@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

13.10.21

Κατάσταση πολιορκίας - Θετικές εντυπώσεις από τις συνομιλίες της Βικτώρια Νούλαντ στη Μόσχα


Η Ελλάδα στο διεθνές παιχνίδι, τα ανταλλάγματα

Αυτό σήμαινε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ…!!

ΟΙ Βρετανοί έπαιξαν και το χαρτί του Ισραήλ, δηλαδή το Μπρουνέι θα γινόταν ο κρίκος στον αγωγό διοχέτευσης βαρέων όπλων προς το Ισραήλ και η Ελλάδα το μεταφορικό μέσον και μέσον στήριξης στον επερχόμενο τότε πόλεμο των έξι ημερών με τα αεροδρόμια και τις αμερικανονατοϊκές βάσεις που υπήρχαν «και υπάρχουν» στο ελληνικό έδαφος… 

Αλλά συνέβη και άλλο ένα γεγονός που ισχυροποιούσε το αίτημα της Βρετανίας.

Η Σοβιετική Κομμουνιστική Εβραϊκή Ένωση θα αποδεχόταν σιωπηρά μια τέτοια εξέλιξη στην Ελλάδα (στρατιωτική δικτατορία) αν εξασφάλιζε την ανάλογη συνδρομή της Βρετανίας, Γαλλίας και των πολυεθνικών πετρελαίου, στην ΚΑΤΑΛΥΣΗ του καθεστώτος του Ντούμπτσεκ τον Αύγουστο του 1968, στην Τσεχοσλοβακία..

Ισχυροποιήθηκε όμως ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ στην Αθήνα Τζον Μώρι ο οποίος πήρε εντολή από τη CIA, την NSA και την ΑΡΑΜΚΟ να παραμερίσει τον πρεσβευτή και να προχωρήσει ταχύτατα στην συσπείρωση όλων των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ στην ΑΘΗΝΑ, προκειμένου να επιτευχθεί το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της 21ης Απριλίου 1967…..

Έχοντας βέβαια την σύμφωνη και αποφασιστική γνώμη των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ !... 

!~~~~~~~~~~~~~~~~!

Θετικές εντυπώσεις από τις συνομιλίες της Βικτώρια Νούλαντ στη Μόσχα

Για «εποικοδομητικές συναντήσεις με τους συναδέλφους από το ΥΠΕΞ της Ρωσίας» έκανε λόγο η Βικτώρια Νούλαντ, υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδια για τις πολιτικές υποθέσεις, το πρώτο υψηλόβαθμο στέλεχος της αμερικανικής κυβέρνησης, που επισκέπτεται τη ρωσική πρωτεύουσα μετά την εκλογή του Τζο Μπάιντεν.

Η γνωστότερη εν ενεργεία ειδικός σε θέματα Ρωσίας και μετασοβιετικών χωρών δήλωσε ότι συζήτησε «σειρά διμερών, περιφερειακών και διεθνών ζητημάτων», σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μόσχα Τζέισον Ρέμπχολτς.

«Από ρωσικής πλευράς υπογραμμίστηκε ότι οι εχθρικές αντιρωσικές ενέργειες δεν θα μείνουν χωρίς απάντηση, αλλά στη Μόσχα δεν επιδιώκουν περαιτέρω κλιμάκωση. Προτείνουμε να αρθούν όλοι οι περιορισμοί, οι οποίοι έχουν επιβληθεί από τις δύο πλευρές κατά τη διάρκεια των αρκετών τελευταίων ετών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ σχετικά με τη λειτουργία των διπλωματικών αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

«Στην Β.Νούλαντ διαβιβάστηκε ότι η συνέχιση της συγκρουσιακής γραμμής της Ουάσιγκτον αναφορικά στην διμερή ημερήσια διάταξη στο πλαίσιο των οξυμένων διεθνών και περιφερειακών προβλημάτων είναι ικανή να προκαλέσει μόνο περαιτέρω υποβάθμιση των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων. Απαιτείται ρεαλιστική προσέγγιση, που προϋποθέτει διαμόρφωση (σ.σ. των σχέσεων) στη βάση των αρχών της ισότητας και του αμοιβαίου συνυπολογισμού συμφερόντων των δύο πλευρών», καταλήγει το ρωσικό ΥΠΕΞ, που εκπροσωπήθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Σεργκέι Ριαμπκόφ, ενώ στις διαβουλεύσεις παρών ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός ‘Αμυνας της Ρωσίας Αλεξάντρ Φομίν.

Η Β.Νούλαντ είχε κηρυχθεί το 2019 ως persona non grata από το ρωσικό ΥΠΕΞ, στο πλαίσιο αντίμετρων για αντίστοιχη απαγόρευση εισόδου σε Ρώσους αξιωματούχους από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και όπως αποκάλυψε ο Σ.Ριαμπκόφ, το ταξίδι της στη Μόσχα έγινε δυνατό μετά από συμφωνία διπλωματικής αμοιβαιότητας, που προβλέπει έκδοση αμερικανικής βίζας στο υψηλόβαθμο στέλεχος του ρωσικού ΥΠΕΞ Κονσταντίν Βοροντσόφ, αρμόδιο για θέματα μη διάδοσης και ελέγχου όπλων μαζικής καταστροφής, στον οποίο οι ΗΠΑ είχαν αρνηθεί άδεια εισόδου στο έδαφός τους.

Οι διαβουλεύσεις της Β.Νούλαντ στη Μόσχα συνεχίζονται και την Τετάρτη με συνεργάτες του Βλαντίμιρ Πούτιν, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρεσβευτής της Ρωσίας στις ΗΠΑ Γιούρι Ουσακόφ, βοηθός του Ρώσου προέδρου για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

(Θ. Αυγερινός – ΜΟΣΧΑ)

https://www.defence-point.gr/news/thetikes-entyposeis-apo-tis-synomilies-tis-viktoria-noylant-sti-moscha

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.