“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ποιοι έστειλαν 👁‍🗨 τη Hamas να σφαγιάσει τον Εβραϊκό λαό; Τι είναι το “Sabaya”

Ποιος έστειλε τη Hamas να σφαγιάσει τον Εβραϊκό λαό;

Ποιος "οργάνωσε" το 10ωρο πάγωμα του καλύτερου στρατού και των καλύτερων μυστικών υπηρεσιών του κόσμου;


Ποιος ή ποιοί παρείχαν στους τρομοκράτες της Hamas την ελευθερία χρόνου (τουλάχιστον 10 ωρών) ώστε να μπορούν να σκοτώνουν, να καίνε, να ακρωτηριάζουν, να βιάζουν, να απαγάγουν, να λεηλατούν απερίσπαστοι τον άμαχο πληθυσμό του Νότιου Ισραήλ; Ποιος εγγυήθηκε στη Hamas ότι ο καλύτερος στρατός του κόσμου και οι καλύτερες μυστικές υπηρεσίες του κόσμου θα παρέμειναν παγωμένοι και αμήχανοι για σχεδόν μια ολόκληρη μέρα; Ποιος σχεδίασε ένα τέτοιο χτύπημα οι συνέπειες του οποίου θα κρατούσαν ακόμη και σήμερα μουδιασμένες τις δυνάμεις του IDF;

By Pendulum

Τα ερωτήματα επανέρχονται όλο και πιο απαιτητικά μετά και τις τελευταίες εκθέσεις που θέλουν τους τρομοκράτες της Hamas να έχουν δράσει με καθ΄υπόδειξη σχέδιο που στόχευε στη σεξουαλική (γεννετήσια) ταπείνωση του ισραηλινού λαού;

Ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό; Η απάντηση ότι το έπραξαν από μόνοι τους οι τρομοκράτες της Hamas ή με σχέδιο του Ιράν δεν πείθει. Ο τρόπος της επίθεσης και η νέκρωση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων βρωμάει δυτικό σατανικό σχεδιασμό με εμπνευστές την elite που βρίσκεται πίσω από τις κουρτίνες του αμερικανικού deep state-πολλά εκλεκτά μέλη του οποίου υποδύονταν τον φίλο του μαρτυρικού Εβραικού λαού. Αυτό που ακολούθησε την 7η Οκτωβρίου 2023, η έκρηξη αντισημιτισμού στα κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια, οι προτροπές προς το Ισραήλ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα από τους επικεφαλής των αντισημιτικών (υποτιθέμενων παγκοσμίων) οργανισμών, οι σχεδόν φιλικές προς τη Hamas δηλώσεις των υποδυόμενων συμμάχων του Ισραήλ δυτικών ηγετών αλλά και η προκλητικά διαφορετική αντιμετώπιση που είχε το Ισραήλ σε σχέση με την Ουκρανία θα πρέπει-όλα αυτά-να ηχήσουν συναγερμό στον Εβραικό λαό και στην ηγεσία του Ισραήλ όσο αφορά ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι τους.

Έκθεση των Ηνωμένων Εθνών που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα αποκάλυψε στοιχεία ότι διαπράχθηκε σεξουαλική βία σε πολλές τοποθεσίες κατά την τρομοκρατική επίθεση της Hamas στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου και ανέφερε επίσης ότι ορισμένοι όμηροι που κρατούνταν στη Λωρίδα της Γάζας υπέστησαν βιασμό και σεξουαλικά βασανιστήρια.

Από τα τέλη Ιανουαρίου έως τις αρχές Φεβρουαρίου, τα Ηνωμένα Έθνη ανέπτυξαν μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη με επικεφαλής την Pramila Patten, την ειδική εκπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα για τη σεξουαλική βία σε συγκρούσεις.

Στην έκθεσή, οι ειδικοί είπαν ότι βρήκαν «εύλογους λόγους» να πιστεύουν ότι διαπράχθηκαν σεξουαλικά εγκλήματα κατά τη διάρκεια της εισβολής της Hamas στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων βιασμών και ομαδικών βιασμών σε τουλάχιστον τρεις τοποθεσίες: Στο χώρο του μουσικού φεστιβάλ Nova και την περιοχή γύρω από αυτό, στην επαρχιακή οδό Road 232 και στο Kibbutz Re’im.

«Στα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά, τα θύματα που βιάστηκαν κατόπιν δολοφονήθηκαν και τουλάχιστον δύο περιστατικά σχετίζονται με βιασμό σορών γυναικών», αναφέρει η έκθεση.

