“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τα βρετανικά και ιαπωνικά δεδομένα δείχνουν εμβόλια που προκαλούν αυτισμό


Προηγουμένως δημοσιεύσαμε δεδομένα από την Ιαπωνία που δείχνουν μια σαφή αιτιώδη σχέση μεταξύ των αλλαγών στα ιαπωνικά προγράμματα εμβολιασμού και των αντίστοιχων αυξήσεων και μειώσεων στα ποσοστά παιδιών με αυτιστικές παθήσεις: - Ιαπωνικά Δεδομένα Εμφάνιση Εμβόλια Προκαλούν Αυτισμό

Η ανεύθυνη και μοναδική απάντηση της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου στα ιαπωνικά δεδομένα ήταν ότι «δεν ήταν δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου».

Τα δεδομένα από τη Βάση Δεδομένων Ερευνών Γενικής Ιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι με κάθε σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμα εμβολιασμού παιδικής ηλικίας του Ηνωμένου Βασιλείου τα ποσοστά παιδικού αυτισμού έχουν αυξηθεί σημαντικά [Πλήρες λεπτομέρειες παρακάτω].

Και τα εμβόλια προκαλούν αυτιστικές καταστάσεις; Εάν δεν διαβάσετε τίποτα άλλο, σας συνιστούμε να διαβάσετε αυτό: Λήψη PDF – Κείμενο της 5ης Μαΐου 2008 μέσω email από την HRSA των ΗΠΑ στη Sharyl Attkisson του CBS News ]. Σε αυτό, η Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας Πόρων των ΗΠΑ [HRSA] αναφέρει στη δημοσιογράφο του CBS News Sharyl Attkisson

Έχουμε αποζημιώσει περιπτώσεις στις οποίες παιδιά εμφάνισαν εγκεφαλοπάθεια ή γενική εγκεφαλική νόσο. Η εγκεφαλοπάθεια μπορεί να συνοδεύεται από ιατρική εξέλιξη μιας σειράς συμπτωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της αυτιστικής συμπεριφοράς, του αυτισμού ή των επιληπτικών κρίσεων. ”

Παρά όλα τα ψέματα και την εξαπάτηση από τον υγειονομικό υπάλληλο παγκοσμίως, η ερώτηση «τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό» απαντήθηκε μετά το ξέσπασμα της ιστορίας της Hannah Poling στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2008 [δείτε το άρθρο του CHS εδώ ]. Η Χάνα ανέπτυξε μια αυτιστική κατάσταση μετά από 9 εμβόλια που χορηγήθηκαν την ίδια μέρα. Υπό το προσκήνιο των μέσων ενημέρωσης, πολλοί αξιωματούχοι και υπηρεσίες υγείας των ΗΠΑ παραδέχθηκαν σε τηλεοπτικές ειδήσεις που μεταδόθηκαν σε εθνικό επίπεδο από το CBS και το CNN. Πλήρεις λεπτομέρειες με συνδέσμους προς τις αρχικές πηγές μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο του CHS: Ο εμβολιασμός προκαλεί αυτισμό – Λέει ο Διευθυντής Εμβολίων της κυβέρνησης των ΗΠΑ και της Merck . [Μπλε κείμενο προστέθηκε στις 10 Απριλίου 2011]

Δεδομένα από τη Βάση Δεδομένων Ερευνών Γενικής Ιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου

[Κάντε κλικ στο γράφημα για μεγέθυνση σε νέο παράθυρο]


Το τρέχον ποσοστό παιδιών με αυτιστικές παθήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 1 στα 64 [ή 157 ανά 10.000 παιδιά]: «Επιπολασμός συνθηκών φάσματος αυτισμού: μελέτη πληθυσμού στο σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο» Baron-Cohen S, Scott FJ, Allison C, Williams J, Bolton P, Matthews FE και Brayne C (2009) British Journal of Psychiatry, 194: 500-509.

