“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η ηγεσία του ΠΡΟΠΟ, είναι Εβραϊκών Κομμουνιστικών αποχρώσεων.... Τι δεν καταλαβαίνεις;

Διάλογο σοκ, ενδεικτικό του τρόπου που αντιμετώπισαν στην ΕΛ.ΑΣ την έλευση των Κροατών χούλιγκαν, φέρνει στην δημοσιότητα το «Law & Order».

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΕΖΑΡΗ
 LAW & ORDER

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, χαμηλόβαθμος αστυνομικός, ο οποίος είχε οπτική επαφή με τους εισερχόμενους δολοφόνους του άτυχου 29χρονου το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, επικοινώνησε με ανώτερο του και του είπε χαρακτηριστικά, « Όταν φτάσουν εδώ, θα κάνουν την Αθήνα πουτάνα», για να λάβει την απάντηση, «σιγά μην την κάνουν πουτάνα, όλα τα ξέρετε εσείς».

Λίγες ώρες αργότερα μετά το συγκεκριμένο διάλογο, ακολούθησε η φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον νεκρό Μιχάλη που ξεψύχησε στα 29 του μόλις χρόνια, από ακατάσχετη αιμορραγία, αποτέλεσμα τραυμάτων από μαχαίρι.

Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΝΑ ΕΘΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ... ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΛΑΒΑΝ .... ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ...


ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ Η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ .... ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ; 


Ο εισαγγελέας θεωρεί, ωστόσο, ότι το αδίκημα τελέστηκε, αλλά παραγράφηκε αφού πέρασε πενταετία.


***













ΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

Comments