“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τουρκία: Οι Τούρκοι έτρωγαν ανθρώπους στην καθημερινή τους διατροφή – Η σοκαριστική ανακάλυψη


Σοκαριστική και μυστηριώδης ανακάλυψη στην Τουρκία


Σε μια σοκαριστική ανακάλυψη προχώρησαν οι επιστήμονες στην Τουρκία που εντόπισαν στοιχεία που αποδεικνύουν πως υπήρξαν στο παρελθόν Τούρκοι ανθρωποφάγοι.

Πιο συγκεκριμένα, η είδηση που έγινε viral στη γειτονική χώρα και όχι μόνο αναφέρει πως ο κανιβαλισμός ήταν ένα συχνό φαινόμενο και στη γειτονική μας χώρα.

Παρότι οι ιστορίες ήταν πολλές και στο παρελθόν, τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί μέχρι και σήμερα, με τους ειδικούς να αποφασίζουν να εξετάσουν το θέμα καλύτερα.

Έτσι, ο Δρ. Polat μελέτησε τη φήμη ότι υπήρχε μια ολόκληρη κοινωνία κανίβαλων πριν από εκατοντάδες χρόνια στο μέρος που ήταν παλαιότερα γνωστό ως Mirovharan, και όταν αυτή η κοινότητα αποκαλύφθηκε με την πάροδο του χρόνου, εκδιώχθηκε από την περιοχή.

Για αυτόν τον λόγο, ο Polat αποφάσισε να διεξαγάγει επιτόπια έρευνα στην περιοχή και οι χωρικοί του ισχυρίστηκαν ότι η υποτιθέμενη ιστορία έλαβε χώρα πριν από 1.000 χρόνια.


Τουρκία: Κάποτε οι Τούρκοι έτρωγαν ανθρώπους – Η σοκαριστική ανακάλυψη

Ο ερευνητής της υπόθεσης εμφανίστηκε σοκαρισμένος από τα όσα ανακάλυψε στη περιοχή, αναφέροντας πως ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά αλλά όσα έφτασαν στα αυτιά του τον κάνουν να ανησυχεί.

Σύμφωνα με τον μύθο, μια μέρα, ένα παιδί δέχθηκε ένα γεύμα που του είχαν προσφέρει οι κάτοικοι. Έτσι, πήρε ένα κομμάτι ψωμί και βρήκε ανθρώπινα μέλη μέσα. Μετά από αυτό, αποφάσισε να φύγει από το χωριό.

Και πάλι, σύμφωνα με το μύθο, αυτή η κοινότητα δεν τρέφονταν μόνο με ανθρώπινη σάρκα, κυνηγούσε ζώα και μερικές φορές έπιαναν και έτρωγαν ανθρώπους από τα γύρω χωριά!

Συνήθως σκεφτόμαστε τον κανιβαλισμό ως μια ενέργεια που γίνεται για να επιβιώσουμε λόγω μιας δύσκολης κατάστασης, λόγω πείνα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κανιβαλισμού, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δρ. Polat για την υπόθεση που έχει σοκάρει ολόκληρη την Τουρκία!

https://www.sportime.gr/

Comments