@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

6.10.21

Ο Τζον Φόστερ Ντάλας και οι κατακτήσεις του


Η Ρίκα Διαλυνά ονειρευόταν από μικρή να ταξιδέψει στο… Αμέρικα

Έκπληκτη η νεαρή Σταρ Ελλάς είδε την αίτησή της για βίζα να απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες και με την κατηγορία ότι και η ίδια ήταν κομμουνίστρια! 

Σοκαρισμένη από αυτή την εξέλιξη, έμαθε πως αιτία για το «στοπ» ήταν η απόφασή να φιλοτεχνήσει το εξώφυλλο ενός βιβλίου του Μενέλαου Λουντέμη. 

Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης με το ΕΑΜ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτός ο τεράστιος λογοτέχνης ήταν γνωστός κομμουνιστής ΕΒΡΑΙΟΣ....

Για καλή της τύχη (LOL) ασχολήθηκε με την υπόθεσή της ολόκληρος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ! 

Ο Τζον Φόστερ Ντάλας ήταν από τους ελάχιστους λογικούς ανθρώπους που αντιλαμβανόταν ότι ένα όμορφο κορίτσι από την Ελλάδα σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς δεν θα μπορούσε να ρίξει ένα ολόκληρο σύστημα και κίνησε τις διαδικασίες ώστε να μην εκτεθεί η υπερδύναμη για ένα θέμα μάλλον μείζονος σημασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.