“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ: Τα δεδομένα δεν σταματούν να υπάρχουν, επειδή αγνοούνται. Άλντους Χάξλευ.


 ~~~~~~~~~~~~~~~

Αυτό το ιστολόγιο παραβιάζει τους Όρους Υπηρεσίας Blogger 

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

~~~~~~~~~~~~~

Αυτό το ιστολόγιο παραβιάζει τους Όρους Υπηρεσίας Blogger 

http://ellhnkaichaos2.blogspot.com/

~~~~~~~~~~~~~~~

Αυτό το ιστολόγιο παραβιάζει τους Όρους Υπηρεσίας Blogger 

http://greeknation.blogspot.com/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ο Fauci πειραματίστηκε επίσης στα άστεγα παιδιά της Νέας Υόρκης.


Το 2004 ένας δημοσιογράφος ονόματι Liam Scheff έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Το σπίτι που έχτισε το AIDS». Σε αυτό ανέφερε στο Washington Heights το Κέντρο Ενσάρκωσης Παιδιών (ICC), το οποίο ήταν επίσημα ένα μοναστήρι, είχε έναν περιστρεφόμενο στάβλο παιδιών που είχαν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους από την Υπηρεσία Υπηρεσιών Παιδιών. Αυτά τα παιδιά ήταν μαύροι, Ισπανόφωνοι και φτωχοί. Πολλές από τις μητέρες τους είχαν ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών και έχουν πεθάνει. Μόλις εισαχθούν στο ICC, τα παιδιά γίνονται υποκείμενα σε δοκιμές φαρμάκων που χρηματοδοτούνται από το NIAID (National Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, τμήμα του NIH), NICHD (το Εθνικό Ινστιτούτο Παιδικής Υγείας και Ανθρώπινης Ανάπτυξης) σε συνδυασμό με μερικές από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου ?? GlaxoSmithKline, Pfizer, Genentech, Chiron/Biocine και άλλοι. 

Με άλλα λόγια ο Δρ Fauci!

Τα φάρμακα που χορηγήθηκαν στα παιδιά ήταν τοξικά, γνωστό ότι προκαλούν γενετική μετάλλαξη, ανεπάρκεια οργάνων, καταστροφή του μυελού των οστών, σωματικές παραμορφώσεις, εγκεφαλική βλάβη και θανατηφόρες δερματικές διαταραχές. Αν τα παιδιά αρνούντο τα ναρκωτικά, κρατούντο και τροφοδοτήθηκαν με το ζόρι. Εάν τα παιδιά συνεχίσουν να αντιστέκονται, τα μεταφέρουμε στο Πρεσβυτεριανό νοσοκομείο της Κολούμπια όπου ένας χειρουργός έβαλε έναν πλαστικό σωλήνα μέσα από το κοιλιακό τους τοίχωμα στο στομάχι τους. Από εκεί και πέρα, τα φάρμακα εγχύονταν απευθείας στα έντερά τους. Το 2003, δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 12 ετών, υπέστησαν εξουθενωτικά εγκεφαλικά λόγω των τοξικών φαρμάκων. Η 6χρονη τυφλώθηκε. Και οι δύο πέθαναν λίγο μετά. Άλλος ένας 14χρονος πέθανε. Ένα 8χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε δύο πλαστικές επεμβάσεις για να αφαιρεθούν μεγάλα, λιπαρά εξογκώματα από το λαιμό του. Αυτή ήταν η έρευνα για το AIDS. Τα παιδιά στο ICC γεννήθηκαν από μητέρες που βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV ή οι ίδιες ήταν θετικές. Ωστόσο, ούτε οι γονείς ούτε τα παιδιά ενημερώθηκαν για ένα κρίσιμο γεγονός - τα τεστ HIV ήταν εξαιρετικά ανακριβή

Για να διαβάσετε περισσότερα από την ιστορία, ένα αντίγραφο ζει εδώ , εδώ , εδώ και περισσότερα εδώ και εδώ

Θυμάμαι ότι διάβασα αυτή την ιστορία το 2004, όταν η ιστορία άνοιξε διάπλατα στη New York Post και τον New York Press. Χρησιμοποίησε ως βάση έρευνας για την ταινία του BBC «Guinea Pig Kids» και προκάλεσε περαιτέρω έρευνα από το Associated Press. Φυσικά οι New York Times προσπάθησαν να απομυθοποιήσουν την ιστορία. Τώρα το NIH κατηγορείται ότι ξόδεψε 100 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από τα χρήματα των φορολογουμένων για να βασανίσει πιθήκους εργαστηρίου με οξύ και φίδια.

Για να δείτε το αηδιαστικό βίντεο κάντε κλικ εδώ και μετά δείτε αυτό.

https://t2conline.com/who-will-speak-for-the-children-fauci-also-experimented-on-the-homeless-children-of-new-york/




αναρτήθηκε από endymion

Comments