“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Σχέδιο Γενοκτονίας των Εβραίων του Ισραήλ από τους Εβραίους Κομμουνιστές, ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ....

Σχόλιο: Όλοι οι Εβραίοι Κομμουνιστές κατηγορούν τον Νετανιάχου... Του ετοίμαζουν την Ιστορία ώς άλλος δήθεν Χίτλερ. Μετά τον Νετανιάχου δεν υπάρχει κανένας άλλος να προστατέψει τους Εβραίους του Ισραήλ....Όλοι οι άλλοι είναι γρανάζια στην προγραμματισμένη Γενοκτονία των Εβραίων στο Ισραήλ. 

***




Η Αριστερά και η Ivy League



Η ονομασία Ivy League αναφέρεται στο ετήσιο αμερικανικό αθλητικό συνέδριο των οκτώ καλύτερων ιδιωτικών πανεπιστημίων (Harvard, Yale, Pennsylvania, Princeton, Columbia, Brown, Dartmouth, Cornell). Υπό τη γενικότερη έννοια η ονομασία προσδιορίζει την εκπαιδευτική και επιστημονική ελίτ των αμερικανικών πανεπιστημίων, οι απόφοιτοι των οποίων, εκτός των άλλων, στελεχώνουν τη γραφειοκρατία του βαθέος αμερικανικού κράτους, συμπεριλαμβανομένης και της CIA.

***




ΗΠΑ: "Whiteness History Month" ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ

ΗΠΑ: Παραλήρημα από τους Σιωνιστές....«ρατσιστική επίθεση» είναι, όταν ένας Λευκός χαμογελάει σε έναν Μαύρο ή μια Μαύρη γυναίκα.


***



Comments