Το ποσοστό στα αγόρια είναι 1 στα 40. Πριν από το 1988, όπου σημειώθηκε η πρώτη από τις πολλές σημαντικές αλλαγές στα προγράμματα εμβολιασμού παιδικής ηλικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, το ποσοστό του παιδικού αυτισμού κυμαινόταν μεταξύ 1 και 4 στα 10.000. Ο παιδικός αυτισμός είναι επίσης γνωστός ως «τυπικός» ή «Kanner» αυτισμός.

Εκτός από το ότι τα εμβόλια είναι μια βιολογικά εύλογη αιτία της παγκόσμιας αύξησης των αυτιστικών καταστάσεων στα παιδιά, έχουμε δει επίσης νομικές υποθέσεις στις ΗΠΑ που επιβεβαιώνουν ότι τα εμβόλια έχουν προκαλέσει αυτισμό σε παιδιά των ΗΠΑ: ΑΥΤΙΣΜΟΣ – Δικαστικές αποφάσεις των ΗΠΑ και άλλες πρόσφατες εξελίξεις – Δεν είναι μόνο MMR

Τα δεδομένα που παρουσιάζονται εδώ παρέχουν περαιτέρω στοιχεία για την αντιεπιστημονική προσέγγιση των ιατρικών ερευνητών όταν δημοσιεύουν εργασίες που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι δεν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των εμβολίων και του αυτισμού.

Το παραπάνω γράφημα προσαρμόστηκε από μια εργασία του 2001 από τους Jick et al. 

Οι συγγραφείς ισχυρίστηκαν [η έμφαση προστέθηκε]:-

". .. τα δεδομένα παρέχουν ενδείξεις ότι δεν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του επιπολασμού του εμβολιασμού MMR και της ταχείας αύξησης του κινδύνου αυτισμού με την πάροδο του χρόνου. Η εξήγηση για την αξιοσημείωτη αύξηση του κινδύνου διάγνωσης του αυτισμού την τελευταία δεκαετία παραμένει αβέβαιη. ….. Η αύξηση ….. μπορεί να οφείλεται σε …… περιβαλλοντικούς παράγοντες που δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί . ”

«Το εμβόλιο παρωτίτιδας, ιλαράς και ερυθράς και η επίπτωση του αυτισμού που καταγράφεται από γενικούς ιατρούς: ανάλυση χρονικής τάσης » BMJ 2001; 322:460-463 24 Φεβρουαρίου.

Τα δεδομένα δείχνουν κάτι διαφορετικό και όταν συσχετίζονται με σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα εμβολιασμού παιδικής ηλικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν ποιοι είναι οι πιο πιθανοί « περιβαλλοντικοί παράγοντες που δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί ». Με κάθε σημαντική αλλαγή στο πρόγραμμα εμβολιασμού παιδικής ηλικίας του Ηνωμένου Βασιλείου αυξάνονταν σημαντικά οι περιπτώσεις παιδικού αυτισμού.

Ο κίνδυνος παιδικού αυτισμού τριπλασιάστηκε για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1988 και το 1989 από το προηγούμενο ποσοστό μεταξύ 1 και 4 στα 10.000 σε 12 στα 10.000.

Η κύρια αλλαγή : το εμβόλιο MMR εισήχθη τον Οκτώβριο του 1988. Η τακτική χορήγηση ήταν περίπου 15 μήνες.

Ο κίνδυνος παιδικού αυτισμού πενταπλασιάστηκε για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1990 και το 1991 σε 20 στα 10.000 από το ποσοστό πριν από το 1988 1 έως 4 στα 10.000.

