@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ

10.10.21

77666onasis@@@!~~^#^~~!2143


Το Όπα-Λόκα είναι ένα κρυφό αεροδρόμιο στο Μαϊάμι των ΗΠΑ το οποίο χρησιμοποιείται από την NSA για συγκαλυμμένες (βρώμικες) επιχειρήσεις
. Ο Κλαρκ Β. Κερ με την οδηγία NSSM 1 της υπηρεσίας, ξεκίνησε με προορισμό την Αθήνα. Προσγειώθηκε στην βάση του Ελληνικού στις 28 Μαρτίου, ώρα 8:00 π.μ..

Κρατώντας μια μικρή βαλίτσα μπήκε στο αυτοκίνητο της CIA που τον περίμενε. Σε λιγότερο από μα ώρα βρισκόταν σε κάποιο ΚΡΥΦΟ σπίτι στην ΕΚΑΛΗ. (SSm-Σπίτια στα εξάρχεια)

Η οδηγία NSSM 1 της διοίκησης της NSA ήταν όταν θα ξεκινούσε ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ελλάδας-Τουρκίας, να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ το Διοικητή της Βάσης της Σούδας, ΠΛΟΙΑΡΧΟ Ρόσον και τον προηγούμενο Διοικητή της ίδιας Βάσης, Μ. Χέβερ, με τον οποίο η υπηρεσία είχε κάποιες διαφορές από τον καιρό της εκκένωσης της Πνομ-Πενχ.

Ο Χέβερ είχε κάνει το μοιραίο λάθος τότε, να πουλήσει σε Βορειοβιετναμέζο αξιωματικό απόρρητα του Πενταγώνου αξίας εκατό χιλιάδων Δολλαρίων, (τόσα είχε εισπράξει ο Χέβερ- η Αξία των απορρήτων ήταν ανυπολόγιστη……).

Μετά από πολύχρονες έρευνες, είχαν καταλήξει ότι ο Χέβερ ήταν τότε η «διαρροή». Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Ρόσον θα ήταν μια καθαρά ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ενέργεια την οποία θα «χρεωνόταν» η ελληνική κυβέρνηση… τον λόγο δεν τον γνωρίζω ακόμα μέχρι σήμερα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@