“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το ιερό Κοράνιο και οι προφητείες


«Την ημέρα της κρίσης, εκείνος (ο Φαραώ) θα προπορεύεται του λαού του και θα τον παρασύρει μέσα στη φωτιά, όπως οδηγούν τα ζωντανά σε στέρνα για να
πιούν. Η στέρνα στην οποίαν θα φτάσουν θα είναι φοβερή».

Σαβαώθ, είναι ο θυμώδης και οργίλος Γιαχβέ: «εθυμώθη οργή Κύριος Σαβαώθ»

«Εξολόθρευσα έθνη και ερήμωσα τας οδούς αυτών, ώστε να μην υπάρχει διαβαίνων. 

Οι πόλεις αυτών ηφανίσθησαν... εγείρομαι προς λεηλασίαν, διότι απόφαση μου είναι να συναθροίσω τα έθνη, να συναθροίσω τα βασίλεια και να εκχέω έπ’ αυτά την αγανάκτηση μου, όλην την έξαψη της οργής μου. Διότι τότε θέλω αποκαταστήσει εις τους λαούς γλώσσαν καθαράν (γιατί;) δια να επικαλώνται πάντες το όνομα του (δικού μας θεού!) του Κυρίου (του Γιαχβέ-Ιησού) και να δουλεύσωσιν αυτόν (τα έθνη) υπό έναν (τον δικό μας) ζυγόν». Σοφονίας 3.6-10.

Οι τρόποι φρικτοί, με μαζικές εξοντώσεις λαών και περιβαλλοντικές καταστροφές!

«Και ο τρίτος άγγελος εξέχεε την φιάλη αυτού εις τους ποταμούς (!) και εις τας πηγάς (!) των υδάτων και έγεινεν αίμα… και αίμα έδωκας εις αυτούς να πίωσι» Αποκάλυψη ΙΣ΄4-5

Θα ήταν βέβαια μεγάλη παράληψη, αν δεν αναφέρουμε και κάτι για το κρυφό νόημα των "πέντε πόλεων", που θα μιλάνε την εβραϊκή γλώσσα! 


Comments