“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ολόκληρο Άλμπουμ φωτογραφιών με την σφαγή στο Ισραήλ από τους Ισλαμιστές

ΣΧΟΛΙΟ: Ισλαμιστές στην Ελλάδα με την κάλυψη της Αμερικανικής Πρεσβείας.... 

O Blinken ζητά από τους γονείς των σφαγιασθέντων, τεμαχισμένων και βιασθέντων του ΝΕΟΥ Ολοκαυτώματος να αποκαλούνται “Γονέας 1, Γονέας 2” και όχι πατέρας και μητέρα! Επίθεση ΣΟΚ στο Ισραήλ και στον δυτικό πληθυσμό


24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024


Mέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα η ντοκουμενταρισμένη θέση του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, σχεδόν με το ξέσπασμα της planδημίας ήταν ότι βιώνουμε την επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού εξαιτίας του σκασίματος της φούσκας του παγκοσμίου χρέους και του σχεδιασμού για παγκόσμια διακυβέρνηση στην οποία δεν είναι απαραίτητα τα 8 δις των ανθρώπων “γι΄αυτό θα πρέπει να απασχολούμε τους αχρείαστους με ναρκωτικά και video games” όπως δήλωσε ο νεαρός ιστορικός και σύμβουλος του WEF Yuval Harari.

By Pendulum

Η δυτική οικογένεια (ΗΠΑ-Ευρώπη) από την οποία προέρχεται ο “κοστοβόρος” δυτικός άνθρωπος βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο και πάσης φύσεως εργαλείο που μπορεί να τη καταστρέψει και να προκαλέσει θάνατο, στειρότητες, απαξίωση, σύγχυση των ρόλων και καίριο πλήγμα στην αναπαραγωγή του δυτικού αθρώπου αποτελεί “δόκιμο” εργαλείο για τους εμπνεσυτές της μείωσης και αντικατάστασης του δυτικού ανθρώπου.

Έτσι ταυτόχρονα με τον εργαστηριακό ιό που προκάλεσε την planδημία, τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 έχουν σκοτώσει πάνω από 17 εκατ. πληθυσμό την ίδια ώρα που ο Joe Biden έχει στη κυριολεξία ανοίξει τα σύνορα και υποδέχεται 500 χιλιάδες παράνομους μετανάστες (χωρίς ταυτότητες, διαβατήρια, πιστοποιητικά εμβολιασμού, ποινικά μητρώα, κλπ) τους οποίους χρηματοδοτούν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι, στηρίζει τη νομοθεσία υπέρ των αμβλώσεων, τους gay γάμους και τις υιοθεσίες, την απαλλοτρίωση γης από τους αγρότες και τον θανάσιμο έλεγχο της διατροφικής αλυσίδας σε συνδυασμό με νέους περιορισμούς με άλλοθι την εργαστηριακή “κλιματική αλλαγή” και χρήση του εργαλείου του διαρκούς τρόμου με κατασκευή πολεμικών μετώπων ακόμη και προσπάθειας “σβησίματος” του ήλιου πάνω στην οποία επενδύσει εκατομμύρια ο Bill Gates.

Στη προσπάθεια να χτυπηθεί με κάθε τρόπο η δυτική οικογένεια (καληνύχτα μαμά, καληνύχτα μπαμπά, καληνύχτα John Boy-Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι) o υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken προέτρεψε τους υπαλλήλους να αποφεύγουν «προβληματικούς» όρους όπως «εργατικό δυναμικό» και «μητέρα/πατέρας»!

Ο Antony Blinken έδωσε εντολή στους υπαλλήλους του State Department να απόσχουν από τη χρήση όρων φύλου (!) όπως «μητέρα, «πατέρας» και «εργατικό δυναμικό» σε πρόσφατο εσωτερικό σημείωμα, σύμφωνα με έκθεση.

Ο αξιωματούχος της κυβέρνησης Biden υποστήριξε στο σημείωμα ότι το φύλο είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα (!) και ότι η ταυτότητα φύλου ενός ατόμου «μπορεί να αντιστοιχεί ή να μην αντιστοιχεί στο φύλο του ατόμου που του αποδόθηκε κατά τη γέννηση», σύμφωνα με επιστολή της 5ης Φεβρουαρίου.

Το σημείωμα αποκτήθηκε από την National Review και τιτλοφορείται: «Modeling DEIA: Gender Identity Best Practices».

Ο Blinken ενθάρρυνε τους συναδέλφους του στο State Department να χρησιμοποιούν «ουδέτερη ως προς το φύλο (!) γλώσσα όποτε είναι δυνατόν» για να «δείξουν σεβασμό και να αποφύγουν τις παρεξηγήσεις».(!)

