“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ουδείς θα πάρει στα σοβαρά την Ρωσία, εάν αυτή δεν στήσει μία δεξιά 17 Νοέμβρη στην Ελλάδα



Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η Ρωσία του Πούτιν, εξακολουθεί να παίζει ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι εναντίον του Ελληνισμού, υπό τον αιώνιό της φόβο, μήπως η Ελλάδα ανασυγκροτήσει τη βυζαντινή αυτοκρατορία και της πάρει την μπουκιά από το στόμα επιρροής των σλαβο-ορθόδοξων πληθυσμών της Βαλκανικής. 

Η Ρωσία που Πούτιν, εξακολουθεί να στηρίζει την ακροαριστερά στην Ελλάδα, όπως έκανε με τον Σαββίδη και τον Καραμανλή και διά της αδελφικής της σχέσης με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, με σκοπό να μπλοκάρει τη δημιουργία ενός αγνού, δημοκρατικού, πατριωτικού κινήματος στην χώρα.

Όλα αυτά περί πολέμου κατά της παγκοσμιοποίησης και ανάδειξης των παραδοσιακών αξιών των Εθνών που ξεστομίζουν Πούτιν και Λαβρόφ, για εμένα είναι τρίχες κατσαρές!

Εάν ήθελαν πραγματικά να επιβάλλουν στη δύση, όλα αυτά που πολύ εύκολα και ανέξοδα ξεστομίζουν περί έθνους-κράτους, θα ξεκινούσαν τον παγκόσμιο πόλεμό τους από το φως του κόσμου, την Ελλάδα, δημιουργώντας μία δεξιά 17 Νοέμβρη, η οποία πιστέψτε με, θα απολάμβανε τεράστιας κοινωνικής αποδοχής και νομιμοποίησης, εάν στοχοποιούσε τηλεοπτικούς σταθμούς, δημοσιογράφους, δικαστές, πολιτικούς και ακροαριστερούς, όπως το ΚΕΕΡΦΑ.

Παρ’ όλα αυτά τα χαριτωμένα και τα πομπώδη που ξεστομίζει το ρωσικό καθεστώς, περί ενός νέου κόσμου που θα δημιουργήσει με την Κίνα, είναι ουσιαστικά μπούρδες, διότι το τελευταίο πράγμα που θέλουν ο ρωσικός λαός και οι ρωσικές ελίτ, είναι να χαρακτηριστούν και να θεμελιωθούν στο μέλλον, ως μία ασιατική υπερδύναμη μακριά από την Ευρώπη, με τα καλά και τα πολλά στραβά που την χαρακτηρίζουν. 

Δεν μπορείς να λες, ότι αξιώνεις τον τίτλο της Τρίτης Ρώμης, όταν ουσιαστικά μεταμορφώνεις τη χώρα σου σε δεύτερο Πεκίνο. 

Ο Πούτιν, σπρώχνοντας, θέλοντας και μη, τη χώρα του στην αγκαλιά της Κίνας, ουσιαστικά υπονομεύει το ίδιο του το καθεστώς και την πολιτική του κληρονομιά. Εάν θέλουν οι Ρώσοι να καταταχθούν πολιτισμικά στην ίδια κατηγορία με το Πακιστάν, το Ιράν, τους Τούρκους κάφρους, το Τατζικιστάν και τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος, δικαίωμά τους να το κάνουν. Εμείς, θα φροντίσουμε να στείλουμε στη Λίθινη Εποχή, την Αυτοκρατορία των απολίτιστων που πάνε να δημιουργήσουν Πούτιν και Σι. 

Η ΕΒΡΑΪΚΗ Οκτωβριανή Επανάσταση κατέστρεψε το ρωσικό Έθνος και οι πρώην Καγκεμπίτες ΕΒΡΑΙΟΙ του καθεστώτος Πούτιν, θα τη διαλύσουν ολοσχερώς! 

Μην έχει η Μόσχα της ψευδαίσθηση ότι ο Τραμπ, δε θα χτυπήσει με πυρηνικά την Ρωσία, προληπτικά, εάν αυτό χρειαστεί. Γνωρίζω πάρα, μα πάρα πολύ καλά, πόσο τους τρώει το δάχτυλο τους Αμερικανούς να πατήσουν την σκανδάλη. 

Ο Εθνομπολσεβικισμός του Πούτιν, δε θα του βγει σε καλό, όσο υπονομεύει τον Ελληνισμό διά του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρέπει να θυμούνται ότι η Ελλάδα βγάζει Gust Avrakotus, οι οποίοι τιμώντας την Ελληνική κληρονομιά τους, γονατίζουν σοβιετικές αυτοκρατορίες.

Η Ρωσία, δεν μπορεί να κερδίσει τις καρδιές των Ευρωπαϊκών κοινωνιών, εάν οι δοσιλογικές και διεφθαρμένες ελληνικές ελίτ, δεν χτυπηθούν και πέσουν με τόσο θόρυβο και αίμα, που να τρομάξουν όλη την Ευρώπη!

Η Ρωσία, θα πληρώσει πολύ ακριβά, εάν εξακολουθήσει να παίζει το παιχνίδι της Αριστεράς στην Ελλάδα, διότι, θεωρώ, πως όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και εάν νέο πολιτικό καθεστώς αναδειχθεί στην Ελλάδα, θα επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια, απαγορεύοντας μια για πάντα, την κάθοδο του ρωσικού στόλου στα νερά της Μεσογείου. 

Αυτό, θα είναι μόνο το πρώτο βήμα για τον επανελληνισμό των σλαβικών Βαλκανίων, που θα επεκτείνονται, πολιτισμικά, μέχρι τη Βαλτική και τον Καύκασο.

Η κυρία Ζαχάροβα, τρώγοντας φραουλίτσες αισθησιακά στο φακό, απλά γελοιοποιεί και απομυθοποιεί την Ρωσία, αναδεικνύοντας πόσο φαιδρός είναι ο ρωσικός παράγοντας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Με φραουλίτσες, δουλειά δε γίνεται, πρόεδρε Πούτιν…


Comments