“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Λίγη σοβαρότητα: Επειδή "Βελάζει" ο Βελόπουλος φεύγει ο Stan Greenberg; Ποιός ο Βελόπουλος...


Ελληνική Λύση: Η εσπευσμένη αποπομπή Greenberg δεν παραγράφει τις λαθροχειρίες και την αδιαφάνεια γύρω από την δράση και την αμοιβή του

Με την ανακοίνωση της αποπομπής του Stan Greenberg από το επιτελείο του Μαξίμου, δεν άρχισαν να έρθουν οι πρώτες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι η σύμβαση του κυρίου Γκρίνμπεργκ λήγει στο τέλος Ιουλίου. Η πανικόβλητη αυτή ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες μετά την απαίτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα οι διαβόητες συμβάσεις συνεργασίας του κ. Γκρίνμπεργκ με τη ΝΔ», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Μέσω ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του κόμματος «προειδοποιεί τη ΝΔ ότι η εσπευσμένη αποπομπή του Γκρίνμπεργκ δεν παραγραφεί τις λαθροχειρίες και την αδιαφάνεια γύρω από την δράση και την αμοιβή του».

Τέλος, η Ελληνική Λύση επισημαίνει: «Αντίθετα, δεσμευόμαστε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα διερευνηθεί μέχρι τέλους και η όποια διασπάθιση δημοσίου χρήματος, θα τιμωρηθεί παραδειγματικά».

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: 
https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/743179/kinisi-politikis-aftoktonias-apo-ton-mitsotaki-karatomise-ton-stan-greenberg-arxitektona-tis-kyriarxias-tis-nd

Comments