Πρότεινε επίσης στους εργαζόμενους να προσδιορίζουν τις προτιμώμενες αντωνυμίες τους στα email και όταν παρουσιάζονται σε συναντήσεις, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Η υπόθεση ότι η ταυτότητα φύλου ενός ατόμου βασίζεται απλώς στην εμφάνιση ή το όνομά του «μπορεί να είναι προβληματική» και να μεταφέρει ένα «επιβλαβές, αποκλειστικό μήνυμα», αναφέρει ο Blinken στο σημείωμα.

Ωστόσο, ζητά από το προσωπικό να μην «πιέζουν κάποιον να δηλώσει τις αντωνυμίες του».

«Οι κοινώς χρησιμοποιούμενες αντωνυμίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αυτή/την, αυτός/αυτός, αυτοί/αυτοί και ζε/ζιρ», εξηγεί ο υπουργός Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μια ποικιλία αντωνυμιών ή αποδέχονται όλες τις αντωνυμίες.

«Αυτή είναι μια προσωπική απόφαση που πρέπει να γίνει σεβαστή», έγραψε ο Blinken.

Οι όροι που χρησιμοποιούνται συνήθως όπως «εργατικό δυναμικό», «εσύ, παιδιά», «κυρίες και κύριοι», «μητέρα/πατέρας», «γιος/κόρη» και «σύζυγος/σύζυγος» θα πρέπει να αποφεύγονται, σύμφωνα με τον επικεφαλής του State Department, και να αντικαθίστανται με λέξεις όπως «εργατικό δυναμικό», «όλοι», «λαοί», «όλοι εσείς», «γονέας», «παιδί», «σύζυγος» ή σύντροφος».

«Όταν μιλάτε, αποφύγετε να χρησιμοποιείτε φράσεις όπως «γενναίοι άνδρες και γυναίκες στην πρώτη γραμμή», συνεχίζει το σημείωμα, προτείνοντας «χρησιμοποιήστε πιο συγκεκριμένη γλώσσα όπως «γενναίοι πρώτοι ανταποκριτές», «γενναίοι στρατιώτες» ή «γενναίοι πράκτορες του DS».

Πέρυσι, σε μια ανάρτηση του Veterans Day X, ο ίδιος ο Blinken φάνηκε να κάνει λάθος στην καθοδήγησή του, γράφοντας: «Στεκόμαστε ενωμένοι για να τιμήσουμε τους γενναίους άνδρες και γυναίκες που υπηρέτησαν τη χώρα μας».

Όταν οι υπάλληλοι χρησιμοποιούν κατά λάθος τις λάθος αντωνυμίες για να απευθυνθούν σε κάποιον, ο Blinken ζητά να χειριστούν το ολίσθημα με «λεπτότητα και χάρη(!)», ενώ έχει κατά νου ότι η ταυτότητα φύλου «μπορεί να είναι ρευστή, επομένως να είστε συντονισμένοι και να υποστηρίζετε τις αλλαγές στις αντωνυμίες. ”

Το State Department, δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα της The Post για σχόλιο.


Mέρα με τη μέρα επίσης αποκαλύπεται ο ρόλος του deep state στην επί σχεδόν 10 ώρες παράλυση του καλύτερου στρατού και των καλύτερων μυστικών υπηρεσιών του κόσμου την 7η Οκτωβρίου 2023, όταν o μαρτυρικός Εβραικός λαός βίωσε ένα ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ με δράστες τους Ναζί της Hamas τους οποίους συνόδευαν στη σφαγή άνδρες του ΟΗΕ και φωτορεπόρτερς των Νew York Times και λοιπών ΜΜΕ ιδιοκτησίας του deep state.

Έρχεται λοιπόν τώρα ο Blinken να ζητήσει από τους Ισραηλινούς γονείς που είδαν τα παιδιά τους να σφαγιάζονται, να βιάζονται, να τεμαχίζονται και από τα παιδιά του Ισραήλ που βίωσαν αυτό το φρικιαστικό έγκλημα να μην λένε πατέρας, μάνα, γιος και κόρη αλλά γονέας 1 και γονέας 2! Μιλάμε για τερατουργήματα σε εξέλιξη. Ειδικά όταν αφορά τις Ισραηλινές οικογένειες εδώ όπου τα νέα ζευγάρια θεωρούν κάτι σαν χρέος τους να αποκτούν τουλάχιστο 3 παιδιά μια και ισλαμιστές από τους οποίους βρίσκονται περικυκλωμένοι γεννάνε αβέρτα.

Συνεχίζουμε ως εξής>

Ο Blinken λοιπόν δήλωσε ότι οποιαδήποτε επέκταση των ισραηλινών εποικισμών στη Δυτική Όχθη θα παραβίαζε το διεθνές δίκαιο – μια ανατροπή της προηγούμενης πολιτικής της εποχής Trump.