Η σημαντική αλλαγή : τον Μάιο του 1990 εισήχθη το επιταχυνόμενο πρόγραμμα εμβολίων DTP. Τα βρετανικά βρέφη έλαβαν το εμβόλιο DTP ουσιαστικά νωρίτερα στους 2, 3 και 4 μήνες αντί για τους προηγούμενους 3, 5 και 10 μήνες: [ Επιμονή του αντισώματος μετά από επιταχυνόμενη ανοσοποίηση με εμβόλιο διφθερίτιδας/τετάνου/κοκκύτη : 1489 BMJ ΤΟΜΟΣ 302 22 191 JUN]

Ο κίνδυνος παιδικού αυτισμού αυξήθηκε σχεδόν οκταπλασιασμένος για τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1993 σε 29 στα 10.000 από το ποσοστό πριν από το 1988 που ήταν 1 προς 4 στα 10.000.

Η κύρια αλλαγή : το εμβόλιο Haemophilus Influenzae b εισήχθη τον Οκτώβριο του 1992. Η τακτική χορήγηση ήταν τρεις δόσεις στους 2, 3 και 4 μήνες. [ Routine Hib Vaccine : 438 BMJ ΤΟΜΟΣ 305 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1992, Πρόγραμμα κάλυψης εμβολιασμού Hib στον Βορειοανατολικό Τάμεση : Έκθεση Μεταδοτικής Ασθένειας R17 Τόμος 4 Αριθμός ανασκόπησης 2 4 Φεβρουαρίου 1994]

Φαίνεται ότι ήταν μόλις από το 1993 που τα περισσότερα βρέφη εμβολιάστηκαν στους 2, 3 και 4 μήνες, ενώ εκείνα που γεννήθηκαν νωρίτερα εμβολιάστηκαν σε μεταγενέστερες ηλικίες σε «εκστρατείες catch-up». Αυτά τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι για να μειωθεί ο κίνδυνος αυτισμού από τα εμβόλια οι γονείς θα πρέπει να καθυστερήσουν την ηλικία στην οποία εμβολιάζονται τα παιδιά τους.

Μια μελέτη δείχνει ότι η μέση κάλυψη εμβολίων έως τον Νοέμβριο του 1993 ήταν 34% για τις γεννήσεις του 1989, 77% για τις γεννήσεις του 1990, 87% για τις γεννήσεις το 1991 και 89% για τις γεννήσεις του 1992: [“ Haemophilus influenzae: the efficiency of reporting invasive disease in England Wales ” Έκθεση Μεταδοτικής Ασθένειας R13 4:2 4 Φεβρουαρίου 1994].

Ιαπωνικά δεδομένα δείχνουν εμβόλια που προκαλούν αυτισμό

Δεδομένα από επίσημες ιατρικές εργασίες με συνομήλικους κριτές δείχνουν ότι τα εμβόλια προκάλεσαν αυτισμό σε παιδιά της Ιαπωνίας . Ο αριθμός που εμφανίζουν αυτισμό αυξήθηκε και μειώθηκε σε ευθεία αναλογία με τον αριθμό των παιδιών που εμβολιάζονταν κάθε χρόνο: [κάντε κλικ εδώ για πλήρεις λεπτομέρειες Ιαπωνικά Δεδομένα Εμφάνιση Εμβολίων Αιτία Αυτισμού ]

[Κάντε κλικ στο γράφημα για μεγέθυνση σε νέο παράθυρο]

[Παρακάτω είναι τα ίδια δεδομένα γραφήματος κανονικοποιημένα κατά ετήσιο % των παιδιών που λαμβάνουν εμβόλιο MMR – και επίσης δείχνουν την ίδια αντιστοιχία με το παραπάνω γράφημα.]

[Κάντε κλικ στο γράφημα για μεγέθυνση σε νέο παράθυρο]

_________________________________________________

ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Το MMR προκαλεί αυτισμό - Μια ακόμη νίκη στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ

Ιαπωνικά δεδομένα δείχνουν εμβόλια που προκαλούν αυτισμό

Συγκρούσεις κυβερνητικών εμπειρογνωμόνων Airbrushes ενοχλητική επιστήμη του αυτισμού

