@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

13.10.21

ΑΤΤΙΛΑΣ 1 ΚΑΙ ΑΤΤΙΛΑΣ 2 ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ


Μόλις ολοκληρώθηκε ο ΑΤΤΙΛΑ 1,
Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ έστειλε τον Καραμανλή στην Ελλάδα, ο οποίος είχε συμφωνήσει να μην ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ για τον ΑΤΤΙΛΑ 2, ο οποίος πραγματοποιήθηκε επί πρωθυπουργίας του. 

Έχω μια απορία, δικαιολογημένη, γιατί ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ βρισκόταν στη φυλακή για την υπόθεση της Κύπρου κυρίως, και όχι ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

Δύο ώρες αργότερα, αφού ο Σίσκο είχε επισκεφθεί τους Βρεττανούς, συναντήθηκε και πάλι με τον Ετσεβίτ. Ήταν έξαλλος με τους Βρεττανούς. « οι μπάσταρδοι θέλουν να κερδίσουν χρόνο…», είπε στον Ετσεβίτ.

 Έχω τη σύμφωνη γνώμη του ΕΒΡΑΙΟΥ Κίσσιγκερ. Προχωρήστε…. Φεύγω για την Αθήνα για συνομιλίες. Θα φροντίσω να τους ακινητοποιήσω, παραπληροφορώντας τους!...» . 

Στην πρώτη συνάντηση του ο Σίσκο κατόρθωσε να πείσει τον Ιωαννίδη ότι τελικά οι Τούρκοι δεν θα αποτολμούσαν απόβαση στο νησί, επειδή σε αντίθετη περίπτωση θα κατάρρεε η Ατλαντική Συμμαχία!...

Παράλληλα ο Σίσκο είχε συμφωνήσει με τους ειδικούς πράκτορες της NSA, οι οποίοι πρόσεχαν τον Ιωαννίδη και την κατάλληλη στιγμή θα τον ακινητοποιούσαν στο σπίτι του ή θα τον σκότωναν (όλα αυτά τις κρίσιμες ώρες της απόβασης των Τούρκων στην Κύπρο).

Από την άλλη πλευρά, είχαν τη συνεπή συνεργασία Μπονάνου- Αραπάκη. 

Ο Δ. Ιωαννίδης βασιζόταν πολύ στον ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ γαμπρό του ΑΛΑΖΡΑΚΗ, όσο και στον Ελληνοαμερικανό πράκτορα (CIA) Πητ Κορομηλά. Ο Κορομηλάς τον διαβεβαίωνε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι οι Αμερικανοί δεν πρόκειται να επιτρέψουν τουρκική απόβαση στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.