«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΗΠΑ: Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι Κινέζοι θέλουν την δολοφονία του Donald Trump σε συνεργασία της CIA & FBI

Πράκτορες του ΚΚΚ στη καρδιά των Δημοκρατικών των ΗΠΑ και Ιρανοί κατάσκοποι στο Πεντάγωνο και τον Λευκό Οίκο!

Kαι πράκτορες σε βάρος των ΗΠΑ και εκατομμυριούχοι!

Πράκτορες του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος στη καρδιά των Δημοκρατικών των ΗΠΑ και Ιρανοί πράκτορες στο Πεντάγωνο και τον Λευκό Οίκο!

By Pendulum

Γυναίκα πρώην βοηθός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης κατηγορείται ότι εργαζόταν κρυφά για την Κίνα

Μία πρώην αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης συνελήφθη την Τρίτη και κατηγορήθηκε ότι ενεργούσε ως πράκτορας του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος!

Γιατί έχει σημασία: Το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης προειδοποιούν εδώ και χρόνια για κρυφές κινεζικές προσπάθειες να επηρεάσουν την αμερικανική πολιτική. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό παράδειγμα-σύμφωνα με τον ιστότοπο του Axios.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η βοηθός, Linda Sun, άλλαξε τις δημόσιες δηλώσεις για να ταιριάζει με τη γλώσσα που προτιμούσε το Πεκίνο, βοήθησε Κινέζους αξιωματούχους να αποκτήσουν ταξιδιωτικές βίζες και απέτρεψε την προσέγγιση από την Ταϊβάν – όλα αυτά πλουτίζοντας τον εαυτό της «με ποσά εκατομμυρίων δολαρίων».

Μια κινεζικής καταγωγής αμερικανίδα πολίτης, η Sun, 41 ετών, εργάστηκε για τους Δημοκρατικούς κυβερνήτες Andrew Cuomo και Kathy Hochul από το 2012 έως το 2023.

Κατείχε θέσεις με επίκεντρο τις υποθέσεις της Ασίας και την επιχειρηματική ανάπτυξη υπό τον Cuomo και ήταν αναπληρώτρια επικεφαλής του προσωπικού της Hochul.

Δήλωσε αθώα το απόγευμα της Τρίτης και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων. Ο δικηγόρος της Sun δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο.

Ένας εκπρόσωπος της Hochul είπε στο Axios: «Τερματίσαμε την απασχόλησή της τον Μάρτιο του 2023 αφού ανακαλύψαμε στοιχεία για ανάρμοστη συμπεριφορά, αναφέραμε αμέσως τις ενέργειές της στις αρχές επιβολής του νόμου και βοηθήσαμε τις αρχές επιβολής του νόμου σε όλη αυτή τη διαδικασία».

Μεταξύ των ισχυρισμών στο κατηγορητήριο είναι ότι η Sun>

Εμπόδισε αξιωματούχους της Ταϊβάν να έχουν πρόσβαση στο γραφείο του κυβερνήτη.

Άλλαξε τη γλώσσα σε δηλώσεις που επαινούσαν την Ταϊβάν ή αναφέρονταν στη δίωξη της μειονότητας των Ουιγούρων της Κίνας.

Προσπάθησε να βοηθήσει Κινέζους αξιωματούχους να αποκτήσουν προσκλήσεις ή βίζα για να επισκεφθούν τις Η.Π.Α.

Διοργάνωσε συναντήσεις για Κινέζους αξιωματούχους με την πολιτειακή κυβέρνηση.

Η εισαγγελία ισχυρίζεται επίσης ότι η Sun και ο σύζυγός της Chris Hu, που κατονομάζεται ως συγκατηγορούμενος, «ξέπλυσαν τα χρηματικά έσοδα αυτού του συστήματος» για να αγοράσουν ένα σπίτι 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων στο Long Island, ένα διαμέρισμα 1,9 εκατομμυρίων δολαρίων στη Χαβάη και μια Ferrari.

Το υποτιθέμενο πρόγραμμα εμπλουτισμού περιελάμβανε “τη διευκόλυνση συναλλαγών εκατομμυρίων δολαρίων” για τις επιχειρήσεις του Hu στην Κίνα. Ο Hu δήλωσε επίσης αθώος.

Τι ακολουθεί: Η επόμενη δίκη τους είναι προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου.
O ηρωικός αγώνας του Benjamin Netanyahu και Ιρανοί κατάσκοποι σε Πεντάγωνο και Λευκό Οίκο



Tα πτώματα 6 δολοφονημένων Ισραηλινών από τη Hamas που ανακαλύφθηκαν στη σήραγγα της Γάζας δολοφονημένα από τους τρομοκράτες δεν ήταν παρά ένα ακόμη εργαλείο πίεσης προς τον μαχητή ηγέτη του Ισραήλ Benjamin Netanyahu καθώς πλησιάζουμε στην επέτειο ενός χρόνου από την 7η Οκτωβρίου 2023 που το deep state έστειλε τη Hamas να προκαλέσει ένα ΝΕΟ Ολοκαύτωμα σε βάρος του μαρτυρικού λαού του Ισραήλ.

