“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Κάποια κέντρα ετοίμαζαν ΜΑΚΕΛΕΙΟ με εκατοντάδες νεκρούς στο κέντρο της Αθήνας, για να βγεί ο Τσίπρας ξανά


Απέτυχαν με το κατασκευασμένο σκάνδαλο των υποκλοπών και οργάνωσαν ΜΑΚΕΛΕΙΟ με εκατοντάδες νεκρούς οι κομμουνιστές εβραίοι στην ΕΛΛΑΔΑ; 

Αυτά τα κέντρα στηρίζουν τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ στην Ελλάδα... 

Ετοίμαζαν ΜΑΚΕΛΕΙΟ με εκατοντάδες νεκρούς, για να κυβερνήσει ξανά ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑΣ... Έτσι θα δώσουν βοήθεια στον ΕΒΡΑΙΟ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, δίνοντάς ο Αξέλ Τσίπρας το Μισό Αιγαίο... Όπως έγινε με τις ΠΡΕΣΠΕΣ.....

Γνώριζε ο πρέσβυς και ενημέρωσε τον ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ; Τον διαβεβαίωσαν ότι θα είναι ξανά πρωθυπουργός; Έτσι εξηγούνται και οι κινήσεις των ΕΒΡΑΙΩΝ του ΕΛΙΑΜΕΠ; Είχαν ενημερωθεί; 


Δείπνο στον Πρόεδρο του ΣΥΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα παρέθεσε χθες βράδυ ο πρέσβης των ΗΠΑ, κ. Τσούνης στην πρεσβευτική κατοικία.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου οι δύο άντρες συζήτησαν για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, τα ελληνοτουρκικά, και τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

@!~~~~@!

ΕΠΙΣΗΣ .... Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ : Έξαλλος ο ΕΒΡΑΙΟΣ Φίλης (Πρώην Υπ. Παιδείας)  για τις συλλήψεις των Κομμουνιστών ΑΛΒΑΝΩΝ στην Πανεπιστημιούπολη ... 

@!~~~@!

Συναγερμός στον Ερυθρό Σταυρό – Προσπάθησαν να αρπάξουν τον «Έσκο»;

Δύο αυτοκίνητα έφτασαν έξω από το νοσοκομείο - Έπιασαν τον θείο του 30χρονου
Σε επιφυλακή τέθηκαν οι αστυνομικοί που φρουρούν τον τραυματισμένο από τα πυρά της ανθυπαστυνόμου, 30χρονο κακοποιό με το προσωνύμιο «Έσκο» και αρχηγό των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ συμμοριών που είχαν μετατρέψει τις εστίες της Πολυτεχνειούπολης, στου Ζωγράφου σε ορμητήριό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, οι αστυνομικοί που βρίσκονται στον Ερυθρό Σταυρό για να φρουρούν τον 30χρονο, διαπίστωσαν ότι το απόγευμα της Πέμπτης, έφτασαν στο νοσοκομείο δύο οχήματα με 10 Αλβανούς, τα οποία κινούνταν περίεργα. Αμέσως, οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις και στο σημείο έφτασε δεύτερη ομάδα ΟΠΚΕ. Όταν οι οδηγοί των οχημάτων αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή, ενώ οδηγούσαν επικίνδυνα, μπαίνοντας ανάποδα σε στενά.

Επιπλέον, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., εντόπισαν έναν Αλβανό, ο οποίος δεν πρόλαβε να μπει στο όχημα και προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από θάμνους. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν θείος του κακοποιού και τον οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χθες μπήκε στο νοσοκομείο ένας Αλβανός, ο οποίος ρωτούσε τους γιατρούς για την κατάσταση υγείας του τραυματισμένου κακοποιού.

Πλέον, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι άνθρωποι του 30χρονου να προσπαθούν να τον αρπάξουν από το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε επιφυλακή.

https://www.newsbreak.gr

Comments