“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Γνωστό μοντέλο στη Γλυφάδα επειγόντως, με κάκωση σφιγκτήρα. Τι τοποθέτησε στο επίμαχο σημείο;


ΣΧΟΛΙΟ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.... ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ;


Καλούσε στα κινητά τις “κολλητές” της το μοντέλο που παλιότερα είχε συμμετάσχει και σε διαγωνισμό ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα στα Πελοποννησιακά καλλιστεία αλλά καμία δεν απαντούσε.

Λογικό. Ποια ν΄ απαντήσει στις 06.00 το χάραμα; Και με το χιόνι σε πολλές περιοχές στο μισό μέτρο;

Τι συνέβη όμως και το ξανθό μοντέλο ήταν σε πανικό; Σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκε στην ηδονή που της χάριζε συγκεκριμένη συσκευασία κρέμας σώματος. Μόνο που η επιθυμία της ήταν τόσο μεγάλη που δεν υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα ο σφιγκτήρας της να “καταπιεί” το προϊόν.

Οι πόνοι ήταν μεγάλοι με το κορίτσι να ουρλιάζει και τους γείτονες να καλούν το ΕΚΑΒ. Η ίδια ωστόσο κατάφερες να επικοινωνήσει με “φίλο-χορηγό”, γόνο επιχειρηματία με επαφές σε ιδιωτικές κλινικές… ο οποίος την βοήθησε.

Αυτή την ώρα είναι στο δωμάτιο αποκατάστασης μιας και αναρρώνει μετά την μικρή επέμβαση στα επίμαχα. Τι άλλο θα μάθουμε…


ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ; https://europost.gr/


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΙΓΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!....

Η gay friendly ατζέντα του Αλέξη Πατέλη εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ... ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΚΑΙ ΕΙΧΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Γ' ΑΝΤΡΑ... LOL

Το ίδιο το Μαξίμου αλλά και ο Πρωθυπουργός ως κοινωνικά φιλελεύθερος είναι θετικός στην προώθηση αυτών των ζητημάτων...
Άμεσες και πιο συχνές είναι οι παρεμβάσεις, πλέον, του οικονομικού συμβούλου του Πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη σε νομοσχέδια που ετοιμάζουν οι υπουργοί με τους υπηρεσιακούς τους.

Αυτό, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο στο Μαξίμου, είναι λογικό καθώς ο Αλεξ –Η ΑΛΕΚΘΗΣ... όπως τον φωνάζουν οι περισσότεροι επιτελείς- λειτουργεί πλέον ως εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού, πόσο μάλλον τώρα που ο Πρωθυπουργός είναι απασχολημένος αρκετά με την ελληνοτουρκική κρίση.

Εσχάτως, ωστόσο, έχει καταπιαστεί αρκετά με δράσεις και πολιτικές που προβάλλουν την ισότητα των δύο φύλων καθώς και με θέματα που μέχρι τώρα θεωρούνταν ταμπού στην Ελλάδα. Αυτό που έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση είναι ότι ο Αλέκθης Πατέλης ασχολήθηκε προσωπικά και με ιδιαίτερη ζέση με διατάξεις οι οποίες έχουν να κάνουν με το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και τα δικαιώματά τους.

Συγκεκριμένα, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού πέρασε νομοθετική διάταξη σε νομοσχέδιο- που θα κατατεθεί αργότερα τον Σεπτέμβριο -  στην οποία θα δίνεται η καθιερωμένη άδεια γάμου στο ζευγάρι που υπογράφει σύμφωνο συμβίωσης.

Μέχρι τώρα δινόταν διήμερη άδεια μόνο σε όσα ζευγάρια τελούσαν θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο. Αυτό είναι κάτι που πλέον ωφελεί πολύ τα ζευγάρια που υπογράφουν απλά σύμφωνο συμβίωσης. Και αυτοί που ως επί των πλείστων υπογράφουν σύμφωνα συμβίωσης είναι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Άλλη μία νομοθετική πρωτοβουλία που ετοιμάζει το γραφείο του Αλέξη Πατέλη είναι η καθιέρωση άδειας πατρότητας 10 ημερών μετά την γέννηση του τέκνου από το ζευγάρι ή την υιοθεσία καθώς μέχρι τώρα υπήρχε νομικά μόνο η άδεια μητρότητας η οποία βέβαια μπορεί να φτάσει τις 10 εβδομάδες.

Πλέον, στην Ελλάδα μπορούν να υιοθετήσουν παιδί και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια άρα θεωρούνται ως οιoνεί ωφελούμενοι και αυτής της διάταξης.

Όπως λένε οι πηγές μας, τα αιτήματα που είχε λάβει ο κ. Πατέλης από την κοινότητα των ομοφυλόφιλων ήταν πολλά καθώς στη χώρα μας, πλέον, επιτρέπονται οι γάμοι και τα σύμφωνα συμβίωσης των ομοφυλόφιλων.

Άλλωστε, ο ίδιος είναι δηλωμένος ομοφυλόφιλος και, μάλιστα, έχει δώσει συνεντεύξεις σχετικά με το σύζυγό του τον οποίο γνωρίζει καλά και το Πρωθυπουργικό ζευγάρι.

Το ίδιο το Μαξίμου αλλά και ο Πρωθυπουργός ως κοινωνικά φιλελεύθερος είναι θετικός στην προώθηση αυτών των ζητημάτων από την κυβέρνηση και ο πιο κατάλληλος στο να προχωρήσει σε μία τέτοια ατζέντα είναι ο πιο στενός του συνεργάτης Αλέξης Πατέλης.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr


Comments