«Είναι μακροχρόνια πολιτική των ΗΠΑ υπό τις κυβερνήσεις των Ρεπουμπλικανών και των Δημοκρατικών ότι οι νέοι οικισμοί είναι αντιπαραγωγικοί για την επίτευξη διαρκούς ειρήνης», είπε ο Blinken σε συνέντευξη Τύπου στο Buenos Aires την Παρασκευή, σύμφωνα με το CNN.

«Είναι επίσης ασυμβίβαστες με το διεθνές δίκαιο. Η κυβέρνησή μας διατηρεί σθεναρή αντίθεση στην επέκταση των οικισμών. Και κατά την κρίση μας, αυτό απλώς αποδυναμώνει –δεν ενισχύει– την ασφάλεια του Ισραήλ», επέμεινε.
Το 2019, ο υπουργός Εξωτερικών του τότε Προέδρου Donald Trump, Mike Pompeo, ανέτρεψε την πολιτική δεκαετιών των ΗΠΑ, όταν είπε ότι η ίδρυση ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη δεν ήταν απαραίτητα παράνομη.

Περίπου 500.000 Ισραηλινοί άμαχοι ζουν τώρα σε παλαιστινιακό έδαφος στη Δυτική Όχθη — καθώς και περισσότεροι από 200.000 στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, σημείωσαν οι New York Times.

Οι δηλώσεις του Blinken στην Αργεντινή ήρθαν μετά την αυτονόητη έκκληση του Υπουργού Οικονομικών του Ισραήλ, Bezalel Smotrich, για χιλιάδες νέες κατοικίες στη Δυτική Όχθη, αφού ένας Παλαιστίνιος ένοπλος σκότωσε έναν και τραυμάτισε άλλους έξι, μετέδωσε το CNN.

«Είθε κάθε τρομοκράτης που σχεδιάζει να μας βλάψει να γνωρίζει ότι όποιος σηκώσει χέρι εναντίον Ισραηλινών πολιτών θα αντιμετωπιστεί με θανατηφόρο πλήγμα και την καταστροφή και την εμβάθυνση της αιώνιας λαβής μας σε ολόκληρη τη Γη του Ισραήλ», φέρεται να είπε-πολύ σωστά- ο Smotrich.

Ο Smotrich έκανε τη δήλωση μετά από συνομιλίες για το θέμα με τον πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu, τον υπουργό Άμυνας Yoav Gallant και τον υπουργό Στρατηγικών Υποθέσεων Ron Dermer.»

Την Παρασκευή, ο Blinken είπε ότι ήταν «απογοητευμένος» από την ανακοίνωση!

Ο Blinken είπε επίσης ότι δεν έδωσε την έγκρισή του για τα μεταπολεμικά σχέδια του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu για τη Λωρίδα της Γάζας – τα οποία περιελάμβαναν την αποστρατιωτικοποίηση του εδάφους.

Το σχέδιο του Netanyahu να διατηρήσει τον έλεγχο ασφαλείας σε «ολόκληρη την περιοχή δυτικά της Ιορδανίας» είναι επίσης ένα χαστούκι για την κυβέρνηση του Προέδρου (;) Βiden, η οποία δεν αποδέχεται καμία μείωση στο παλαιστινιακό έδαφος.


Σύμφωνα με τις “οδηγίες” Βlinken oι γονείς της αιχμαλώτου Νoa Argamani, Liora και τον Yaakov Argamani θα πρέπει να αποκαλούνται γονέας 1 και γονέας 2 και να αποφεύγονται οι αναφορές σε πατέρα και μητέρα!

Η μητέρα της Noa, Liora, η οποία έχει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο θέλει απεγνωσμένα να ξαναδεί την κόρη της.

H Iσραηλινή δημοσιογράφος Μiha Schwartzenberg θα γράψει για την Noa Argamani που παραμένει αιχμάλωτη στη Γάζα>

Noa…, πού είσαι, γλυκιά, ξεχωριστή, όμορφη Noa;

Μια πρόσφατη ενημέρωση – φαίνεται ότι δεν την απήγαγε η Hamas αλλά κάποιος «αθώος» βρώμικος τοπικός όχλος, που ήρθε στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου, στο Φεστιβάλ Nova, μαζί με τους τρομοκράτες. Η Hamas ισχυρίζεται ότι δεν έχουν ιδέα πού βρίσκεται.

Η Noa είναι φοιτήτρια στη μηχανική λογισμικού στο Πανεπιστήμιο Ben Gurion, 2ο έτος.

