“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΕΝΑ ΤΑΞΕΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ


Οι φονιάδες και οι απόγονοι παραμένουν ατιμώρητοι

Δεκάδες χιλιάδες φόνοι, στο θυσιαστήριο της αριστερής παρανοϊκής τυραννίας.


Η σύγχρονη -απαγορευμένη- Ιστορία της Ελλάδας, μέσα από εικόνες των κυριότερων τόπων της κόκκινης θηριωδίας.

Σημαντικό για τον αναγνώστη είναι να έχει κατά νου, ότι για όλα αυτά τα εγκλήματα οι αριστεροί παραμένουν ατιμώρητοι, αμετανόητοι και έτοιμοι να τα επαναλάβουν.

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑΤΑΡΝΑΣ

Στη φοβερή άβυσσο της Τατάρνας Ευρυτανίας, ρίχτηκαν ζωντανοί πάνω από 3.000 άνθρωποι από όλη τη Δυτική Ελλάδα. Συγκεντρώνονταν στο χωριό Χαλκιόπουλο και μετά από εξαντλητική και βασανιστική πορεία στα βουνά, έφταναν στο βάραθρο.

Εκεί, σπρώχνονταν στο χάος δεμένοι ανά δύο από τους καρπούς, κάτω από τους καγχασμούς, τις βρισιές και τα χτυπήματα των αιμοδιψών Ελασιτών. Τα σώματα τους βρίσκονται ακόμη στα έγκατα της γης λόγω του αχανούς βάθους αλλά και της ρίψης μεγάλης ποσότητας οικοδομικών υλικών.

Υπολείμματα των νεκρών εμφανίζονται σποραδικά στη λίμνη των Κρεμαστών μέσω των υπόγειων υδάτων. Το βάραθρο ήταν υπό την εποπτεία του αρχιεγκληματία ΕΒΡΑΙΟΥ κομμουνιστή Θανάση Κλάρα (Άρη Βελουχιώτη).


Comments