“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

«Τα απόκρυφα ιουδαϊκά προγράµµατα», Ο χάρτης δεικνύει δια βελών τους τελευταίους σταθµούς: την Μόσχαν, το Κίεβον, την Οδησσόν....

Η κεφαλή του όφεως παριστάνη τους ιθύνοντας, τους µεµυηµένους του Ισραήλ. Εισδύη εις την καρδίαν εκάστου των εθνών δια να τα διαφθείρη, να τα καταστρέψη και αναχωρήσασα εκ Σιών, οφείλει να επανέλθη εις αυτήν, αφού θα έχει εκπληρώσει τον κύκλον των κατακτήσεων της.

Οι Σιωνισταί έχουσιν από πολλού χρόνου ερίσει τον χάρτην, εις τον οποίον είναι εγκεχαραγµένον το δροµολόγιου του ερπετού, και...
επί του χάρτου αυτού σηµειούνται οι µεγάλοι σταθµοί του δροµολογίου, οι διανυθέντες και οιµέλλοντες να διανυθώσιν.

Ο πρώτος σταθµός το οδηγεί εις την Ελλάδα, κατά την εποχήν του Περικλέους(429 π.Χ.)· επί βασιλείας του Αυγούστου, ολίγον προ της γεννήσεως του Ιησού Χρίστου, η κεφαλή του Οφέως εισέδυσεν εις την Ρώµην.

Η Μαδρίτη την είδεν εµφανιζοµένην επί Καρόλου του Ε', οι Παρίσιοι κατά την παρακµήν Λουδοβίκου του14ου, το Λονδίνον κατά την πτώσιν του Ναπολέοντος, το Βερολίνον κατά το 1871, µετά τας αποθεώσεις της συνθήκης των Βερσαλιών, η Πετρούπολις κατά το1881.
Είναι άξιον σηµειώσεως ότι όλα τα Κράτη, επί των οποίων ο Όφις αφήκε το γλοιώδες ίχνος του, εκλονίσθησαν µέχρι των θεµελίων των υπό πολιτικών και κοινωνικών κρίσεων. 
Ο χάρτης δεικνύει δια βελών τους τελευταίους σταθµούς: την Μόσχαν, το Κίεβον, την Οδησσόν, την Κωνσταντινουπολιν και τέλος την Ιερουσαλήµ, την αφετερίαν και το τέρµα του µοιραίου δροµολογίου.

Ο Σέργιος Νείλος είς έκδοσιν των«Πρωτοκόλλων» του1922, ανάφερει επί πλέον πολλά έγγραφα, τα οποία έρχονται να τονώσωσι τας διδασκαλίας και τας προρρήσεις των Σοφών της Σιών. Τον Νοέµβριον του 1910 τα «Νέα της Μόσχας» (Moskovskia Viedomosti) έδηµοσίευον άρθρον, του Κ. J. Tour, επιγραφόµενον «Τα απόκρυφα ιουδαϊκά προγράµµατα», δεικνύον τάς πραγµατοποιηθείσας προόδους υπό των Ιουδαίων είς την ρωσικήν Αυτοκρατορίαν: 

«Κατά το διάστηµα των 50 τούτων τελευταίων ετών πολλαί καταστροφαί επήλθον, και εκάστη τούτων των καταστροφών επέσπευσε δια γιγαντιαίου βήµατος το ιουδαϊκό έργον...

«Είς την Ρωσίαν, η Έπανάσιασις δεν επέτυχε τελείως, αλλ' εν τούτοις οι Ιουδαίοι εκέρδισαν
πολύ, χάρις είς τα συµβάντα του 1905 και1906. Τα τελευταία συνέδρια των απεκάλυψαν όλας των
τας ελπίδας. 

Η ∆ούµα κατεπλάγη εξ ένός νοµοσχεδίου υπογεγραµµένου υπόµεγάλου αριθµού βουλευτών, χορηγούντος πλήρη ισότητα δικαιωµάτων είς τους Ιουδαίους, οίτινες απολαύουσιν ήδη
πράγµατι  πολλών  πλεονεκτηµάτων.  
Από  της  εποχής  του  υπουργείου  τουWitte τα  όρια  της διαµονής των Ισραηλιτών, κακώς τηρούµενα άλλοτε, απέβησαν µάταια δια σειράς εγκυκλίων, και αί ταραχαί, αίτινες κατέστρεψαν και ανηθικοποίησαν τους αύτόχθονας πληθυσµούς, απέβησαν και αύται προς όφελος των Ιουδαίων. 
http://dia-kosmos.blogspot.gr/