@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

9.10.21

Ανήλικοι ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ μαθητές από την ΚΝΕ, διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία, είχαν όπλα tazer, πιστόλια, κ.α.


Χειροπέδες σε οκτώ ανήλικα παιδιά, εκ των οποίων τα δύο κορίτσια, πέρασαν οι αξιωματικοί της Κρατικής Ασφάλειας, για διακίνηση ινδικής κάνναβης σε σχολεία της Νέας Σμύρνης, Αθήνας και Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας, ένας 17χρονος κινείται στις παρυφές του αντιεξουσιαστικού χώρου, και κατηγορείται για τον εμπρησμό μοτοσυκλέτας αστυνομικού στις 21/12/20 στη Νέα Σμύρνη. 

Την ίδια μέρα είχαν γίνει άλλες δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε οχήματα αστυνομικών, για τις οποίες υπήρχε ανάληψη ευθύνης από την επωνυμία «αναρχικοί και αναρχικές».

Ακολούθησαν οκτώ κατ’ οίκων έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς, tazer, πιστόλια replica. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.