΗΠΑ: Μποτιλιάρισμα με 65 πλοία στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας - Ο σκουπιδοτενεκές της Ασίας


Τα πλοία που περιμένουν να ξεφορτώσουν εμπορεύματα έχουν φτάσει σε αριθμό ρεκόρ


Σε αριθμό ρεκόρ έχουν φτάσει τα πλοία που περιμένουν να ξεφορτώσουν εμπορεύματα από την Ασία στο Λος Άντζελες, το μεγαλύτερο λιμάνι των ΗΠΑ.

Μάλιστα, τα εμπορεύματα είναι τόσα, που αν τα κουτιά τους τοποθετηθούν σε σειρά το ένα δίπλα στο άλλο, το μήκος τους θα φτάσει το 50% της διαμέτρου των ΗΠΑ.

Έξω από τα λιμάνια του Λος Άντζελες και του Λονγκ Μπιτς στην Καλιφόρνια περιμένουν 65 πλοία, καθώς από την Πέμπτη το βράδυ έχουν καταφθάσει άλλα δέκα και σύμφωνα με αξιωματούχους που παρακολουθούν την κίνηση στο San Pedro Bay, αναμένεται να φτάσουν ακόμη περισσότερα.

Σύμφωνα με στοιχεία από το λιμάνι του Λος Άντζελες, ο μέσος χρόνος αναμονής για κάθε πλοίο έφτασε στις 8,7 μέρες, ενώ στα μέσα Αυγούστου ήταν 6,2 μέρες.

Το πλοίο με τη μεγαλύτερη αναμονή έχει φτάσει στο λιμάνι από τις 23 Αυγούστου.

Μέσα στο 2021, τόσο στο λιμάνι του Λος Άντζελες όσο και σε εκείνο του Λονγκ Μπιτς έχουν φτάσει κατά μέσο όρο περίπου 862.000 κοντέινερ ανά μήνα.

Σύμφωνα με την εταιρεία online shipping «Freightos», με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, αυτή τη στιγμή ο χρόνος μεταφοράς φορτίων από την Κίνα στις ΗΠΑ φτάνει τις 71 μέρες (από πόρτα σε πόρτα), ενώ πριν δύο χρόνια δεν ξεπερνούσε τις 40 μέρες.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει στις κατακόρυφες αυξήσεις στο κόστος μεταφοράς, που πλέον είναι τριπλάσιες σε σχέση με τις αρχές του 2021.

Πηγή: Newmoney.gr/Bloomberg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.