Η έκθεση του ΟΗΕ εκδόθηκε τρεις μήνες αφότου οι New York Times δημοσίευσαν μια εκτενή αναφορά για σεξουαλική βία κατά την επίθεση υπό την ηγεσία της Hamas, συμπεριλαμβανομένων πολλών περιστατικών κατά μήκος του επαρχιακού δρόμου Road 232. Οι ηγέτες της Hamas έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες και η έκθεση του ΟΗΕ αναφέρει ότι οι ειδικοί της υπηρεσίας δεν μπορούν να προσδιορίσουν ονομαστικά ποιος ήταν υπεύθυνος για τις σεξουαλικές επιθέσεις.


Στην έκθεσή τους, οι ειδικοί του ΟΗΕ ανέφεραν ενδείξεις σεξουαλικής βίας που δεν είχαν αναφερθεί ευρέως στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού μιας γυναίκας έξω από ένα καταφύγιο βομβών στην είσοδο του Kibbutz Re’im. Αυτό το περιστατικό επιβεβαιώθηκε από καταθέσεις μαρτύρων και ψηφιακό υλικό, ανέφερε η έκθεση.

Οι ειδικοί είπαν ότι βρήκαν επίσης «ένα μοτίβο θυμάτων, κυρίως γυναίκες, που βρέθηκαν εντελώς ή μερικώς γυμνές, δεμένες και πυροβολημένες σε πολλές τοποθεσίες». Το μοτίβο θα μπορούσε να υποδηλώνει κάποια μορφή σεξουαλικής βίας και βασανιστηρίων ανέφεραν επίσης. Όσον αφορά τους ομήρους που συνελήφθησαν στο Ισραήλ και μεταφέρθηκαν στη Γάζα, η έκθεση προσαφέρει πιο πειστικά ευρήματα.

Αναφέρει ότι βρέθηκαν «σαφείς και πειστικές πληροφορίες» βασισμένες σε μαρτυρίες από πρώτο χέρι απελευθερωμένων ομήρων ότι η σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού, των σεξουαλικών βασανιστηρίων και της σκληρής, απάνθρωπης και ταπεινωτικής μεταχείρισης, επιβλήθηκε σε ορισμένες γυναίκες και παιδιά κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας τους.

Ανναφέρει επίσης ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να πιστεύεται ότι τέτοια κακοποίηση λαμβάνει χώρα και κατά ομήρων που εξακολουθούν να κρατούνται.

Το Ισραήλ χαιρέτισε την έκθεση επειδή αναγνώρισε «ότι τα εγκλήματα διαπράχθηκαν ταυτόχρονα σε διαφορετικές τοποθεσίες και υποδηλώνουν ένα μοτίβο βιασμού, βασανιστηρίων και σεξουαλικής κακοποίησης», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Η έκθεση του ΟΗΕ ανέφερε ότι οι ειδικοί του δεν κατάφεραν να επαληθεύσουν τις αναφορές για σεξουαλική βία στο Kibbutz Kfar Aza ή στο Kibbutz Be’eri. Αλλά και στα δύο μέρη, είπε, περιστασιακές πληροφορίες -«κυρίως το επαναλαμβανόμενο μοτίβο γυναικών θυμάτων που βρέθηκαν χωρίς ρούχα, δεμένες και πυροβολημένες», στο Kfar Aza, για παράδειγμα- έδειξαν ότι μπορεί να διαπράχθηκε σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένων «δυνητικών σεξουαλικών βασανιστηρίων».



Ανέφερε ότι δύο συγκεκριμένοι ισχυρισμοί για σεξουαλική βία στο Kibbutz Be’eri που επαναλήφθηκαν ευρέως από τα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, είναι «αβάσιμοι».

Οι πρώτοι που βρέθηκαν στις τοποθεσίες είπαν στους Times ότι είχαν βρει σορούς γυναικών με σημάδια σεξουαλικής επίθεσης σε αυτά τα δύο κιμπούτζ, αλλά οι Times, στην έρευνα τους, δεν αναφέρθηκαν στους συγκεκριμένους ισχυρισμούς που ο ΟΗΕ είπε ότι είναι αβάσιμοι.

Η έκθεση του ΟΗΕ περιγράφει λεπτομερώς τις τρομακτικές προκλήσεις για τον προσδιορισμό του τι συνέβη την ημέρα της επίθεσης.

