“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ - ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΑΣ, ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ και την φωτό του Λιγνάδη


ΣΧΟΛΙΟΝ: ΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ..... 


Από τον Joe Biden στον μαυρισμένο Δημήτρη Κουτσούμπα. Πιο έντιμος και συνεπής ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Koίτα κάτι συμπτώσεις

Για όσους σπεύσατε να κατηγορήσετε τον Κυριάκο και την Κατερίνα για τυχόν σχέσεις τους με τον Λιγνάδη και παρέμβαση στη Δικαιοσύνη έχουμε να σας πούμε τα εξής> Οι Λιγνάδηδες του κόσμου καθαγιάζονται πρώτα από την “Αριστερά” διαχρονικά και οργανωμένα.

Γράφει ο Μoses Plus

Ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια “Αριστερά” έχουν αναλάβει οι Δημοκρατικοί μια και διαθέτουν σχετική τεχνογνωσία και η αποστολή του Προέδρου Biden έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την αντίστοιχη του Κουτσούμπα και δεν είναι άλλη από μία παγκόσμια Κίνα 2 δις ανθρωποειδών που θα ζουν με κρατικά επιδόματα και θα εξαφανίζονται από προσώπου γης με το πάτημα ενός κουμπιού.


Το γεγονός ότι ο Κουτσούμπας έσπευσε να μιλήσει για ψεκασμένους, έσπευσε να κάνει τα εμβόλια, δεν βρήκε λέξη για τους ταλαίπωρους Υγειονομικούς που βρίσκονται στο έλεος του Πλεύρη είναι αποκαλυπτικό του ρόλου του αέανου ηγέτη του ΚΚΕ στο project μείωσης του πληθυσμού.

Τουλάχιστο ο Κυριάκος είναι συνεπής με τις σπουδές του στο Harvard και η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από μία κατανοητή αλληλουχία. Οι κ.κ. Τσίπρας, Κουτσούμπας, etc, επαγγελματίες αριστεροί, δικαιωματιστές, κλπ τι ρόλο παίζουν;

Και τι δήλωση είναι αυτή που έκανε ο μαυρισμένος Κουτσούμπας για τις φωτιές; Τι φρικτές κοινοτυπίες σε μια φλεγόμενη χώρα με υποδειγματικό τρόπο;

Στο μεταξύ δείτε σε επανάληψη τις αδυναμίες του Joe Biden για να συνειδητοποιήσετε ότι οποιαδήποτε ομοιότης δεν είναι συμπτωματική. Στόχος είναι η διάλυση της κοινωνίας, η εξαφάνιση της παραδοσιακής οικογένειας και φυσικά η μείωση και ο έλεγχος του πληθυσμού. 

Και μια και μιλάμε για τον Joe Biden, αλήθεια που χάθηκε αυτή η ηρωική Ελληνοπούλα, η βουτηγμένη στην ειλικρίνεια πρώην εκπρόσωπος Jennifer Rene Psaki; 

Πως την απέσυραν με τόσο υποδειγματικό-επαγγελματικό τρόπο;







Oσο για την Πρόεδρο Κατερίνα βρίσκεται στη θέση της χάρη στη καθόλου τυχαία ψήφο του κ. Τσίπρα και του Σύριζα. 

Μην πέφτετε στη παγίδα των εύκολων συμπερασμάτων λοιπόν. Διαβάστε την Ιστορία με κρύο αίμα. Επαναλαμβάνεται.

Η γνώση της θα μπορούσε να αποβεί σωτήρια.



37η τελετή απονομής δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Αθανασίου Μπότση παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)
Satan summoning his Legions



Comments