“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ;


KKEδοΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ - ΕΘΝΙΚΟΙ ΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΕΣ: Θα σας ανατρέψουμε αλλά προς το παρόν προστατέψτε μας!!!


Γράφει ο John

Ο θιασώτης της δικτατορίας και υμνητής της σταλινικής κτηνωδίας, Μπογιόπουλος, ενοχλήθηκε από το κάλεσμα συμφιλίωσης, που απηύθυνε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), κατά το μνημόσυνο για τους πεσόντες, στο Βίτσι.

Είχε πει, συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, αντιστράτηγος Σταύρος Κουτρής:

«Καλούμε τους τότε αντιπάλους του Έθνους και του Ελληνικού Στρατού, που πρώτοι “ήρξαντο χειρών αδίκων”, να αναγνωρίσουν το ιστορικό πολιτικό λάθος τους, που αιματοκύλησε τη χώρα, να αποκηρύξουν την δια της βίας επίλυση των πολιτικών διαφορών, να κηρύξουν την πίστη τους στη Δημοκρατία, και ευχόμαστε να προσέρχονται στο μέλλον στους χώρους αυτούς, ώστε από κοινού να μπορούμε να αναφωνήσουμε: “ποτέ ξανά!”»

Αυτό ο Μπογιόπουλος το θεώρησε κήρυγμα μίσους, ενώ την ομιλία του ΓΓ του ΚΚΕ, Κουτσούμπα, στα εγκαίνια του μνημείου εκτελεσμένων στο Μεζούρλο, την αντιλαμβάνεται ως δήλωση εθνικής ομοψυχίας.

Είπε ο επίσης θιασώτης της δικτατορίας και του σταλινισμού, Κουτσούμπας:

ΕΛΛΑΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: 3. 465 ΕΛΛΗΝΕΣ, Σφαγμένοι Με Μαχαίρια Σε ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

«Όπως τότε, έτσι και σήμερα, στην πραγματικότητα συγκρούονται δύο κόσμοι. Από τη μια, ήταν η περηφάνια, η λεβεντιά, η αντοχή, η ανιδιοτέλεια και ο ηρωισμός των πιο μεγάλων πράξεων για την κοινωνική απελευθέρωση. Από την άλλη, ήταν ο κόσμος των εκμεταλλευτών, αυτός της αγριότητας των βασανιστών και των χαφιέδων, της δολιότητας και της εξαγοράς, του ψέματος και της διαφθοράς, ενός σάπιου, διεφθαρμένου και άδικου συστήματος. Αυτοί οι δύο κόσμοι συνεχίζουν και σήμερα να συγκρούονται και δεν μπορούν να γίνουν “ένα”, όπως φαντασιώνονται ορισμένοι που κάνουν όνειρα.

Η συμφιλίωση που προπαγανδίζουν είναι κάλπικη. Ο αντίπαλος δεν διστάζει να φτάσει έως τη φυσική εξόντωση του αγωνιστή, όταν στη δράση του βλέπει κίνδυνο για την εξουσία και στα κέρδη του. Δεν ξεμπερδεύεις με τέτοιον ανήθικο αντίπαλο, γλείφοντας τα κόκαλα, που πετά απ’ το τραπέζι. Ή θα πας τον αγώνα σου ώς το τέρμα ή εδώ θα μας γονατίζουν διαρκώς. Και τέτοια απόφαση έχουμε πάρει. Να συνεχίζουμε την πάλη. Τραβάμε μπροστά, με τη θυσία τους λίπασμα λευτεριάς στους αγώνες που έρχονται. Είμαστε εδώ, για να βεβαιώσουμε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, που χάθηκαν “σε άνιση μάχη και πάλη σκληρή”, πως όχι μόνο τίποτα δεν πάει χαμένο, μα και πως ακριβώς η θυσία τους είναι το ζωογόνο λίπασμα στους αγώνες που έρχονται. Εμπνεόμαστε από τη θυσία τους, διδασκόμαστε από τον αγώνα τους και συνεχίζουμε την πάλη, για να δικαιωθεί το όραμά τους, η πάλη, η θυσία τους, για να νικήσει τελικά ο λαός.»

Αυτές τις απόψεις, προφανώς, ο Μπογιόπουλος τις θεωρεί “ερωτική επιστολή”.