Αρχικά, ήταν σχεδόν αδύνατο να αποκτηθεί πρόσβαση στο είδος των ιατροδικαστικών αποδεικτικών στοιχείων που χρησιμοποιούνται συχνά για τη διαπίστωση της σεξουαλικής επίθεσης. Εν μέρει, αυτό οφείλεται στον μεγάλο αριθμό των θυμάτων και στις ευρέως διασκορπισμένες τοποθεσίες επίθεσης.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι οι πρώτοι διασώστες -κάποιοι μη εκπαιδευμένοι εθελοντές- επικεντρώθηκαν περισσότερο στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης και στην ανάκτηση των νεκρών παρά στη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων. Και πολλές από αυτές τις σορούς ήταν καμμένες άσχημα, θέτοντας σχεδόν αδύνατο να συλλεχθούν οποιαδήποτε στοιχεία.



Οι ειδικοί είπαν ότι είχαν απευθύνει εκκλήσεις σε γυναίκες στο Ισραήλ που επέζησαν από επιθέσεις στις 7 Οκτωβρίου να εμφανιστούν, αλλά δεν είχαν μιλήσει απευθείας με καμία. Ένας μικρός αριθμός επιζώντων, είπαν, αναφέρθηκε ότι εξακολουθούν να βρίσκονται σε θεραπεία για τα τραύματα τους. Σημείωσαν επίσης μια βαθιά δεξαμενή καχυποψίας μεταξύ των Ισραηλινών προς διεθνείς οργανισμούς όπως τα Ηνωμένα Έθνη, καθώς και το γεγονός ότι η ομάδα ήταν στην περιοχή για την περιορισμένη περίοδο δυόμισι εβδομάδων.



«Συνολικά, η ομάδα της αποστολής είναι της άποψης ότι η πραγματική επικράτηση της σεξουαλικής βίας κατά τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου και τα επακόλουθά τους μπορεί να χρειαστούν μήνες ή χρόνια για να φανούν και μπορεί να μην γίνουν ποτέ πλήρως γνωστές», ανέφερε η έκθεση.

Η Patten είχε πει ότι το ταξίδι της δεν είχε σκοπό να είναι διερευνητικό -άλλες υπηρεσίες του ΟΗΕ έχουν αυτήν την εντολή, δήλωσε- αλλά να «δώσει φωνές» στα θύματα και τους επιζώντες και να βρει τρόπους να τους προσφέρει υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της δικαιοσύνης και της λογοδοσίας. Η ομάδα του ΟΗΕ περιελάμβανε τεχνικούς εμπειρογνώμονες που μπορούσαν να ερμηνεύσουν ιατροδικαστικά στοιχεία, να αναλύσουν ψηφιακές πληροφορίες ανοιχτού κώδικα και να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με θύματα και μάρτυρες σεξουαλικής βίας, ανέφερε η έκθεση.

Η Patten ανέφερε επίσης ότι μια πρόκληση που αντιμετώπισαν οι ειδικοί του ΟΗΕ ήταν να εξετάσουν την έλλειψη αξιόπιστων πληροφοριών και τις ανακριβείς αναφορές από μη εκπαιδευμένους ανθρώπους. «Από τη μια πλευρά», είπε, «έχουμε την ομίχλη του πολέμου που συχνά αποσιωπά τους λόγους σεξουαλικής βίας. Αλλά έχουμε δει επίσης στην ιστορία των περιπτώσεων πολέμου όπου η σεξουαλική βία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όπλα».



Η Pramila Patten, η ειδική εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη σεξουαλική βία στις συγκρούσεις, λέει ότι οι όμηροι που κρατούνται στη Γάζα από τη Hamas από τις 7 Οκτωβρίου πιθανότατα υφίστανται «σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου βιασμού, σεξουαλικών βασανιστηρίων, σκληρής, απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης» και ότι το γραφείο της πιστεύει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι σε εξέλιξη.

Παρουσιάζοντας μια αναφορά για τα σεξουαλικά εγκλήματα που διεξήγαγε η Hamas στις 7 Οκτωβρίου, η Patten λέει ότι υπάρχουν «σαφείς και πειστικές πληροφορίες» ότι οι όμηροι που μεταφέρθηκαν στη Γάζα βιάστηκαν και ότι υπάρχουν «βάσιμοι λόγοι» να πιστεύουμε ότι οι όμηροι εξακολουθούν να κακοποιούνται.