Ο φίλος της απήχθη την ίδια μέρα, χωρίς καμία ενημέρωση για την κατάστασή του.

Πώς στο κόσμο αυτό το καταπληκτικό κορίτσι και άλλα 15 νεαρά και όμορφα κορίτσια όμηροι εδώ και 73 μέρες, δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον ΟΗΕ, τις Γυναίκες του ΟΗΕ, τον Ερυθρό Σταυρό, την Αμνηστία…;


ΚΑΜΙΑ από αυτές τις «κορυφαίες» οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν ξόδεψε ΠΟΤΕ ένα tweet για αυτούς. Πώς είναι αυτό δυνατόν ? Όλος ο κόσμος δωρίζει τεράστια δημόσια χρήματα γι’ αυτούς… για το τίποτα!

Η Noa δεν έχει ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι εγκαταλελειμμένη με τους βιαστές και τους εγκληματίες από τη Γάζα, τους ίδιους που έκαψαν ένα μωρό στο φούρνο, ακρωτηρίασαν γυναίκες και άνδρες, βίασαν κορίτσια και μητέρες, κομμένα κεφάλια, στήθη, πέη.

Η Noa είναι το μοναδικό παιδί μιας μητέρας που διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο (photo πάνω), σε τελικό στάδιο και ενός πατέρα που παλεύει να αντισταθεί μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι…

Noa…, where are you, sweet, special, beautiful Noa ?…

A recent update – it seems she was not kidnapped by Hamas, but by some “innocent” filthy local mob, who came into Israel on Oct7th, at the Nova Festival, alongside the terrorists. Hamas claims they have no idea where she… pic.twitter.com/qKQIVOxeTu

— miha schwartzenberg (@miradulescu) December 19, 2023


Aποκαλυπτικές μαρτυρίες από επιζώντες της επίθεσης και από αυτούς που ετοίμασαν τα πτώματα για την ταφή, περιγράφουν λεπτομερείς πράξεις φρικτής σεξουαλικής βίας, ομαδικού βιασμού και ακρωτηριασμού που πραγματοποιήθηκαν κατά γυναικών και κοριτσιών από τρομοκράτες υπό την ηγεσία της Hamas στις 7 Οκτωβρίου.Μια συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα διερευνά στοιχεία μεταθανάτιου ακρωτηριασμού.

Για το Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου η γνωστή elite (η οποία δίνει τις οδηγίες για γονέας 1 και γονέας 2) της Δύσης δείχνει μία σχεδόν παγερή αδιαφορία. Οι εικόνες που θα δείτε στη συνέχεια δεν επιτρέπουν ουδεμία αμφιβολία γι΄αυτό που συμβαίνει στη Δύση και για όσα στο κοντινό μέλλον προδιαγράφονται

Ο Blinken απαιτεί να σταματήσει το Ισραήλ να πολεμά-κάτι τέτοιο θα έκανε τους εχθρούς του στραφούν εναντίον του με μεγαλύτερο μένος και να επαναλάβουν πολλές φορές το Ολοκαύτωμα της 7ης Οκτωβρίου 2023.

Το Ισραήλ έχει μόνο μία επιλογή από εδώ και στο εξής. Να πολεμήσει έως την εξάλειψη του τελευταίου Ισλαμιστή από τη Μέση Ανατολή και αυτό θα πράξει.

Ο επικεφαλής του Λευκού Οίκου μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου καθώς η σχεδόν ύποπτη σιγή του deep state για όσα βίωσε εν έτει 2023 ο λαός του Ισραήλ θα μπορούσε να φωτογραφίζει τους εμπνευστές του.

Την ίδια στιγμή οι εικόνες που δημοσιεύουεμε από τον ισραηλινό ιστότοπο saturday-october-seven.com θα πρέπει να σημάνουν συναγερμό στους εφησυχασμένους πολίτες της Ευρώπης για τον ρόλο της ηγετών της Δύσης οι οποίοι ανοίγουν τα σύνορα στις ορδές των ισλαμιστών εισβολέων. Το Ισραήλ αποτελεί τη πρώτη γραμμή άμυνας της Δύσης. Είναι θέμα επιβίωσης να το συνειδητοποιήσουμε άμεσα. Όσο πιο άμεσα γίνεται.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δεν αντέχεις να αντικρύσεις.

Σας καλούμε να ενώσετε τις τελείες και θα διαπιστώσετε δια γυμνού οφθαλμού αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ακολουθούν τρομακτικές ΕΙΚΟΝΕΣ σφαγιασθέντων από τα τέρατα της Hamas “Γονέων 1 και Γονέων 2” και “Παιδί 1, Παιδί 2, Παιδί 3”, κλπ.




Comments