Μιλώντας στο μικρόφωνο του REAL FM, ο Μπογιόπουλος αποκάλεσε τους αξιωματικούς της ΕΑΑΣ «αλήτες απόστρατους» και «φασίστες, που παραβαίνουν τον νόμο».

Η ΕΑΑΣ, με εξώδικο, ζήτησε από τον Μπογιόπουλο να ανακαλέσει.

Εκείνος επέμεινε –τι σταλινικός θα ήταν, άλλωστε– και η ΕΑΑΣ κατέθεσε αγωγή εναντίον του και εναντίον του Σταθμού. Κι ο Μπογιόπουλος τα βρήκε σκούρα. Οπότε, έβαλε τα “μεγάλα μέσα”: το ΚΚΕ. Το οποίο, ναι μεν θέλει να ανατρέψει αυτό το “αντιλαϊκό καπιταλιστικό σύστημα”, ναι μεν σηκώνει συνεχώς τη σφιγμένη γροθιά της επανάστασης, ναι μεν στελέχη του επιτίθενται και χτυπούν αστυνομικούς και πολιτικούς αντιπάλους, ναι μεν υβρίζει και συκοφαντεί τους πάντες, που διαφωνούν με τον ολοκληρωτισμό του, αλλά τρέχει κλαψουρίζοντας στη “φούστα” του συστήματος, κάθε φορά που κάποιος υβριζόμενος προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.

Έτσι, ζητάει τώρα από τη Βουλή να αποσυρθεί η αγωγή της ΕΑΑΣ κατά Μπογιόπουλου, την οποία αποκαλεί, μάλιστα, «κατάπτυστη»!

Ρωτάμε: προβλέπεται από την «αστική» Δημοκρατία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης; Μπορεί η Βουλή να διατάξει ακύρωση δίκης;

Θα έχει μπερδευτεί το ΚΚΕ, νομίζοντας ότι είναι ακόμα στην εποχή, που ο θάνατος ή η ζωή σου εξαρτώνταν από ένα νεύμα του Στάλιν στον Μπέρια. Αλλά στη «σάπια αστική δημοκρατία», την οποία δεν αναγνωρίζουν και θέλουν να ανατρέψουν, μολονότι η Δικαιοσύνη κάθε άλλο παρά ανεξάρτητη είναι, δεν γίνεται η Βουλή να ακυρώνει δίκες.

Το ξέρει αυτό το ΚΚΕ και απευθύνεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (αυτό που, σύμφωνα με τα γραφόμενά του, είναι το προπύργιο του Νατοϊκού ιμπεριαλισμού): σού λέει, θα πιέσουμε το ΥΠΕΘΑ να πιέσει την ΕΑΑΣ να αποσύρει την αγωγή, για να μπορεί ο κάθε Μπογιόπουλος να βρίζει και να συκοφαντεί ατιμώρητος.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ καταγγέλλει αυτήν τη σταλινική μεθόδευση του ΚΚΕ, καταγγέλλει τη Δημοσιογραφία (αριστερή και δεξιά), που έχει μεταβληθεί σε κομματική “ντουντούκα”, και καταγγέλλει επίσης τα κηρύγματα μίσους και τις γιορτές μίσους, στις οποίες επιδίδεται το ΚΚΕ, σπέρνοντας ανά την Ελλάδα μνημεία των πεσόντων του λεγόμενου Δημοκρατικού Στρατού (ο Εθνικός Στρατός τι ακριβώς ήταν;) και διακηρύσσοντας ότι θα πάει την ταξική σύγκρουση μέχρι τέλους κι ότι θά ’ρθουν οι μέρες, που ονειρεύτηκαν, όσοι θέλησαν να διαμελίσουν τη χώρα, να την καταστήσουν “σοβιετικό προτεκτοράτο” και να εγκαθιδρύσουν σ’ αυτήν το καθεστώς της σταλινικής κτηνωδίας.

Ελπίζουμε ο “πέλεκυς” της Δικαιοσύνης να πέσει βαρύς στον συκοφάντη και υβριστή Μπογιόπουλο, και...


προτρέπουμε κάποιον εισαγγελέα να ασχοληθεί, επιτέλους, με τις κατάπτυστες ομιλίες μίσους του ΓΓ και των στελεχών του ΚΚΕ, στις πραγματικές γιορτές μίσους, που διοργανώνουν ανά την Επικράτεια οι εκπρόσωποι του σταλινικού ολοκληρωτισμού.

Comments