“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ; ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ!...


Οι χοίροι αποτελούν απαγορευμένο ζώο στην διατροφή των Μουσουλμάνων. 

Αλλά και τα εμβόλια αποτελούν μία απαγορευμένη μέθοδο πρόληψης υγείας για το μουσουλμανικό κόσμο. 



Επίσης σε πολλές αραβικές ιστοσελίδες κυριαρχεί η άποψη, ότι τα εμβόλια αποτελούν «σιωνιστική συνωμοσία». 

Μήπως τελικά έχουν δίκιο;


Πρόκειται για μία πυραμίδα δομημένη από πλούτη και εξουσία, που στην κορυφή της βρίσκονται κάποια πολύ σκοτεινά και άρρωστα μυαλά, που οι εντολές τους μεταφέρονται στους εντολοδόχους τους δηλαδή τους κυβερνήτες των διαφόρων κρατών και από εκεί στα εκτελεστικά τους όργανα: Κρατικοί μηχανισμοί, Media, Ιατρικά Κέντρα (Ιατροί Χωρίς Σύνορα, Γιατροί του Κόσμου), Χριστιανικές ιεραποστολικές κοινότητες, Φιλανθρωπικές Εταιρείες (Unicef, W.W.F.), κ.ά.

Οι οργανισμοί αυτοί εμπλέκονται σʼ ένα σκοτεινό κουβάρι με τα οργανωμένα καρτέλ των Πολυεθνικών όπως οι Φαρμακοβιομηχανίες, οι Πετρελαϊκές Εταιρείες, οι Τράπεζες, η υποτιθέμενη Αλ Κάϊντα κ.ά. Είναι γνωστό, ότι τα μέλη της οικογένειας Λάντεν ήταν προσωπικοί φίλοι του Τζωρζ Μπους και φυγαδεύτηκαν στην Σ. Αραβία από τις Μυστικές Υπηρεσίες των Η.Π.Α. την 11η Σεπτεμβρίου. Αλλά και πολλά μέλη των κυβερνήσεων Η.Π.Α. και Μ. Βρεταννίας είναι υψηλόβαθμα στελέχη των Φαρμακευτικών και Πετρελαϊκών Εταιρειών. 

Όλοι αυτοί εμπλέκονται σʼ ένα τερατώδες σύμπλεγμα, που αν και εμφανίζονται ως εχθροί μεταξύ τους αποτελούν ουσιαστικά τους στυλοβάτες του παγκοσμίου εξουσιασμού. 


Ταχύτατα τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. εκτελούν την διάχυση της παραπληροφόρησης και του φόβου σε παγκόσμια κλίμακα. Άλλωστε και οι ειδήσεις που μας σερβίρουν τηλεοπτικές και έντυπες αποτελούν ένα κοκτέιλ αρνητικότητας, φόβου και καταστροφών.

Comments