«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο ρόλος του Σιωνισμού στην επιβολή Δικτατορίας στις 21 Απριλίου 1967, με στόχο την ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης από την Ελλάδα.

 

Ο ρόλος του Σιωνισμού στην επιβολή Δικτατορίας στις 21 Απριλίου 1967, με στόχο την ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης από την Ελλάδα. Η σχέση με τον πόλεμο των έξη ημερών τον Ιούνιο του 1967.

Σκόπιμα, μας έχουν πεί ότι η δικτατορία του Απριλίου του ’67 έγινε γιατί τον Μάιο θα γινόντουσαν εκλογές που ήταν βέβαιο πως θα τις κέρδιζε η Ένωση Κέντρου πράγμα που τόσο οι αμερικανοί όσο και η χούντα ήθελαν να αποτρέψουν στο όνομα του ελλοχεύοντος κομμουνιστικού κινδύνου.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία και ντοκουμέντα, βγαίνει το συμπέρασμα πως οι Αμερικάνοι το χρονικό αυτό διάστημα δεν πιέζονταν από καμμία σημαντική στρατηγοπολιτική ή άλλη ανάγκη που θα τους ανάγκαζε να επιδιώκουν δικτατορία. Γιατί οι εκλογές που θα γινόντουσαν τον Μάιο ήταν βέβαιο πως δεν θα αποτελούσαν κίνδυνο για τα οποιαδήποτε συμφέροντα καί προνόμια που είχαν στην Ελλάδα.

Από τότε ήταν γνωστό στους πολιτικούς κύκλους των Αθηνών και φυσικά στην Αμερικανική κυβέρνηση, πως τα δύο μεγάλα κόμματα , δηλαδή η Ένωση Κέντρου και η Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση είχαν από το Μάρτιο συμφωνήσει και υπογράψει σχετικό πρωτόκολλο γιά να σχηματίσουν κοινή μετεκλογική κυβέρνηση, ανεξάρτητα από την διαφορά εδρών που θα είχαν μεταξύ τους. Αυτή επομένως η συνεργασία διασφάλιζε απόλυτα, όχι μόνο την αποτροπή του οποιουδήποτε δήθεν κομμουνιστικού κινδύνου, αλλά και ΟΛΑ τα αμερικανικά συμφέροντα και προνόμια.

Από την άλλη πλευρά το ότι η χούντα των αντιστρατήγων ετοίμαζε τη δική της δικτατορία καί για αυτό προέτρεξε ο Παπαδόπουλος, προσκρούει στο γεγονός ότι είχε αποφασιστεί από τους αντιστράτηγους να ζητήσουν την έγκριση του βασιλιά, ο οποίος με τη σειρά του είναι βέβαιο πως πρίν την οποιαδήποτε κίνηση θα ζητούσε την έγκριση της κυβερνήσεως Τζόνσον. Έτσι καταλήγουμε πάλι στο ζήτημα ότι οι αμερικανοί δεν είχαν κάποιο σοβαρό λόγο να εγκρίνουν μιά τέτοια κίνηση.

Οι φυσικοί αυτουργοί της δικτατορίας του 1967 δικάστηκαν. Όμως κανένας δικαστικός, πολιτικός, κρατικός ή δημοσιογραφικός φορέας δεν αναζήτησε τον ηθικό αυτουργό.

Όλοι συμφωνούν γιά την ανάμειξη των Αμερικανών, ήταν όμως κάτι που αφορούσε το αμερικανικό έθνος ή τον λαό του; Η απάντηση είναι όχι. Το αμερικανικό έθνος και ο λαός του, όπως και το Ελληνικό, είναι θύματα της ίδιας δύναμης. Τα εγκλήματα που η CIA, το State Department καί οι πολυεθνικές έχουν διαπράξει σε βάρος της Ελλάδας, ενώ τα έχουν διαπράξει εξ ονόματος του αμερικανικού έθνους και του λαου του, αυτός είναι συγχρόνως θύτης και θύμα. Γιατί όλα αυτά τα εγκλήματα έγιναν κατόπιν εντολών και γιά λογαριασμό του σιωνισμού, στον οποίο η Αμερική είναι ουσιαστικά υπόδουλη.


Ο Νταγιάν έχει τακτική συνεργασία με το «Ελληνικό Σιωνιστικό Συμβούλιο », με τον σταθμάρχη του «Παγκόσμιου Ιουδαικού πρακτορείου » Μιμίκο Φόρτη, με την « Μεγάλη Τεκτονική στοά της Ελλάδος » στην οδό Αχαρνών και Σουρμελή, καί με τον πραγματικό ηγέτη της χούντας που δεν ήταν ο Παπαδόπουλος αλλά απόστρατος στρατηγός με καριέρα στις μυστικές υπηρεσίες που έμενε στου Παπάγου.

Από έκθεση που υπογράφει ο Τζατζόπουλος απευθύνεται στον λόρδον Rathereedan της μεγάλης στοάς της Αγγλίας φαίνεται ότι ο Πατακός κλήθηκε καί πείσθηκε ... ¨ για την αναγκαιότητα να αποβάλλει τους ενδοιασμούς του, γιά να συμμετέχει ένθερμα με τους άλλους αδελφούς και να φέρουν σε αίσιο πέρας το έργο που τους ανέθεσε η Μεγάλη Στοά...¨


Comments