“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Τα Πρωτόκολλα: Τα Πανεπιστήµια - «Η αλήθεια του Λαού» - «Προεκλογή» των Ιουδαίων

Η λέξις «Ελευθερία» θέτει τας ανθρωπίνους κοινωνίας εν πάλη εναντίον πάσης ισχύος, εναντίον πάσης δυνάµεως και αυτής ακόµη της δυνάµεως του θεού και της φύσεως.

@~~~~~~~~~~~~~~~~~~~@

Η διδασκαλία δια των παραστάσεων

H ΕΒΡΑΙΑ Xριστίνα Κουλούρη νέα πρύτανης στο Πάντειο

«Τα Πρωτόκολλα» Τα Πανεπιστήµια καθιστάµενα ακίνδυνα. Η αντικατάστασις του κλασικισµού.

Οι Πρυτάνεις των και οι καθηγηταί των θα προπαρασκευάζωνται µυστικώς δια το έργον των δια µυστικών και λεπτοµερών προγραµµάτων ενεργείας και πράξεων, εκ των οποίων δεν θα δύνανται να παρεκκλίνωσιν ουδέ κατά κεραίαν.

@~~~~~~~~~~~~~~~~~~~@

ΔΗΜΟΣΙΟ - ΙΣΟΤΗΣ - ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ

ΤΡΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΟΝΑΣ: Σε όλες τις Κρατικές Ανώτατες Δημόσιες θέσεις θα διορίζονται μόνον Εβραίοι

«Τα Πρωτόκολλα» ∆ιατί τα κράτη δεν δύνανται να συνεννοηθώσι, «Προεκλογή» των Ιουδαίων.

Το δεύτερον µυστικόν, αναγκαίον δια να κυβερνά τις µετ’ επιτυχίας, τ’ επιτυχίας, συνίσταται εις το να πολλαπλασιάζωµεν τόσον τα ελαττώµατα του λάου, τας συνήθειας, τα πάθη, τους κανόνας της από κοινού ζωής, ώστε κανείς ναµη δύναται να διευκρινίζη αυτό το χάος, και οι άνθρωποι να φθάνωσιν εις σηµείον ώστε να µη συνεννοούνται πλέον προς αλλήλους.

Αυτή η τακτική θα εχη προσέτι ως αποτέλεσµα νά ρίπτη την διχόνοιαν εις όλα τα κόµµατα, να διαλύη όλας τας συνηνωµένας δυνάµεις, αίτινες δεν θέλουσιν ακόµη να υποτάσσωνται εις ηµάς· θα αποθαρρύνη πάσαν ατοµικήν πρωτοβουλίαν έστω και πνευµατώδη και θα είναι ισχυρότερα εκατοµµυρίων ανθρώπων, παρά τοις οποίοις έχοµεν διασπείρει την διχόνοιαν.

@~~~~~~~~~~~~~~~~~~~@

Τα Πρωτόκολλα: «Η αλήθεια του Λαού»


ΕΣΥ ΔΟΥΛΟΣ - ΙΣΟΤΗΣ - ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ

«Τα Πρωτόκολλα» Η οικονοµική υποδούλωσις. -∆ύναµαι ήδη να σας αναγγείλω ότι είµεθα πλησίον του σκοπού!.....

∆ύναµαι ήδη να σας αναγγείλω ότι είµεθα πλησίον του σκοπού.
Μετ' ολίγον ακόµη δρόµον ο κύκλος του Συµβολικού Όφεως (όστις παριστάνει τον λαόν µας) θα κλεισθή. Και όταν ο κύκλος ούτος κλεισθή, όλα τα Κράτη της Ευρώπης θα περισφιγχθώσιν εις αυτόν ως εν ισχυρώ µαγγάνω.

Και ιδού ο Λαός, όστις καταδικάζει τους δικαίους και αθωώνει τους ενόχους, πείθεται επί µάλλον και µάλλον ότι δύναται να κάµνη παν ό,τι του αρέσκει. Υπό τους όρους τούτους ο Λαός καταστρέφει πάσαν σταθερότητα και δηµιουργεί την αταξίαν εις παν βήµα.

Η λέξις «Ελευθερία» θέτει τας ανθρωπίνους κοινωνίας εν πάλη εναντίον πάσης ισχύος, εναντίον πάσης δυνάµεως και αυτής ακόµη της δυνάµεως του θεού και της φύσεως.

Ιδού διατί κατά την τελικήν επικράτησίν µας θα χρειασθή να απαλείψωµεν αυτήν την λέξιν εκ του ανθρωπίνου λεξιλογίου, ως κτηνώδη αρχήν, ήτις µεταβάλλει τα πλήθη εις άγρια θηρία.

Είναι αληθές ότι τα θηρία ταύτα αποκοιµούνται οσάκις ποτίζονται µε αίµα και ότι τότε είναι εύκολον πράγµα και να τα καθυποτάξωµεν.

Αλλ’ εάν δεν τοις δώση τo αίµα, δεν κοιµούνται. Παλαίουσιν.

Comments