Τα παιδιά κινδυνεύουν με μη δοκιμασμένα εμβόλια γρίπης σε πανδημία

Doctor's MMR Fears – 3.000 μωρά σε κίνδυνο

Θύματα Gardasil – In Memoriam – Υγιείς νεαρές γυναίκες – ηλικίας 15 έως 21 ετών

Μυστικά βρετανικά αρχεία εμβολίου MMR που ανοίγονται με νομική αγωγή
Η απερίσκεπτη περιφρόνηση της βρετανικής κυβέρνησης για την ασφάλεια της υγείας των παιδιών

Σε ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε ;

Rocket ποσοστών αυτισμού – 1 στα 38 βρετανικά αγόρια – Μελέτη Cambridge

Δεν υπάρχει Κίνημα «Αντιεμβολιασμού».

Εμβόλια που εμπλέκονται στην αύξηση των ποσοστών του παιδικού διαβήτη

Αυτισμός σε παιδιά Amish – 1 στα 10.000

Οι γονείς θεραπεύουν τον αυτισμό – Ως άχρηστα έγγραφα αποτυγχάνουν τα παιδιά

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου πιάστηκε ξαπλωμένη στο Baby Hep B Vax Safety

Επικείμενος υποχρεωτικός εμβολιασμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το εμβόλιο HPV αμφισβητείται διεθνώς

Περίληψη ειδήσεων για την υγεία της παγκόσμιας πανδημίας

Ανέκδοτα με τη γρίπη των χοίρων

Έγγραφα ΗΠΑ «Παιδιά που θα πεθάνουν» σε μη πανδημία γρίπης

Ο βρετανός υπουργός παρέσυρε το κοινοβούλιο για την υπόθεση αυτισμού MMR των ΗΠΑ

Καταπληκτική ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη για τον αυτισμό και τα εμβόλια του Larry King

Larry King Live – Breakthrough Coverage & More

Τα εμβόλια δεν μας έσωσαν – 2 αιώνες επίσημων στατιστικών

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δίνει έλεγχο στον παιδικό εμβολιασμό από τη βιομηχανία φαρμάκων

Η κυβέρνηση κινδυνεύει για την στειρότητα των ανδρών καθώς το εμβόλιο παρωτίτιδας αποτυγχάνει

Ο ειδικός στον αυτισμό του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ επισημαίνει ελάττωμα στις αναφορές του νέου εγγράφου για τον αυτισμό

Μπορείς ποτέ να θεραπεύσεις τον αυτισμό; Αυτή η μαμά πιστεύει ότι οι γιοι της έχουν αναρρώσει

Οι περιπτώσεις MMR/Αυτισμού κερδίζουν στο Δικαστήριο Εμβολίων των ΗΠΑ

Η κυβέρνηση του ΗΒ αποκρύπτει ακόμη περισσότερα έγγραφα MMR

Ο Δρ Andrew Wakefield κατεδαφίζει το ανίδεο λόμπι εμβολίων των ΗΠΑ

Νέα μελέτη Dodgy Thimo του CDC – Δείχνει ότι η έρευνα Vax'ed/Un-Vax'ed είναι τώρα επείγουσα

GMC του Ηνωμένου Βασιλείου, Ιστορία του Dr Jayne Donegan, Εμβόλια & MMR

Έρευνα απάτης στις ΗΠΑ, φορολογικά δολάρια και ιταλικό εμβόλιο υδραργύρου

Ο αυτισμός δεν είναι γενετικός – λέει ο ειδικός καθηγητής Simon Baron Cohen

Πρόσφατα δεδομένα στις ΗΠΑ δείχνουν ότι ο αυτισμός στα παιδιά είναι πολύ υψηλότερος από ό,τι στους ενήλικες

Είναι ο Ομπάμα Γενικός Υποψήφιος Χειρουργός των Η.Π.Α. για τα εμβόλια που προκαλούν αυτισμό

Αυτισμός που προκαλείται από εμβολιασμούς, Η συζήτηση που δεν θα εξαφανιστεί

Ψέματα, καταραμένα ψέματα και αναρτήσεις ιστολογίου

Comments