Κι αυτό γιατί η elite γνωρίζει πως εάν πέσει το Ισραήλ στα χέρια του Ισλάμ θα είναι βόλτα στο πάρκο για τους ισλαμιστές να καταλάβουν το σύνολο του δυτικού κόσμου με την Ευρώπη να έχει μεταβληθεί στο τέλειο θύμα υπό την ηγεσία της Ursula και του WEF.

Ο σχεδιαζόμενος από το deep state Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι αυτός του Ισλάμ εναντίον του δυτικού κόσμου_αρχίζει να γίνεται πλέον ορατό ακόμη και σ΄εκείνους που ανεβάζουν ανέμελα insta stories εν μέσω γενοκτονίας του δυτικού κόσμου και μείωσης του δυτικού πληθυσμού.

Oι δολοφονημένοι αιχμάλωτοι Hersh Goldberg-Polin, Ori Danino, Eden Yerushalmi Almog Sarusi, Alexander Lobanov και Carmel Gat θα πυροδοτούσαν ένα κατευθυνόμενο κίνημα οργής κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού από το deep state που επενδύει στο πόνο των συγγενών των θυμάτων και των αγνοουμένων.

Τα πτώματά τους βρέθηκαν με πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς, δήλωσε το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, επικαλούμενο μια εξέταση που διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής Abu Kabir.

Το υπουργείο είπε ότι οι όμηροι δολοφονήθηκαν μεταξύ 48 και 72 ωρών πριν από την αυτοψία τους, δηλαδή μεταξύ Πέμπτης και Παρασκευής το πρωί.

«Σύμφωνα με μια αρχική εκτίμηση… δολοφονήθηκαν βάναυσα από τρομοκράτες της Ηamas λίγο πριν φτάσουμε σε αυτούς. Απήχθησαν ζωντανοί το πρωί της 7ης Οκτωβρίου από την τρομοκρατική ομάδα», είπε ο εκπρόσωπος του IDF Daniel Hagari σε συνέντευξη Τύπου.

«Τα πτώματα τους βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των μαχών στη Ράφα, σε μια σήραγγα, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τη σήραγγα από την οποία σώσαμε τον Farhan al-Qadi πριν από λίγες ημέρες», είπε.

Το IDF είπε ότι δεν είχε την ακριβή τοποθεσία των ομήρων, αλλά είχε ενδείξεις για μια γενική περιοχή όπου θα μπορούσαν να κρατoύνται οι έξι, και ως εκ τούτου επιχειρούσε προσεκτικά στην περιοχή.

«Από τότε που βρέθηκε ο Farhan, δόθηκε έμφαση στα στρατεύματα να λειτουργούν προσεκτικά ακόμη περισσότερο από ό,τι συνήθως, λόγω της κατανόησης ότι μπορεί να υπάρχουν επιπλέον όμηροι στην περιοχή. Δεν είχαμε πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία των ομήρων», είπε ο Hagari.

Τα στρατεύματα άρχισαν να ερευνούν ένα συγκρότημα σήραγγας, περίπου 20 μέτρα κάτω από το έδαφος, το Σάββατο και βρήκαν τους ομήρους νεκρούς, το απόγευμα. Τα πτώματα τους εξήχθησαν από τη Γάζα κατά τη διάρκεια της νύχτας και μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ για αναγνώριση.

Ο Ισραηλινός Στρατός είπε ότι δεν σημειώθηκαν συγκρούσεις με τρομοκράτες της Ηamas μέσα στη σήραγγα και οι φρουροί που πιθανότατα δολοφόνησαν τους έξι είχαν εγκαταλείψει την περιοχή. Ωστόσο, τα στρατεύματα πολέμησαν με τρομοκράτες πάνω από το έδαφος στην περιοχή όπου βρισκόταν η σήραγγα.

Ο Πρόεδρος Isaac Herzog είπε σε μια δήλωση ότι «η καρδιά ενός ολόκληρου έθνους συνθλίβεται σε κομμάτια» με την ανακοίνωση του θανάτου των ομήρων.

«Στο όνομα ολόκληρου του Κράτους του Ισραήλ, κρατώ τις οικογένειές τους στην καρδιά μου και ζητώ συγχώρεση. Συγγνώμη που δεν μπορέσατε να επιστρέψετε τους αγαπημένους σας στο σπίτι με ασφάλεια», είπε.

Ο υπουργός Άμυνας Yoav Gallant δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια αυτής της οδυνηρής και δύσκολης στιγμής, οι σκέψεις και η καρδιά μου είναι με τις οικογένειες των ομήρων που σκοτώθηκαν».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ





Comments