“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΕΛΛΑΣ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ - Η ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΣΑ



….Παλαιότερα, στα σχολικά εκπαιδευτικά βιβλία, υπήρχε αναφορά στην σφαγή τής Νάουσας που συνέβη το 1822. Πριν μερικά χρόνια όμως, το ιστορικό αυτό γεγονός «εξομαλύνθηκε» ή και απαλείφθηκε απ’ αυτά. Ο λόγος καθώς φαίνεται, είναι η αρνητική παρουσία των Εβραίων στην ιστορία αυτή κι έτσι με την δικαιολογία ή το πρόσχημα τού Αντισημιτισμού, το κεφάλαιο που αφορά την συνδρομή τους στην σφαγή των Ναουσαίων, έχει απλά εξαφανιστεί.

…..Θυμηθείτε κι αυτή την δήλωση τού ΕΒΡΑΙΟΥ Γιώργου Παπανδρέου που έγινε το 2000 ενώπιον τής Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής, ο οποίος καυχήθηκε γιά το «έργο» του ως υπουργός Παιδείας:

«Όταν ήμουν υπουργός Παιδείας πριν από λίγα χρόνια, είχα σχηματίσει μία επιτροπή που είχε ως καθήκον να ψάξει σε όλα τα ελληνικά σχολικά βιβλία γιά την αφαίρεση τυχόν αναφορών που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αντισημιτικές. Είμαι ευτυχής να πω ότι αυτό το έργο ολοκληρώθηκε υπό την αιγίδα μου»

@~~~~~~!~~~~~~@

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΓΔΑΣ ΦΥΣΣΑ...

Σήκωσε την αντένα γαμώ το φασισμό σου πουτάνας γέννα
Ναι καλά κατάλαβες αυτό εδώ είναι για σένα
Διάλεξε, θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα;
Γαμιέται κάθε είδους φασίστας μαλάκα και πάμε γι' άλλα

Γάμα τους, Πάτα τους, Γάμα τους
κατούρα τους στα μούτρα και Γάμα τους τη φάρα τους
Γάμα τους, Πάτα τους, Γάμα τους
κατούρα τους στα μούτρα και Γάμα τους τη φάρα τους

@~~~~@~~~~@

Μάγδα Φύσσα: "ΟΙ ΕΒΡΑΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" «Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή»

Με λουλούδια υποδέχτηκαν τη Μάγδα Φύσσα τα στελέχη ΕΒΡΑΙΟΙ του ΚΚΕ

H Μάγδα Φύσσα μίλησε στην ΕΡΤ για την πρόθεσή της να μη σταματήσει τον δικό της αγώνα ενάντια στον φασισμό, οκτώ χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του γιου της από τον ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ "χρυσαυγίτη" Γιώργου Ρουπακιά. ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ!...

«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν. Ναι, εντάξει, βάλαμε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή, αλλά υπάρχει φασισμός εκεί έξω. Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσανε. Εκεί έξω είναι και είναι διάφορες οι μορφές φασισμού», λέει η Μάγδα Φύσσα μιλώντας στην ΕΡΤ.

Τονίζει ότι «ποτέ δεν ξεχάσαμε και αυτά τα παιδιά που έχουν χαθεί με αυτόν τον τρόπο με ρατσιστικά κίνητρα, φασιστικά, γυναικοκτονίες. Γιατί ναι μεν μπορεί να μην είναι το ίδιο μια οργάνωση εγκληματική όπως αυτή που σκότωσε τον Παύλο, μπορεί να μην ήταν οργάνωση που σκότωσε τον Ζακ, αλλά δεν παύει να ήταν μία δολοφονία σε δημόσια θέα από νοικοκυραίους, που το είδε όλη η Ελλάδα».

Το Film Festival Killah-P, που διοργανώνεται φέτος με ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους από σχολεία και νέους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φιλοδοξεί να καθιερωθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη.

«Ο νέος κόσμος θα μπορέσει, μέσα από αυτή τη διαδικασία, να πετύχει την απομάκρυνση από ιδεολογίες που ματώνουν τις γειτονιές», λέει ο υπεύθυνος του Solidarity Film Festival, Χάρης Καραγιαννάκης. «Είναι πολύ παρήγορο να βλέπεις παιδιά και να σε φωνάζουν ''μάνα'' και ''Μάγδα'' και να σε αγκαλιάζουν. Είναι παρήγορο πολύ. Νιώθεις μια δύναμη», λέει η Μάγδα Φύσσα.


Comments