@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

26.9.21

Ο πατριώτης με προβιά, Φαήλος Κρανιδιώτης: Στην φυλακή οι αντιεμβολιαστές (ηχητικό)

ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΧΑΡΤΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΣ; 

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ

Απόλυτη ταύτιση απόψεων Φαήλου και ΝΔ


Φυλάκιση για όσους αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στα άλλα δυστοπικά μέτρα που η κυβέρνηση εφαρμόζει εδώ και σχεδόν δυο χρόνια ζήτησε σε συνέντευξη, τον Real Fm και την εκπομπή των Χατζηνικολάου - Δελατόλα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου σχετικά με το αν το κόμμα του στοχεύει το κοινό των λεγόμενων αντιεμβολιαστών ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ και συνεργάτης του Θάνου Τζήμερου, ξεκαθάρισε πως όχι μόνο δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτόν τον κόσμο αλλά αρκετοί από αυτούς θα έπρεπε «να βρίσκονται στην φυλακή».

Η συγκεκριμένη δήλωση έρχεται λίγο μετά αφότου το κυβερνών κόμμα προωθεί αλλαγές στον ποινικό κώδικα ώστε για πρώτη φορά να περνάει και η δημόσια υγεία στην διάταξη για την διασπορά ψευδών ειδήσεων. Κίνηση που φωτογραφίζει τους λεγόμενους αντιεμβολιαστές σκοπεύοντας στην ποινικοποίηση της άποψης πλέον.

Προηγουμένως, στην ίδια συνέντευξη, απαντώντας σε ερώτηση του κ. Δελατόλα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, είχε αναφέρει ότι θα συνεργαζόταν μετεκλογικά με την ΝΔ. 

Ακολουθεί ηχητικό απόσπασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.