“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Για ποιο λόγο ο Αμερικανός Πρέσβυς ( Τσούνης) κάλεσε τους Εβραίους, Γκρίζους Λύκους στην Πρεσβεία;

Η Ελλάδα δεν ζητανιανεύει την νομιμότητα



Καλεσμένοι από την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα, βρέθηκαν την Πέμπτη στους κήπους του Αμερικανικού Κολλεγίου όπου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ημέρας Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση,

Ανάμεσα στους καλεσμένους, με τους οποίους φωτογραφήθηκε ο Αμερικανός Πρέσβης, ήταν και οι νόμιμοι Μουφτήδες Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν την πίεση και σε πολλές περιπτώσεις, τους εκβιασμούς του Τουρκικού Παρακράτους της Άγκυρας στην Θράκη.

Την ίδια στιγμή όμως, στους κήπους του Αμερικανικού Κολλεγίου βρέθηκαν και άτομα τα οποία στηρίζουν το Παρακράτος της Άγκυρας στην Θράκη, όπως είναι οι ψευτομουφτήδες και οι Παράλληλες εκπαιδευτικές δομές.

Τα άτομα αυτά, στηρίζουν ένα Παρακράτος το οποίο μέσα από τα Τεμένη κάνει επιθέσεις, χυδαίες σε πολλές περιπτώσεις, σε Αμερικανούς αξιωματούχους όπως στον πρώην πρέσβη Τζέφρι Πάιατ

Οι Αμερικανοί μπορούν να καλούν στους υπέροχους κήπους του Αμερικανικού κολεγίου όποιον θέλουν, μπορούν να φωτογραφίζονται με όποιον θέλουν, και μπορούν να συζητούν για το μέλλον της Θράκης,[με αφορμή τα συμφέροντα τους] και πάλι με όποιον θέλουν.

Η Ελληνική Πολιτεία όμως δεν ζητιανεύει την νομιμότητα, και την επόμενη φορά οι Μουφτήδες της Θράκης θα είναι στους κήπους του Αμερικανικού Κολεγίου με αυτούς που ΑΥΤΟΙ θέλουν. Αν οι Αμερικανοί επιμένουν σε αυτή την πολιτική και βρεθούν στον ίδιο χώρο με τους διώκτες τους, θα πρέπει να τους ευχαριστήσουν και να αποχωρήσουν.

Αν λοιπόν οι Αμερικανοί είναι τόσο ανοιχτόμυαλοι, γιατί δεν προσκάλεσαν στους Κήπους τους δεκάδες η εκατοντάδες παράγοντες της Θεσσαλονίκης, Κατερίνης και Χαλκιδικής που ονειρεύονται Κρεμλίνο στην Θεσσαλονίκη;

https://www.viadiplomacy.gr/i-ellada-den-zitanianeyei-tin-nomimotita/

Comments