“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (SARS) ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ - ΑΠΟ ΤΟ 2003- 2004


Αν θέλουμε να κάνουμε μια ιδέα να διεισδύσει στις μάζες, πρέπει να την επαναλαμβάνουμε συνεχώς παντού και πάντα. Η προπαγάνδα δε γνωρίζει περιορισμούς στην ικανότητα προσαρμογής της. (Γκαίμπελς)


Eξώφυλλο του ΤΙΜΕ, περιοδικού παγκόσμιας εμβέλειας, που προπαγάνδιζε τον υποτιθέμενο ιό SARS, που δεν ήλθε ποτέ.

Μεταξύ 2003 και 2004 κάνει την εμφάνισή της μία νέα υπόθεση σκευωρίας με μία νέα εφεύρεση, το «SARS». Για τις ανάγκες της νέας πλύσης εγκεφάλου προβάλλονταν σε όλο τον κόσμο εικόνες ανθρώπων προστατευμένων με ειδικές μάσκες μιας χρήσης. Οι ειδικοί συμβούλευαν να αγγίζουμε τους διακόπτες των ανελκυστήρων με γάντια και να μην παραμένουμε σε κλειστούς χώρους. Η νέα αυτή κατάσταση φόβου και πανικού μιλούσε για έναν φονικό ιό, όπου κανείς δεν μπορούσε να υπολογίσει πότε θα έφθανε, ούτε τι θα μπορούσε ακριβώς να είναι, αλλά ο οποίος αργά ή γρήγορα θα έκανε την εμφάνισή του και θα προκαλούσε πολλές χιλιάδες νεκρούς.

Την ίδια εποχή αρχίζει να γίνεται πιστευτό, ότι ένα είδος γρίππης που συνοδεύεται από πνευμονία και εμφανίστηκε στην Ν.Α. Ασία, συνδέεται μʼ έναν νέο coronavirus (είδος ιού) που θα μπορούσε να είναι ένα απʼ τα πρώτα σημάδια της πανδημίας που όλοι περίμεναν. Κλινικά δίνεται το όνομα «SARS» και η υπόθεση αυτή θα αποτελέσει το πρώτο θέμα συζητήσεων σε όλη την Δύση. Τότε οι «ειδικοί» θέτουν στον κόσμο το δίλημμα εάν το «SARS» θα αποτελέσει την τρομερή πανδημία που αναμενόταν να ξεσπάσει. Με την αναγνώριση του υπεύθυνου ιού της γρίππης αυτής, οι φαρμακευτικές εταιρείες πέφτουν με τα μούτρα στην έρευνα για να κατασκευάσουν το σωτήριο εμβόλιο.

Η υστερία ανάβει κόκκινο, αφού όλα τα αεροδρόμια των Η.Π.Α. πρότειναν σε όλους όσους είχαν αφιχθεί από χώρες της Ν.Α. Ασίας, ότι έπρεπε να περνούσαν από εξετάσεις και να εμβολιάζονταν, ενώ ανάγγειλαν ότι θα χρησιμοποιούσαν και τον στρατό για να επιβάλλει τις καραντίνες, όταν θα κρινόταν αναγκαίο. Σε όλο τον κόσμο οι «ειδικοί» της υγείας πρότειναν σε όλους τους πολίτες των χωρών τους, πως έπρεπε να εμβολιαστούν με το διαθέσιμο εμβόλιο της εποχικής γρίππης, όπου κι αν δεν είχε καμία σχέση με τον «SARS» και δεν προστάτευε απʼ αυτόν ήταν χρήσιμο και έπρεπε να γινόταν! 

Ο κόσμος συσσωρευόταν στα φαρμακεία, δημιουργήθηκε ξανά σύγχυση και πολλοί νόμιζαν ότι το εμβόλιο ενάντια στην απλή γρίππη αποτελούσε την πανάκεια για την σωτηρία του ανθρωπίνου γένους απʼ την επικείμενη θανατηφόρα πανδημία που ερχόταν. Και όταν αρκετές χώρες ξεπούλησαν όλα τα αποθέματα των εμβολίων τους και παρήγγειλαν νέα, τότε και ο συναγερμός έπαψε. 

Οι Φαρμακοβιομηχανίες πλούτισαν ακόμη περισσότερο. 

Ξαφνικά και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα όλοι θα ξεχάσουν το «SARS».


Comments