«Στο τέλος θα θυμόμαστε, όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά, την σιωπή των φίλων μας»

“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Στα ραντάρ του Ιράν η Ελλάδα λόγω Ισραήλ: Η Κίνα μας παρακάλεσε να της δώσουμε χρόνο. Γιατί;

Τα δικά μας κανάλια είναι παρόν... 

Επικίνδυνη εμπλοκή – Στα ραντάρ του Ιράν η Ελλάδα λόγω Ισραήλ: «Θα συντρίψουμε τις χώρες που βοήθησαν τους σιωνιστές»


Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει «δεκάδες Αμερικανούς στρατιώτες» στην Κύπρο λόγω των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Ισραήλ και Hezbollah

Επικίνδυνα πλησιάζουν στην Ελλάδα οι φλόγες του πολέμου του Ισραήλ, που απειλεί να τυλίξει στις φλόγες ολόκληρη τη Μέση Ανατολή αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Όπως φαίνεται, η χώρα μας έχει μπει για τα καλά στα «ραντάρ» των Ιρανών, δεδομένου ότι οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει «δεκάδες Αμερικανούς στρατιώτες» στην Κύπρο και χρησιμοποιούν την ελληνική επικράτεια, λόγω των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Ισραήλ και Hezbollah.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής του ιρανικού κοινοβουλίου Ibrahim Azizi, το Ιράν θα απαντήσει σκληρά στις χώρες που βοήθησαν το Ισραήλ σε ό,τι αφορά την απόκρουση της πρόσφατης πυραυλικής επίθεσης της Τεχεράνης στο ισραηλινό έδαφος.

«Οι χώρες που βοήθησαν το εγκληματικό σιωνιστικό καθεστώς στην αναχαίτιση ιρανικών πυραύλων κατά τη διάρκεια της επιχείρησης True Promise 2 θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα λάβουν μια συντριπτική απάντηση την κατάλληλη ώρα» είπε ο βουλευτής σε σχόλια στην ιρανική ειδησεογραφική πύλη RoozPlus.

Ο Azizi πιστεύει ότι οι προσπάθειες των ισραηλινών συμμάχων ήταν ανεπιτυχείς «Δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την επιχείρηση και να αποτρέψουν την επίτευξη των στόχων της» σημείωσε.

Το Ιράν αποκάλεσε την πρόσφατη πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ Επιχείρηση «Αληθινή Υπόσχεση 2», σε συνέχεια της «Αληθινής Υπόσχεσης 2», της ιρανικής επίθεσης - απάντηση στην ισραηλινή επίθεση στο προξενείο της Ισλαμικής Δημοκρατίας στη Δαμασκό.

Υπενθυμίζεται πως οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία και η Ιορδανία συμμετείχαν στην απόκρουση της επίθεσης στο Ισραήλ, όπως και… Ελλάδα και η Κύπρος.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Comments