“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ελένη Καλογεροπούλου, δημοσιογράφος... άλλη μία Κομμουνίστρια

“Και τι θα τα κάνουμε τα F-35”; Θαύμα! Διάβασε ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ σύμβαση (vid.)


Σκληρή μα ολίγον παρανοϊκή η κόντρα της Ελένης Καλογεροπούλου με τον απόστρατο πτέραρχο Κωνσταντίνο Ιατρίδη σε τηλεοπτικό πάνελ. Η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ -δεν είναι κακό- δημοσιογράφος, απεφάνθη ότι τα F-35 η Ελλάδα δεν τα χρειάζεται. Ούτε αυτό είναι κακό. Συνιστά μια θέση, μια άποψη. Αρκεί να ξέρεις να την υποστηρίξεις. Η συνάδελφος όμως, αναφέρθηκε σε όρους της “σύμβασης” για την αγορά των αεροσκαφών…

Φυσικά ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ απολύτως δεν έχει υπογραφεί ακόμα, καθώς αναμένεται η απάντηση από τις ΗΠΑ με τη μορφή Επιστολής Προσφοράς προς Αποδοχή (LOA: Letter of Offer and Acceptance) Ελένη… Άρα δεν γίνεται να έχεις διαβάσει κάτι που δεν υπάρχει… και δημοσιογραφικά δεν μοιάζει ιδιαίτερα φυσιολογικό. “Κρείττον του λαλείν το σιγάν“! Με τόσα χρόνια εμπειρίας στην πλάτη, θα έπρεπε να αντιλαμβάνεσαι ότι η πιθανότητα να πεις κοτσάνα αυξάνεται εκθετικά, όσο δεν γνωρίζεις ένα θέμα και μάλιστα τόσο εξειδικευμένο, όπου οι απαντήσεις σε όσα λέγονται, ένθεν κακείθεν, είναι πολύ σχετικές.

Ειδικά στα της άμυνας και των εξοπλισμών, το να “αναλύεις” με όρους καλού-κακού / μαύρου-άσπρου, είναι εντελώς γελοίο. Αναφέρουμε αυτούς τους τομείς διότι εκεί έχουμε μια κάποια εξειδίκευση. Παντογνώστες ασφαλώς δεν είμαστε. Κάτι παρόμοιο πρέπει να ισχύει για τις εξόφθαλμες ανοησίες που ακούγονται και για τα θέματα της οικονομίας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κυβερνήσεις πηγαίνουν “στον κουβά”, διαπιστώνοντας ότι οι ιδεοληψίες και οι κουβέντες καφενείου / κομμωτηρίου ίσως πείθουν κάποιους ανόητους ή αγράμματους. Δεν είναι για σοβαρούς ανθρώπους. Κυρίως όμως για δημοσιογράφους που θα έπρεπε να κάνουν τα πάντα να αποφεύγουν την ανοησία που λαμβάνει την έμφυτη συχνά τάση “ξερόλα”.

 
https://www.defence-point.gr/news/quot-kai-ti-tha-ta-kanoyme-ta-f-35-quot-diavase-tin-anyparkti-symvasi-vid

****





Αυτός εδώ... ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ οργάνωσε τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ στη ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ και στην ΕΛΛΑΔΑ από τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ..... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Comments