“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το Α. Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε ότι εάν το γονιδίωμα ενός ατόμου τροποποιηθεί μέσω ΕΜΒΟΛΙΩΝ (mRNA), τότε αυτό το γονιδίωμα κατοχυρώνεται ως "πατέντα".

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!...



ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ 2013: «ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (mRNA) ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ "ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ"»

Γράφει ο Περικλής Μποζινάκης

Υπάρχουν οι φήμες, υπάρχει η παραφιλολογία, και υπάρχει και η πραγματικότητα που όταν εκτραπεί είναι πιο ζοφερή και ολέθρια από κάθε μύθο.

Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Αν ισχύει (που φοβάμαι ότι ισχύει) πρόκειται για τρομαχτική προοπτική.

Ο Γιαννακόπουλος της ΒΙΑΝΕΞ, ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες του φαρμάκου στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχει υιοθετήσει μια "λαϊκή" συμπεριφορά που του επιτρέπει να περνάει "συνθηματικά" μηνύματα.

Όταν δήλωσε ότι δεν κάνει το "εμβόλιο" όχι επειδή φοβάται αλλά "για να μην τροποποιηθεί το DNA του"...δεν εννοούσε ότι θα μεταμορφωθεί σε κροκόδειλο, ούτε ότι θα βγάλει ουρά όπως αρέσκονται να κραυγάζουν οι γραφικοί χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος.

Εννοούσε ότι δεν θέλει, σε βάθος χρόνου, να πάψει να είναι Φυσικό Πρόσωπο ΝΟΜΙΚΑ. Εξωφρενικό; Ανήκουστο; Δυστυχώς όχι. Η ιστορία είναι απλούστατη. Και εξαιρετικά δυσάρεστη.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ το 2013 αποφάσισε ότι εάν το γονιδίωμα ενός ατόμου τροποποιηθεί μέσω σκευασμάτων (mRNA), τότε αυτό το γονιδίωμα κατοχυρώνεται ως "πατέντα".

Και αυτό που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι ιδιοκτησία του κατόχου του διπλώματος!

Δηλαδή, νομικά, όταν κάποιος έχει υποστεί έστω και απειροελάχιστη τροποποίηση του γονιδιώματός του, παύει να αναγνωρίζεται ως "φυσικό πρόσωπο".

Και επιπλέον, μιας και πρόκειται για πατέντα, αποτελεί "εργασία" (project) της Εταιρίας που έχει παρασκευάσει το σκεύασμα! Ένα τέτοιο άτομο δεν είναι πλέον νομικά κατοχυρωμένο ως "ανθρώπινο". Ούτε καν ως "ζώο".

Και σε αυτή την περίπτωση, χάνει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αυτή η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ισχύει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, καθώς τα ίδια τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν καταχωριστεί στις ΗΠΑ.

Καταλάβαμε όλοι γιατί δεν "εμβολιάζουν" το Ισλάμ; Γιατί ως μετανάστες καλύπτονται από τη Χάρτα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Είναι κατανοητό πλέον το πώς οι πολυεθνικές εκμεταλλεύτηκαν (δεν θα πω δημιούργησαν) τον παρανοϊκό συρμό του "άφυλου" και του "ουδέτερου"(το), προωθώντας τον πλήρη εκφυλισμό του Πελάτη τους;

Γιατί ο Ιδανικός Πελάτης δεν πρέπει να έχει το παραμικρό δικαίωμα. Δεν πρέπει να είναι "ανθρώπινος". Δεν πρέπει να είναι ούτε καν ζώο...Πρέπει να είναι αντικείμενο!!!

Περικλής Μποζινάκης

Πηγή: oimos-athina.blogspot.com 

Comments