Λέει επίσης ότι υπάρχουν «βάσιμοι λόγοι» να πιστεύουμε ότι «βιασμός και ομαδικός βιασμός» σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Ηamas στις 7 Οκτωβρίου σε «τουλάχιστον τρεις τοποθεσίες», συμπεριλαμβανομένου του χώρου του μουσικού φεστιβάλ Supernova, Kibbutz Re’im και στη περιοχή Route 232.

Τα στοιχεία, λέει, δείχνουν το γεγονός ότι τα περισσότερα εν λόγω θύματα «πρώτα υποβλήθηκαν σε βιασμό και μετά δολοφονήθηκαν», καθώς και «δύο περιστατικά βιασμού πτωμάτων γυναικών».

Σημειώνει ότι το μουσικό φεστιβάλ ήταν ο τόπος «βίαιων μαζικών δολοφονιών» και πολλά πτώματα κάηκαν εκτενώς, ενώ άλλα βρέθηκαν «εντελώς ή μερικώς γυμνά, δεμένα και πυροβολημένα».

Λέει ότι βρισκόταν στο Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη για 2,5 εβδομάδες, συναντώντας 33 ισραηλινά ιδρύματα, καθώς και 34 άτομα, συμπεριλαμβανομένων επιζώντων και μαρτύρων, απελευθωμένους ομήρους, πρώτους ανταποκριτές και άλλους, αλλά δεν συναντήθηκε με κανέναν επιζώντα σεξουαλικής επαφής βίας, σημειώνοντας ότι της είπαν ότι ο μικρός αριθμός των ζωντανών επιζώντων υποβάλλεται σε «εξειδικευμένη θεραπεία τραύματος».

Η ομάδα της είδε επίσης 5.000 φωτογραφικές εικόνες και «περίπου 50 ώρες πλάνα» των επιθέσεων.

Η ομάδα – με επικεφαλής την ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τη σεξουαλική βία σε συγκρούσεις, Pramila Patten – επισκέφθηκε το Ισραήλ μεταξύ 29 Ιανουαρίου και 14 Φεβρουαρίου σε μια αποστολή που είχε σκοπό να συγκεντρώσει, να αναλύσει και να επαληθεύσει πληροφορίες σχετικά με τη σεξουαλική βία που συνδέονται με τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου.

«Συγκεντρώθηκαν επίσης αξιόπιστες περιστασιακές πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να είναι ενδεικτικές ορισμένων μορφών σεξουαλικής βίας, συμπεριλαμβανομένου του ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων, των σεξουαλικών βασανιστηρίων ή της σκληρής, απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης», αναφέρει η 24 σελίδων έκθεση του ΟΗΕ.

Η ομάδα λέει ότι θα απαιτηθεί μια «πλήρης έρευνα» για να διαπιστωθεί το συνολικό μέγεθος, το εύρος και η συγκεκριμένη απόδοση για τη σεξουαλική βία.


Let’s not forget how they all cheered in the streets on that day. https://t.co/wl0mTznW5n

— Lior  (@ChaiLife613) March 4, 2024

Στο μεταξύ 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ισραηλινού Στρατού Αντιναύαρχος Daniel Hagari σε συνέντευξη Τύπου είπε ότι παρά το «δύσκολο περιεχόμενο», ο στρατός επέλεξε να δημοσιοποιήσει τις ηχογραφήσεις του προσωπικού της UNRWA που συμμετείχε στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, για να «υπενθυμίσει και να μην ξεχαστεί».

«Η σφαγή που διέπραξε η Ηamas στις 7 Οκτωβρίου είναι η πιο τεκμηριωμένη σφαγή στην ιστορία. Οι τρομοκράτες της Ηamas κινηματογράφησαν τη δική τους σκληρότητα. Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερες μαρτυρίες αποκαλύπτονται, περισσότερη ευφυΐα κάθε μέρα», λέει.

«Μπορείτε να ακούσετε πώς οι τρομοκράτες μπήκαν στο ισραηλινό έδαφος, συμμετείχαν στη σφαγή και τον τρόμο και κατέλαβαν τη «sabaya».

Εξηγεί ότι σε μία από τις ηχογραφήσεις, ένας τρομοκράτης της Ηamas, ο οποίος εργαζόταν ως δάσκαλος σε σχολείο της UNRWA στο Deir al-Balah, λέει στον φίλο του ότι άρπαξε μια sabaya», έναν όρο που χρησιμοποιείται από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που σημαίνει σκλάβος του σεξ.



Το “Sabaya” είναι ένας όρος στο Ισλάμ που περιγράφει τις γυναίκες και τα παιδιά ως ιδιοκτησία ενός μουσουλμάνου άνδρα. Σημαίνει επίσης δούλος και δούλη.

