“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Μήπως θέλετε να αρθρογραφώ στη «δημοκρατία», κύριε Μητσοτάκη; Ή να ασχοληθώ ενεργά με τον όμιλο Φιλιππάκη;

ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΖΕΙΤΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!... 

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής


Είναι φοβερό το ταλέντο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο να ωθεί τους ανθρώπους να τάσσονται φανατικά εναντίον του, ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν το επιθυμούν κατά βάθος. Η συνέργεια της κυβέρνησής του με τα Ellinika Hoaxes και τους διαχειριστές του FB, έχει στραφεί για άλλη μία φορά κατά του The Flag Report. 

Την τελευταία φορά που το έκαναν αυτό, έχασαν 5% από την εκλογική τους δύναμη στις δημοσκοπήσεις, είδαν τον κόσμο μαζεμένο στο Σύνταγμα να τους χαλάει τη φιέστα της Σακελλαροπούλου και είδαν στο διαδίκτυο να αναπαράγονται τίτλοι και πολιτικο-κοινωνικά αποστάγματα της αρθρογραφίας του site.

Διάβασα ένα σχόλιο προερχόμενο απο τα Parapolitika, όπου ο συντάκτης χλεύαζε το μέγεθος της πολιτικής επιρροής που ασκεί η εφημερίδα «δημοκρατία» πάνω στο σύστημα. Μάλιστα, για να υποστηρίξουν το επιχείρημά τους, επικαλέστηκαν το πολιτικό-δημοσιογραφικό μέγεθος του Μανώλη Κοττάκη, διευθυντή της «Εστίας».

Εμένα, όμως, Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν με λένε Μανώλη Κοττάκη και εάν αποφασίσω να σπαταλήσω χρόνο, που δε διαθέτω – διότι οι ακαδημαϊκές μου υποχρεώσεις στην Αμερική δεν μου το επιτρέπουν – ώστε να ασχοληθώ με τη «δημοκρατία» και να παράξω συνέργειες με τον όμιλο Φιλιππάκη, τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Να ξαναζυγίσουμε μετά το βάρος της πολιτικής επιρροής του εν λόγω ομίλου, εντός και εκτός των ελληνικών τειχών.

Για ρώτα τον κουμπάρο σου, καπετάν Βαγγέλη και το φίλο σου τον Μιωνή, εάν επιθυμούν και οι ίδιοι να παραχθεί πολιτικό και δημοσιογραφικό προϊόν, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, αποτέλεσμα των συνεργειών μου με τη «δημοκρατία». Για ρώτα, ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, εάν θέλει αυτή την στιγμή, να διευρυνθούν οι ρηγματώσεις στην συνοχή του, που θα προκληθούν από τη δική σου φασιστική εμμονή ελέγχου του Τύπου και μανία καταδίωξης που σε διακατέχει.

Άκου, Κυριάκο. Ως οικογένεια, διαχρονικά, είστε οι στόκοι του πολιτικού συστήματος. Όλοι σας. Ζείτε παρασιτικά (ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΔΙΑΓΓΕΛΕΑΣ) πάνω του και κάπου – κάπου σας πετάνε και ένα κόκκαλο εξουσίας. Επειδή ακριβώς, ως οικογένεια, είστε στόκοι και άνθρωποι μειωμένης πολιτικής αίσθησης, το τέλος σας, πάντα βρίσκεται εγγύτερα απ’ ό,τι περιμένετε.

Σύνελθε.

Comments