“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο κομμουνιστής Εβραίος Δημήτρης Βίτσας και ο Κομμουνιστής έμπορος όπλων !...

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΙΤΣΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Δημήτρης Δάφνης! Ο νέος "Λιακουνάκος" του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Από την μικρή και ασήμαντη "Aeroserervices" στην εκπροσώπηση της "Lockheed Martin". 

Η πορεία του στον ΣΥΡΙΖΑ... και ο Βίτσας!


Του Άρη Σπίνου

Δεν είναι η πρώτη φορά που το edolio5 ασχολείται με τον "αναπτυσσόμενο" επιχειρηματία Δημήτρη Δάφνη που λύνει και δένει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως μια νέα «περίπτωση Λιακουνάκου». 

 Μέχρι πριν μερικά χρόνια από στέλεχος του ΚΚΕ και σήμερα, λόγω των σχέσεων που καλλιέργησε με τον, επίσης προερχόμενο από το ΚΚΕ, αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσα, σε ισχυρό άνδρα των εξοπλισμών.

Ο επιχειρηματίας είχε επιχειρήσει επί ΣΥΡΙΖΑ να θέσει υπό τον έλεγχό του την... ΕΑΒ, δωρεάν, παρουσιάζοντας ένα σχέδιο που του έδινε τον έλεγχό της χωρίς ουσιαστικά να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ!

Το γεγονός ότι εν συνεχεία εμφανίστηκε η περίφημη προμήθεια των ανθυποβρυχιακών ελικοπτέρων ΜΗ-60R ως «επιβεβλημένη» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και από το νούμερο 15 των εξοπλιστικών αναγκαιοτήτων πέρασε στο νούμερο 1, προφανώς είναι συμπτωματικό θέμα.

Σύμπτωση που έχει σχέση με το ότι τα -πολλά- εκατομμύρια ευρώ από τις FOS των ελικοπτέρων θα τα υλοποιήσει η εταιρεία Aeroservices του συγκεκριμένου.

Από εκεί και πέρα εμφανίζεται ως «ο άνθρωπος της Lockheed Martin» στην πώληση των πανθομολογούμενα, εντελώς ακατάλληλων για τις ανάγκες του ΠΝ, σκαφών παράκτιων επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως «φρεγάτες» και επιχειρούνται να πουληθούν «στου ζητιάνου του κεφάλι», όπως χαρακτήρισε τους Έλληνες και ειδικότερα το Πολεμικό Ναυτικό ο πρώην ακόλουθος Άμυνας των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

 Οι εποχές αλλάζουν αλλά οι άκρες μερικών μένουν ακλόνητες!

Comments