Η πιο δύσκολη χρήση του «sabaya» ήταν από τους τρομοκράτες του ISIS, οι οποίοι αποκαλούσαν έτσι τις αιχμάλωτες γυναίκες Yazidi, λέει ο Hagari.

«Στη συζήτηση, ο τρομοκράτης από την άλλη πλευρά της γραμμής περιγράφει μια γυναίκα ως ευγενή φοράδα-noble mare», λέει.

«Στις 7 Οκτωβρίου, η Hamas αντιμετώπισε τις νεαρές γυναίκες με σκληρότητα και βαναυσότητα, τις απήγαγε από τα σπίτια τους και τις συμπεριφέρθηκε σαν ζώα», συνεχίζει ο Hagari.

«Το πώς αναφέρονται στους ομήρους ως «sabaya» και «ευγενή φοράδα» μας κρατά ξύπνιους τη νύχτα και απαιτεί από τον κόσμο να φωνάξει, όπως έκανε για τις γυναίκες των Yazidi», λέει.

Η Hagari προσθέτει ότι, μέσω των μαρτυριών των ομήρων που απελευθερώθηκαν από τη Γάζα, «μαθαίνουμε για τους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται οι όμηροι, ιδιαίτερα οι γυναίκες και τα παιδιά».

O Iσραηλινός Πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu πέτυχε μία ιστορική νίκη. Κατάφερε να περάσει το Νομοσχέδιο για τη Μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης–Reasonableness bill που αφορά στον περιορισμό της εξουσίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Το Νομοσχέδιο πέρασε στη Knesset με 64-0.

Ηταν η 7η Οκτωβρίου 2023 ένα χτύπημα του deep state εναντίον του εκλεγμένου πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu; 

Η αρθρογραφία του κορυφαίου Εβραικού περιοδικού TABLET είναι αποκαλυπτική

Πριν συνεχίσετε σας καλούμε να παρακολουθήσετε το VIDEO που ακολουθεί>

D I S C L O S U R E: - Our  Stratagems trapped them all - Our Retribution is US Military Op #STORM - All rogue Swiss  Gov Elements Trapped as well, of course.

Ο Λευκός Οίκος του Biden χαρακτήρισε «ατυχή» την ψήφιση του νομοσχεδίου και αυτό ήταν η πρώτη ένδειξη για μας εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι ότι ο Netanyahu έχει το δίκιο με το μέρος του παρά τα εκατομμύρια των Ισραηλινών που διαδηλώνουν στους δρόμους εναντίον του Νομοσχεδίου και του Πρωθυπουργού.

Επίσης οι προοδευτικές elites πίστευαν ότι ο Netanyahu θα καθυστερούσε ή θα ανέβαλε την ψήφιση του Νομοσχεδίου.

Για το Κουρδιστό Πορτοκάλι ένας ακόμη λόγος που ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός πάτησε γκάζι και πέρασε το Νομοσχέδιο ήταν ότι καθώς τραυματίσθηκε από τα εμβόλια COVID-19 και αναγκάσθηκε να βάλει βηματοδότη αισθάνθηκε εξαπατημένος καθώς συνειδητοποιούσε ότι η planδημία ήταν κατασκεύασμα ακριβώς αυτών των προοδευτικών elites με τον Biden να είναι ο κατ΄ εξοχήν δικός τους άνθρωπος ενώ στον Netanyahu επιχειρούν να προσάψουν φιλία με τον Trump.

Η δεύτερη ένδειξη ότι το Νομοσχέδιο του Netanyahu είναι στη σωστή κατεύθυνση ήταν το γεγονός ότι εναντιώθηκε στον Ισραηλινό Πρωθυπουργό και έκανε λόγο για μετατροπή της Δημοκρατίας σε τυραννία ο διαβόητος Yuval Harari.

Aυτός ο θεωρητικός του μετανθρωπισμού, σύμβουλος του WEF, o oποίος υποστηρίζει ότι ο πλανήτης δεν χρειάζεται 8 δις κατοίκους παρά μόνο μία χούφτα οντότητες-ούτε καν ανθρώπους-των οποίων τα βιομετρικά δεδομένα θα είναι διαρκώς ελεγχόμενα, θα είναι κάτι ανάμεσα σε ανθρώπους και υπολογιστές-ένας συνδυασμός-και θα υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν μία elite. Αυτά υποστηρίζει ο Harari το πουλέν και θεωρητικός του Klaus Schwab.

Comments